Yarın sevgilimin annesiyle tanışıcam... Çok heyecanlıyım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum dışarda bi buluşma olacak napıyım ne diyim nolur yardım edin bana.. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayır canım ya hiç telefonda görüşmedim beni biliyo ama... Biz 11 aydır birlikteyiz ve sanırım yarın tanışcaz inşallah iyi geçer napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum
Evet sadece üçümüz olucaz:/ ne güzel sen atlatmışsın inşallah ikimiz için de iyi olur yarın yazarım artık nasıl geçtiğini:)
gayet hanım hanımcık giyineceksin,asla somurtmayacaksın içten bir gülümseme olmalı yüzünde,anlattıklarını pür dikkat dinleyeceksin ki değer gördüğünü anlasın.(Bunlar tecrübeyle sabit :) ) hadi kolay gelsin :)Yarın sevgilimin annesiyle tanışıcam... Çok heyecanlıyım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum dışarda bi buluşma olacak napıyım ne diyim nolur yardım edin bana.. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tavsiyelerin için teşekkür ederim dikkate alıcam canım:)gayet hanım hanımcık giyineceksin,asla somurtmayacaksın içten bir gülümseme olmalı yüzünde,anlattıklarını pür dikkat dinleyeceksin ki değer gördüğünü anlasın.(Bunlar tecrübeyle sabit :) ) hadi kolay gelsin :)
Ben de 23 yaşındayım sen çok daha güzel bi heyecan yaşıyosun en iyisi olur inşallahHiç olmam mı :) Senin adına sevindim canım. 23 yaşındayım bu aralar telefon bekliyoruz istemeye gelicekler de :) çok heyecanlıyımm
Bu seviyeye gelmeyi ben de çok istiyorum hatta bazen canım sıkılıyo niye bi adım atmıyo diye ama sanırım bu bi adım:) şimdilik çok mutluyum ama devamı gelsin istiyorum ne biliyim söz gibi bişey.. Zamana bırakıyorum artık:)Aynı yaştayız :) Sağol canım sorma çok heyecanlıyım bu aralar böyle en ufak bir şeyde kalbim pır pır atıyo hele annesi aradığında böyle konuştuğumuzda o kadar seviniyorum ki birşeyler gelişiyo çünkü çok mutlu ediyo bu da beni :)
Teşekkür ederim:)Canım heyecan yapma sakin ol gülümseni eksik etme yüzünden sohpet etmeye çalışın hadi bakalim bol şans :)
doğal davran olduğun gibiYarın sevgilimin annesiyle tanışıcam... Çok heyecanlıyım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum dışarda bi buluşma olacak napıyım ne diyim nolur yardım edin bana.. Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?