• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Kızlar yardımmm

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
98
34
Yarın sevgilimin annesiyle tanışıcam... Çok heyecanlıyım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum dışarda bi buluşma olacak napıyım ne diyim nolur yardım edin bana.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Yarın sevgilimin annesiyle tanışıcam... Çok heyecanlıyım ama nasıl davranacağımı bilmiyorum dışarda bi buluşma olacak napıyım ne diyim nolur yardım edin bana.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ay canım ne güzel heyecanlanman da çok normal tabii daha önce hiç telefonda falan görüştün mü annesiyle?Ne zamandır birliktesiniz?

Hayır canım ya hiç telefonda görüşmedim beni biliyo ama... Biz 11 aydır birlikteyiz ve sanırım yarın tanışcaz inşallah iyi geçer napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum;)

Hayır canım ya hiç telefonda görüşmedim beni biliyo ama... Biz 11 aydır birlikteyiz ve sanırım yarın tanışcaz inşallah iyi geçer napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum:KK66:

Çok güzel duygular bunlar,bende tanıştım tabii çok oldu ama bu aralar istemeye gelicekler haber bekliyoruz :) Heyecanlanma inşallah iyi geçer sen,erkek arkadaşın ve annesi mi olucak sadece?

Evet sadece üçümüz olucaz:/ ne güzel sen atlatmışsın inşallah ikimiz için de iyi olur yarın yazarım artık nasıl geçtiğini:)

Evet sadece üçümüz olucaz:/ ne güzel sen atlatmışsın inşallah ikimiz için de iyi olur yarın yazarım artık nasıl geçtiğini:)

Valla sen yine iyisin sadece annesiyle tanışıcaksın biz erkek arkadaşımla Uludağ gezisine gitmiştik üniversitede onlarda Bursa'da oturuyorlar annesi gezmeye gelmişken görüşelim bakalım dedi ben sanıyorum ki sadece annesi olucak.Anlaşıp konuştuğumuz cafeye bir girdim annesi ablaları yeğenleri hepsi orada beni bekliyor.Nasıl inceliyolar süzüyolar beni bir bilsen.Allahtan atlattım o günleri sağolsun annesi hep rahatlattı beni,kızın üstüne gitmeyin diye :) çok merak ediyorum bakalım yarın anlatırsın dinlerim :)

Ciddi misin ya şok olmuşsundur:KK57: zor bi durum tabi ama Allah'tan annesi anlayışlıymış.. Şükür ki biz sadece üçümüz olucaz inşallah iyi geçer bu arada kaç yaşındasın bişeyler düşünüyo musunuz

gayet hanım hanımcık giyineceksin,asla somurtmayacaksın içten bir gülümseme olmalı yüzünde,anlattıklarını pür dikkat dinleyeceksin ki değer gördüğünü anlasın.(Bunlar tecrübeyle sabit :) ) hadi kolay gelsin :)

Hiç olmam mı :) Senin adına sevindim canım. 23 yaşındayım bu aralar telefon bekliyoruz istemeye gelicekler de :) çok heyecanlıyımm :oops::oops:

gayet hanım hanımcık giyineceksin,asla somurtmayacaksın içten bir gülümseme olmalı yüzünde,anlattıklarını pür dikkat dinleyeceksin ki değer gördüğünü anlasın.(Bunlar tecrübeyle sabit :) ) hadi kolay gelsin :)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim dikkate alıcam canım:)

Hiç olmam mı :) Senin adına sevindim canım. 23 yaşındayım bu aralar telefon bekliyoruz istemeye gelicekler de :) çok heyecanlıyımm :oops::oops:
Ben de 23 yaşındayım sen çok daha güzel bi heyecan yaşıyosun en iyisi olur inşallah ;)

Aynı yaştayız :) Sağol canım sorma çok heyecanlıyım bu aralar böyle en ufak bir şeyde kalbim pır pır atıyo hele annesi aradığında böyle konuştuğumuzda o kadar seviniyorum ki birşeyler gelişiyo çünkü çok mutlu ediyo bu da beni :)

Aynı yaştayız :) Sağol canım sorma çok heyecanlıyım bu aralar böyle en ufak bir şeyde kalbim pır pır atıyo hele annesi aradığında böyle konuştuğumuzda o kadar seviniyorum ki birşeyler gelişiyo çünkü çok mutlu ediyo bu da beni :)
Bu seviyeye gelmeyi ben de çok istiyorum hatta bazen canım sıkılıyo niye bi adım atmıyo diye ama sanırım bu bi adım:) şimdilik çok mutluyum ama devamı gelsin istiyorum ne biliyim söz gibi bişey.. Zamana bırakıyorum artık:)

Acele etme canım herşey zamanla oluyor hem bu beklemek mi tabii sende kendine göre haklısın :) ben 4,5 senedir bekliyorum buna ne dersin ;) herşey zamanla daha da güzel olucak emin ol buna sadece mutlu ol,anı yaşa ;)

Yaa herşey çok güzeldi çok heyecanlandım ama hiç belli etmedim yani sevgilim öyle dedi;) çok mutluyum bana sıcak davrandı annesi;) tekrar görüşmek istedi bi de ;)

Canım heyecan yapma sakin ol gülümseni eksik etme yüzünden sohpet etmeye çalışın hadi bakalim bol şans :)

doğal davran olduğun gibi

Back