• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımmm

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Kızlar şömineli bir salon için ne tarz bir koltuk önerirsiniz görsel önerilerde bulunursanız çok sevinirim.Çpk kararsız kaldım nişanlım modern istiyor sanki modern de sırıtacakmış gibi geliyor benim salonumda aama aynı zamanda mobilyalarımı klaisk değil modern istiyorum off offf kafam çok karışık evimin fotoları evim evim güzel evim köşesinde:1no2:

Canım,baktım evine...Merdivenler ahşap.Yerler de koyu ahşap görünümünde.Bence mobilyalarda,koltuk takımında mutlaka ahşap kısımlar olmalı.Bu şekilde de modern takımlar var.ıyice kapatmaması için döşemesi açık renk olmalı.Krem falan...

canım,baktım evine...merdivenler ahşap.yerler de koyu ahşap görünümünde.bence mobilyalarda,koltuk takımında mutlaka ahşap kısımlar olmalı.bu şekilde de modern takımlar var.iyice kapatmaması için döşemesi açık renk olmalı.krem falan...

sağol canım krem düşünüyorum bende sanırım köşe alıcam bu arada salonum çok şekilsiz olduğundan dolayı köşe daha mantıklı geldi

Canım yine karşılaştık:) Bende fikrimi söyleyeyim klasik bir eve çok spor eşyalar gitmez...
Havası bozulur.. Lale arkadaşımızın da dediği gibi hem klasik hem modern çizgileri taşıyan çok güzel mobilyalar var... Örneğin salonu klasik döşersin. oturma odanı modern cıvıl cıvıl döşersin...
Bende öyle yapacağım... Bir odayı klasik pastel tonlar bir odayı canlı cıvıl cıvıl:)
Mutluluklar...

Canım yine karşılaştık:) Bende fikrimi söyleyeyim klasik bir eve çok spor eşyalar gitmez...
Havası bozulur.. Lale arkadaşımızın da dediği gibi hem klasik hem modern çizgileri taşıyan çok güzel mobilyalar var... Örneğin salonu klasik döşersin. oturma odanı modern cıvıl cıvıl döşersin...
Bende öyle yapacağım... Bir odayı klasik pastel tonlar bir odayı canlı cıvıl cıvıl:)
Mutluluklar...

canımcım bende eninle aynı fikrideyim düz hatlı modern koltuklar olmaz bence çok klasikte alamam başka odam yok burda oturcam modeller var çalıştığım yerde orda seçim yapamıyom işte

Canım kocaelide tepehome, mudo falan yok sanırım, ama imkanın varsa oralara bak derim ben
hem modern hem klasik çizgiler taşıyan çok hoş mobilyalar bulabilirsin

Canım,köşe koltuğu diyorsun da,onlar da iki misafir geldiğinde insanların dipdibe dizilmesine sebep oluyor.Misafirin çok oluyorsa hiç tavsiye etmem.Hem ben senin için baktım,klasik çizgisi hiç yok onların,çok modern dururlar.Karar senin tabii...Ama senin için bazı koltuk takımı resimlerini eklemeye çalışacağım,bakalım becerecek miyim...

alfemovivaldi.jpg
[/IMG]

Tüüüüü.........rezil oldum,ekleyemedim fotoları bi türlü...:kedi
Canım sen en iyisi alfemo nun sitesine gir,ordaki toscana-ritz-vivaldi ve granada modellerine bir bak bakalım...:

Back
X