Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar yardimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
I

izmirliii

Ziyaretçi
Kızlar sizden fikir almam lazım.ben bu hafta saç diplerimdeki kaşıntı için dermatoğa gidicektim özel hastaneye.randevu falan almıştım.az önce aradılar artık ssk lılara bakmıyolarmış yani indirimli bakmıyolar.ücretleri de bir hayli yüksek.ne yapsam bilmiyorum bana bir fikir verin.devlet hastanesinde de doğru düzgün bakmıyolar napsam kifisfisfis izmirde olan ve iyi bi devlet hastanesi(cildiye bölümü iyi olan) tavsiye edebilecek olan var mı bana?yoksa özele mi gitsem üfff:sm_confused:

bostanlıda çesav a gidebilirsin canım. 7 miyon muayne ücretiyle bakıyorlar ben memnun kaldım cildiysinden.

bostanlıda çesav a gidebilirsin canım. 7 miyon muayne ücretiyle bakıyorlar ben memnun kaldım cildiysinden.

teşekkürler canım önerin için.peki bu çesav bostanlı nın neresinde kalıyo?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yeşilyurt devlet hastaneside artık iyi bide dokuz eylülde zel ama orası bakıyo mu ssk ya bilmiyorum.. önceden bakıyordu... umarım iyi bi yer bulursun canım:1hug:

canım yeşilyurt devlet hastaneside artık iyi bide dokuz eylülde zel ama orası bakıyo mu ssk ya bilmiyorum.. önceden bakıyordu... umarım iyi bi yer bulursun canım:1hug:

teşekkür ederim canım a.s.

Ege üniversitesinin dermotoloji polikliniklerine erkenden sıra alarak gidebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…