Kızlar yardımmm

mervesarc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
26
1
1
28
Kızlar adetim neredeyse 15 gün gecikti 3 kaset 1 erken gebelik testi yaptım hepsinde çift çizgi çıktı(silik) dün kan verdim negatif çıktı. Böyle durum yaşayıp sonradan kan verenlerde değer yükselende olmuş okuduğum kadarıyla. Dişim ağrıyor ilaç içemiyorum korkudan yanlış bişey yapmak istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Kan kesin sonuçtur canım 15gün gecikmeyle muhakkak çıkardı. İdrar testleri yanlış pozitif çıkarabiliyor malesef

Kan kesin sonuçtur canım 15gün gecikmeyle muhakkak çıkardı. İdrar testleri yanlış pozitif çıkarabiliyor malesef
O zaman antibiyotik alıyorum vallahi ölcem ağrıdan umarım bişey yoktur günaha girmem

Testinin hangi markayı acaba. Birde test fotoları var mı
biri artı kes biri daya doctor diğerini hatırlamıyorum. En son erken gebelik olanı yapmıştım hepsinde silik çizgi çıktı.

Eklentiler

• 24140ec5-57db-4101-99f9-9c3c606cb4d9.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0949.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 17
biri artı kes biri daya doctor diğerini hatırlamıyorum. En son erken gebelik olanı yapmıştım hepsinde silik çizgi çıktı.
Ya bariz görünürken nasıl kan testi negatif oluyor. Bu testlere nasıl güvenicez biz şuraya bak ya birde hepsi farklı marka yani çok ilginç

Ya bariz görünürken nasıl kan testi negatif oluyor. Bu testlere nasıl güvenicez biz şuraya bak ya birde hepsi farklı marka yani çok ilginç
Evet işte bende ona çok şaşırıyorum inan fotoda belli olmuyor normalde daha belirgin çizgiler silikde olsa ama kanda yok diyor ve hala daha adet olmadım

Evet işte bende ona çok şaşırıyorum inan fotoda belli olmuyor normalde daha belirgin çizgiler silikde olsa ama kanda yok diyor ve hala daha adet olmadım
Kan sonucuna siz baktınız mı? Dr sonucu az bulup böyle bir sonuca varmıs olabilir mi? Kimyasaldan şüphelenip söyleme gereği duymamıs mı acaba

15 gün gecikme de az değil ya normalde gecikir miydi? Geç döllenme fln olabilir
Baktım 0.1 değer. Ama yakınımdan birinin de kanda çıkmamış sonra hala hasta olmayınca tekrar kan vermiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. Bende ilk defa böyle birşey yaşıyorum hayret içindeyim

Acaba kimyasal gebelik geciriyor olabilir misiniz. Benim bu ay böyle oldu malesef. Testlerim koyulaşmadı. Adetimden bir gün sonra verdiğim kan testtti 7 çıktı. Ertesi gün tekrar kan vermiş olsaydım sıfırlarda çıkardı. Siz tekrar idrar testi yağın koyulaşma var mı yok mu takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…