Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardımmm

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
28
Saçlarımı bakır kullanıyordum birkac kez tarcin bakıra boyadim ama sonra dip boya meselesi beni çok yordu. Gidip ombre yaptırdım. Ama şuan pismanim.. ombreyi yaptıralı 2-3 ay oldu. Uçları küllü ve çok doğaldı dibimde kendi rengimdi. Küllü bir koyu kahve. Sonradan yikadikca uçları saman sarısı oldu resmen. Diplerden de bakır yansımalar çıktı. Sizce bu saçı kendim evde düz bir renge getirebilir miyim? Çünkü kuafore sordum,dipleri de açıp sonra tek renk yapmamız lazım dedi. Ama çok yipranirsa diye diplere açıcı yaptirmak istemiyorumm.. hepsini koyu kahveye boyasam sizce çok fazla renk eşitsizliği olur mu? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim yoksa kuaföre gitmek zorunda kalcam :KK43: :KK43:
(Doğal saç rengimi, ombrenin ilk zamanlarini ve son halini ekledim)

Henüz kimse cevap yazmamış ama belki benimle aynı sorunu yaşayan biri varsa yardımcı olurum. Saçımı viyole 3.0 koyu kestane ve 6.0 kumral ile boyadim. Koyu kumral kahve arası bir ton oldu. Önceki açma işleminden dolayı zaten baya yıpranmışti saçım bu yüzden yıpranma konusunda pek yorum yapamıycam. Alt kısımdaki sarılar şuan kapandı. Tabiki zamanla akicak. Ama rahatsız edicekmis gibi durmuyor. Son halini görsel ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20180702_002040.jpg
    IMG_20180702_002040.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 67
X