Bunu ilk defa duydum normalde kistlere iyi geliyor diye biliyorum.
Sasirdim , bakalim Saracoglu ne idyecek bu durum , merak ettim.
Senin kislter klovmenden olusmus ola bilirmi ?
kimsenin bilgisi yoktur çok geçmiş olsun saraçoğlunun söylediklerine çok güvenirim cevabını merak ettim
allah allaaah bende soğan kürüyle hamile kalanlardanım canım neden sende öyle bişii yaptıkiiibendede pko vardı ama küçüktü benim kistler en büyüğü 7milimdi . Klomende kullandım tabi onu yaptığım o ay ve kistlerim en büyüğü 5milim olmuştu ve yumurtam büyüyebilmişti bu sayede bidaamı denesen acaba canım soğan kürünü yaa ama ben adetimle beraber başladım ve günde 2 bardak içtim aç karnına 14-15 gün içicektim hattaa ama anca 12 gün içebilmiştim taşınma telaşesinden neyse çok şükür işe yaradı bence sende adet olursan bidaa yaparsan adetinle beraber başla canım küre faydasını göreceksindir inşallah sanada şifaa olur canım yaa
ne güzel sende işe yaramış. bana niye böyle yaptı anlamadım. saraçoğluna mail atıp sormuştum ben, adete 15 gün kala başlayın diye o söylemişti. belki klomenden kısa süre sonra başladım ya ondan böyle olmuştur bilmiyorum ama artık gözüm korktu bidaha yapamam.Allah sağlıklı, hayırlı, dünya güzeli bi bebiş versin sana ve tüm isteyenlere..
canım ben de klomen kullandım sol yumurtalığımda 3 cm lik kist var ama iyi huylu sonraki ay sağ yumurtalığımdada oluşmuş cylo prognova verdi doktor sağ taraftaki kistim geçti ama soldaki o lanet klomenden oluşsn kist hala duruyor tam 5 ay oldu klomen kistiyle uğraşıyorum bilseydim asla kullanmazdım o lanet ilacı soğan suyu kistlere iyi gelen bir kür sende kist yapıp ve hatta o kistleri büyütebileceğine inanmıyorum ama herkesin bünyesi farklıdır tabi die düşünürkende bi taraftanda aklımdan herkese yarayan şey sende neden böyle birşey yapsın die geçiyor...
canım soğan suyu herkese iyi gelmiyor her bünye farklı böyle seyler yapmayın ben hiç yapmadım bunu bana da cok söylediler asla da yapmicam..ama korkma bir sey olmaz inş.doktora görün ..
bende adett bıtımınden ıkı gun sonra basladım saracoglu oyle dıyor dıye inş faydasını görrum bu arada klomende kullanıyorumallah allaaah bende soğan kürüyle hamile kalanlardanım canım neden sende öyle bişii yaptıkiiibendede pko vardı ama küçüktü benim kistler en büyüğü 7milimdi . Klomende kullandım tabi onu yaptığım o ay ve kistlerim en büyüğü 5milim olmuştu ve yumurtam büyüyebilmişti bu sayede bidaamı denesen acaba canım soğan kürünü yaa ama ben adetimle beraber başladım ve günde 2 bardak içtim aç karnına 14-15 gün içicektim hattaa ama anca 12 gün içebilmiştim taşınma telaşesinden neyse çok şükür işe yaradı bence sende adet olursan bidaa yaparsan adetinle beraber başla canım küre faydasını göreceksindir inşallah sanada şifaa olur canım yaa
kızlar ben 1,5 yıldır evliyim ve son 2 aydır bebek istiyoruz. yalnız kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var.doktor klomen verdi 5 gün kullandıktan sonra ilaca pek cevap vermemişsin dedi. bende saraçoğlunun anlattığı şekilde soğan kürü yaptım. yalnız günde 2 değil 1 bardak içebildim. kürün 10. günü doktor 3 cm lik 3 tane kistim olduğunu söyledi. kistlere iyi geldiğini bildiğim için yok etmesi ümidiyle küre devam ettim ama kür bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde kistimin 7 cm olduğunu öğrendim. zaten çok rahatsız etmeye ve ağrı yapmaya başlamıştı. doktor kendiliğinden adet olmayı bekle olmazsan progesteron ampul vurulup adet ol bakalım eriyecek mi kistler dedi. herkese iyi gelen bu kür neden böyle yaptı anlamadım ve çok üzüldüm. saraçoğlunada yazdım cevabını bekliyorum. umarım progesteron iyi gelir. başına böyle bişey gelen var mı? bu kadar büyük kisti olan ?? patlarsa yada geçmezse diye çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?