kızlar yardımmm! soğan kürü sonunda yumurtalıklarda 7 cm kist !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi flup
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

flup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
105
1
66
Balıkesir
kızlar ben 1,5 yıldır evliyim ve son 2 aydır bebek istiyoruz. yalnız kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var.doktor klomen verdi 5 gün kullandıktan sonra ilaca pek cevap vermemişsin dedi. bende saraçoğlunun anlattığı şekilde soğan kürü yaptım. yalnız günde 2 değil 1 bardak içebildim. kürün 10. günü doktor 3 cm lik 3 tane kistim olduğunu söyledi. kistlere iyi geldiğini bildiğim için yok etmesi ümidiyle küre devam ettim ama kür bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde kistimin 7 cm olduğunu öğrendim. zaten çok rahatsız etmeye ve ağrı yapmaya başlamıştı. doktor kendiliğinden adet olmayı bekle olmazsan progesteron ampul vurulup adet ol bakalım eriyecek mi kistler dedi. herkese iyi gelen bu kür neden böyle yaptı anlamadım ve çok üzüldüm. saraçoğlunada yazdım cevabını bekliyorum. umarım progesteron iyi gelir. başına böyle bişey gelen var mı? bu kadar büyük kisti olan ?? patlarsa yada geçmezse diye çok korkuyorum..

Son düzenleme:
Bunu ilk defa duydum normalde kistlere iyi geliyor diye biliyorum.

Sasirdim , bakalim Saracoglu ne idyecek bu durum , merak ettim.
Senin kislter klovmenden olusmus ola bilirmi ?

kimsenin bilgisi yoktur çok geçmiş olsun saraçoğlunun söylediklerine çok güvenirim cevabını merak ettim

allah allaaah bende soğan kürüyle hamile kalanlardanım canım neden sende öyle bişii yaptıkiii :53::53::30: bendede pko vardı ama küçüktü benim kistler en büyüğü 7milimdi . Klomende kullandım tabi onu yaptığım o ay ve kistlerim en büyüğü 5milim olmuştu ve yumurtam büyüyebilmişti bu sayede :16: bidaamı denesen acaba canım soğan kürünü yaa ama ben adetimle beraber başladım ve günde 2 bardak içtim aç karnına 14-15 gün içicektim hattaa ama anca 12 gün içebilmiştim taşınma telaşesinden neyse çok şükür işe yaradı bence sende adet olursan bidaa yaparsan adetinle beraber başla canım küre faydasını göreceksindir :34: inşallah sanada şifaa olur canım yaa :16::16:

Bunu ilk defa duydum normalde kistlere iyi geliyor diye biliyorum.

Sasirdim , bakalim Saracoglu ne idyecek bu durum , merak ettim.
Senin kislter klovmenden olusmus ola bilirmi ?

kimsenin bilgisi yoktur çok geçmiş olsun saraçoğlunun söylediklerine çok güvenirim cevabını merak ettim

Saraçoğlunun cvbı şöyle : Kürümüzün böyle bir yan etkisi mevcut değildir.Şikayetleriniz devam ediyor ise kürü uygulamayı sonlandırarak, hekiminize danışınız.
bnde burda bi kişiden duymuştum kist yaptı diye ama onun dışındaki herkese iyi geldiğini okudum. klomenden oluştuysa bile yine soğan suyu iyi gelmemiş oluyor oluşan kiste:(

allah allaaah bende soğan kürüyle hamile kalanlardanım canım neden sende öyle bişii yaptıkiii :53::53::30: bendede pko vardı ama küçüktü benim kistler en büyüğü 7milimdi . Klomende kullandım tabi onu yaptığım o ay ve kistlerim en büyüğü 5milim olmuştu ve yumurtam büyüyebilmişti bu sayede :16: bidaamı denesen acaba canım soğan kürünü yaa ama ben adetimle beraber başladım ve günde 2 bardak içtim aç karnına 14-15 gün içicektim hattaa ama anca 12 gün içebilmiştim taşınma telaşesinden neyse çok şükür işe yaradı bence sende adet olursan bidaa yaparsan adetinle beraber başla canım küre faydasını göreceksindir :34: inşallah sanada şifaa olur canım yaa :16::16:

ne güzel sende işe yaramış. bana niye böyle yaptı anlamadım. saraçoğluna mail atıp sormuştum ben, adete 15 gün kala başlayın diye o söylemişti. belki klomenden kısa süre sonra başladım ya ondan böyle olmuştur bilmiyorum ama artık gözüm korktu bidaha yapamam.:( :19: Allah sağlıklı, hayırlı, dünya güzeli bi bebiş versin sana:16: ve tüm isteyenlere..

ne güzel sende işe yaramış. bana niye böyle yaptı anlamadım. saraçoğluna mail atıp sormuştum ben, adete 15 gün kala başlayın diye o söylemişti. belki klomenden kısa süre sonra başladım ya ondan böyle olmuştur bilmiyorum ama artık gözüm korktu bidaha yapamam.:( :19: Allah sağlıklı, hayırlı, dünya güzeli bi bebiş versin sana:16: ve tüm isteyenlere..

sağol canım amin :16: inşallah herşey yoluna girerde sende kavuşursun yavruna canım :16::16:

canım ben de klomen kullandım sol yumurtalığımda 3 cm lik kist var ama iyi huylu sonraki ay sağ yumurtalığımdada oluşmuş cylo prognova verdi doktor sağ taraftaki kistim geçti ama soldaki o lanet klomenden oluşsn kist hala duruyor tam 5 ay oldu klomen kistiyle uğraşıyorum bilseydim asla kullanmazdım o lanet ilacı soğan suyu kistlere iyi gelen bir kür sende kist yapıp ve hatta o kistleri büyütebileceğine inanmıyorum ama herkesin bünyesi farklıdır tabi die düşünürkende bi taraftanda aklımdan herkese yarayan şey sende neden böyle birşey yapsın die geçiyor...

canım ben de klomen kullandım sol yumurtalığımda 3 cm lik kist var ama iyi huylu sonraki ay sağ yumurtalığımdada oluşmuş cylo prognova verdi doktor sağ taraftaki kistim geçti ama soldaki o lanet klomenden oluşsn kist hala duruyor tam 5 ay oldu klomen kistiyle uğraşıyorum bilseydim asla kullanmazdım o lanet ilacı soğan suyu kistlere iyi gelen bir kür sende kist yapıp ve hatta o kistleri büyütebileceğine inanmıyorum ama herkesin bünyesi farklıdır tabi die düşünürkende bi taraftanda aklımdan herkese yarayan şey sende neden böyle birşey yapsın die geçiyor...

valla bende anlamadım adiye cim. ama burda bi kişi daha demişti soğan suyu kist yaptı diye. belki çok küçükte olsa böyle bi ihtimal vardır çünkü başka hiçbişey kulanmadım ve daha önce hiç böyle büyük kistim olmamıştı. progesterona gerek kalmadı bugün regl oldum 5.günü gidicem kontrole bakalım ne alemde. küçülmüş mü? banada tekrar klomen vericeğini söylemişti doktor, bende kullanmak istemediğimi söyliycem.

Bence soğan kürünü daha yapma, başka önerebileceğim birşey yok, doktora klomeni de soğan kürünü de anlat, bakalım ne dicek... Allah şifa ve boy boy çocuklar versin :34:.

canım soğan suyu herkese iyi gelmiyor her bünye farklı böyle seyler yapmayın ben hiç yapmadım bunu bana da cok söylediler asla da yapmicam..ama korkma bir sey olmaz inş.doktora görün ..

canım soğan suyu herkese iyi gelmiyor her bünye farklı böyle seyler yapmayın ben hiç yapmadım bunu bana da cok söylediler asla da yapmicam..ama korkma bir sey olmaz inş.doktora görün ..

doktora gittim regl ldum ama kistim yerli yerinde duruyor. o kadar fazla kişiye iyi gelmişki bnde yaptım ama hiç bişe yaramadı hatta böyle oldu işte.:(

nasıl olur?..bende soğan kürüyle hamile kaldım..iki yumurtalığımda da kist vardı sağ yumurtalığımda 2 cm. olan kist kaybolduktan sonra hamile kaldım..soldaki 4 buçuk cm idi o hala aynı duruyor..şimdi içemiyorum hamileyim..ama ben çok faydasını gördüm..adetlerim düzeldi,sancılarım kesildi,iltihap bitti hatta kronik bronşit hastasıyım bronşit olmadan ilk defa baharı geçirdim..vücuttaki yağları bile yaktığına şahit oldum..her bünye farklıdır..

Farklı doktorlara gitseydin keske .Zaten 7 cm lik mistir bence başta bazen ultrasonu iyi yapamiyor doktorlar .Yada tam tersi de olabilir .3 tane goruyor sonra bi tane 7cm lik diyor kesin ultrasonda yanlışlık var .

Esim de pankreasta kist var hemde çok dediler sonra iyi bi ultrasoncu bunlar kıvrim usta olmayan anlamaz dedi . Acil o hafta ameliyat olacaktı.
Kac yıl gecti .

allah allaaah bende soğan kürüyle hamile kalanlardanım canım neden sende öyle bişii yaptıkiii :KK53::KK53::KK30: bendede pko vardı ama küçüktü benim kistler en büyüğü 7milimdi . Klomende kullandım tabi onu yaptığım o ay ve kistlerim en büyüğü 5milim olmuştu ve yumurtam büyüyebilmişti bu sayede :KK16: bidaamı denesen acaba canım soğan kürünü yaa ama ben adetimle beraber başladım ve günde 2 bardak içtim aç karnına 14-15 gün içicektim hattaa ama anca 12 gün içebilmiştim taşınma telaşesinden neyse çok şükür işe yaradı bence sende adet olursan bidaa yaparsan adetinle beraber başla canım küre faydasını göreceksindir :KK34: inşallah sanada şifaa olur canım yaa :KK16::KK16:
bende adett bıtımınden ıkı gun sonra basladım saracoglu oyle dıyor dıye inş faydasını görrum bu arada klomende kullanıyorum

Merhaba,

Bende de normalde hiç kist olmazdı ama klomenden sonra iyi huylu bir kistim oldu. Klomeni bıraktım soğan suyu deneyeceğim inşallah kısa zamanda tüm isteyenlerle birlikte ben de hayırlı haberi alırım..

kızlar ben 1,5 yıldır evliyim ve son 2 aydır bebek istiyoruz. yalnız kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var.doktor klomen verdi 5 gün kullandıktan sonra ilaca pek cevap vermemişsin dedi. bende saraçoğlunun anlattığı şekilde soğan kürü yaptım. yalnız günde 2 değil 1 bardak içebildim. kürün 10. günü doktor 3 cm lik 3 tane kistim olduğunu söyledi. kistlere iyi geldiğini bildiğim için yok etmesi ümidiyle küre devam ettim ama kür bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde kistimin 7 cm olduğunu öğrendim. zaten çok rahatsız etmeye ve ağrı yapmaya başlamıştı. doktor kendiliğinden adet olmayı bekle olmazsan progesteron ampul vurulup adet ol bakalım eriyecek mi kistler dedi. herkese iyi gelen bu kür neden böyle yaptı anlamadım ve çok üzüldüm. saraçoğlunada yazdım cevabını bekliyorum. umarım progesteron iyi gelir. başına böyle bişey gelen var mı? bu kadar büyük kisti olan ?? patlarsa yada geçmezse diye çok korkuyorum..

Selamun aleykum bacım. Aynı şeyi bende yaşıyorum ve şoktayım. 2 yıldır tedavi gördö pcos hastasıyım. Yumurtalık üzerinde saddee kistlerm vardı. 6 aylık evliyim 3 ay önce başka doktora gittim ilac verdi bende sogan kürüne başlıyım dedim. 3 ay kullandım soğan kürünü. Şimdi doktorumun yanından geliyorum bana 7cm boyunda kist oluşmuş diger gelişinde yoktu bu kısa zamanda nasıl bu kadar büyük kist oluştu diye şaşırdı. İyi huylu mu kötü huylu mu ona bakacak şimdi. Sen neler yaptın bilgi verrmsb. Cok endişeliyim. Ck üzüldm 😢

Back