Göz Çevresi Bakımı Kızlar yardımmm..Göz altlarım çok kahverengii:(

göz altlarının kahverengi oluşu bildiğim kadarı ile bir hastaşıgın habercisi doktoa git bence birkaç test yapıyorlar eger bişi çıkmasssa sonra kozmetik ürünlerine geç...

canım ben garnier ın gözaltı rolonunu kullanıyorum kapatıcı olanını yani fondoten gibi ten rengi..hem iyileştici özelliğide varmış..ben baya beğendim kullnıyorum.

Kızlar göz altlarım maalesef baya kahverengi..
Önerebileceğiniz krem solüsyon bişey varmı lütfeeenn..

benim önereceğim kozmatik değil ebru şallı formülü bir müddet kullandıktan sonra renk açılması oluyormuş yoğurd un üste çıkan suyunu her güm göz altına sürüp cilt emene kadar bekle sonra ılık suyla temizle

Cnm ben de aynen bu durumdan müzdaribim :KK43: genetik benimkiler ve o yüzden kremler filan işe yaramıo boşuna zaman kaybı.lazerle baya bi düzeliyormuş.bi arkadaş başka bir konu başlığı açmış ve lazer ameliyatı yaptırdığını söylemiş.6.seansı yaptırıormuş ve gözaltını renginin %50 açıldığını söylüyor ona güvenerek ben de yaptırmayı düşünüyorum.

Cnm ben de aynen bu durumdan müzdaribim :KK43: genetik benimkiler ve o yüzden kremler filan işe yaramıo boşuna zaman kaybı.lazerle baya bi düzeliyormuş.bi arkadaş başka bir konu başlığı açmış ve lazer ameliyatı yaptırdığını söylemiş.6.seansı yaptırıormuş ve gözaltını renginin %50 açıldığını söylüyor ona güvenerek ben de yaptırmayı düşünüyorum.

:)walla açıkçası ben de yaptırmayo düşünüyorum da peeling filansa diye korkuyorum..çünkü bi kere yüzüme peeling yaptırdım ve 10 gün işyerinden izin almak zorunda kalmıştım. sokağa çıkabilcek gibi diildim..korkuyorum aynı şey başıma gelirse diye:)
sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun cnm?

Yok bu öle peeling gibi değilmiş hiçbir zarar vermiyormuş.yaptıkları günden sonra sadece biraz kızarıklık ve şişlik oluyormuş o kadar ertesi gün makyaj bile yapabiliyormuşsun.yan etkisininde olmadığını söylüyorlar.Ben bu yaz yaptırmayı düşünüyorum inş.:KK34:

Yok bu öle peeling gibi değilmiş hiçbir zarar vermiyormuş.yaptıkları günden sonra sadece biraz kızarıklık ve şişlik oluyormuş o kadar ertesi gün makyaj bile yapabiliyormuşsun.yan etkisininde olmadığını söylüyorlar.Ben bu yaz yaptırmayı düşünüyorum inş.:KK34:

Şahsen ben de yaptırmayı düşünyorum.. Hatta fiyat bile aldım sizinle paylaşayım hemen:)
Seans fiyatı 35 TL dediler.

Ben de daha ucuza yapan bir yer araştıracağım bakalım :) cnm yaptırmaya karar verirsen sonuçlarını yazar mısın buraya :)

X