aynı sorun bende de war benımde sag yumurtalıgımda kıst cıktı bırusuru. 2 aydr adet olamıyorum ama belırtılerını yasıyorum. bu ay dogum kontrol ılacına basladım bende bakalm
canım ben doktora tekrar gittim kist yok sadece yumurtalıkların tembel calısıyo dedi inan hangisine inanacagımı sasırdım hala adet olmadım sinirlerim bozuldu iyice moralim cok bozuk
aynı sekılde benımde moralım bozuk cokbekarım bırde.erkek arkdsmla bırlıkte oluyoruz korunuyorz fakat bende hamılelık belrtılerı war. dogumkontrol ılacındanmı yoksa baska bıseymı anlayamadım. stres yaptıkca dahada cok uzatıyorz aslında suresını test aldım ama yapmaya korkuyorum
aynı sekılde benımde moralım bozuk cokbekarım bırde.erkek arkdsmla bırlıkte oluyoruz korunuyorz fakat bende hamılelık belrtılerı war. dogumkontrol ılacındanmı yoksa baska bıseymı anlayamadım. stres yaptıkca dahada cok uzatıyorz aslında suresını test aldım ama yapmaya korkuyorum
merhabalar bayanlar yaklasık 1bucuk aydır adet olamıyorum hamlede ndegilim bütün tahlller yapıldı adet söktürücü kullandım biteli 5 gün oldu tık yok hic bukadar gecikmemişti dr sol yumurtalıgımda polikistik oldugunu söyledi oyüzden bukadar gecikirmi neyapmalıyım lütfen yardım edin
senin tam olarak nekadar gecti canım bana hamilelik yo dedi dr belirtide yok sadece karnım agrıyo
olacakgibi ama olmuyoadet söktürücü kullandım beklicez dedi dr 12 falan olursun diyo bakalım bence sen daha fazla gecmeden tahlil yap korkmanın ecele faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?