- 3 Mayıs 2024
- 69
- 21
- 32
- Konu Sahibi yelizzzzzzzz0
6 +2 de kalp atışı duyulmadı 1 hafta verdi doktor duyulmasa kürtaj dedi başına gelen varmi korkuyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 7.hagta içinde duymuştuk diye hatırlıyorum erken bence daha6 +2 de kalp atışı duyulmadı 1 hafta verdi doktor duyulmasa kürtaj dedi başına gelen varmi korkuyorum ben.
Tamam canım teşekkür ederimCanım bence 8. Hafta sonuna kadar beklemek istediğini söyle hemen kürtaj isteme
Teşekkür ederim morel oluyorBiz 7.hagta içinde duymuştuk diye hatırlıyorum erken bence daha
Geç döllenme dedi ilk gittiğim doktor ne kadar beklemeliym sizceGeç döllenme olabilir beklee
İlk doktor bebek ölü dedi karninda kalbi yok dedi başka doktora gittim 1 hafta bekle yoksa kürtaj dedi 1 haftadır ağlamaktan nefes alamıyorum zaten stres beni öldür du resmenBöyle doktorlara sinir oluyorum. Ne kadar gereksiz dert yükleyen bir cümle. Yani der ki insan 10 gün sonra gel tekrar bakalım o zaman da duyulmazsa bir sorun olabileceğini o zaman söyler. 1 hafta boyunca bu stresle yaşatmaya ne hakkı var üstelik çoğu kalp atışı 7 haftadan sonra duyuluyorken. Benim doktorum direkt 7.haftayı geçtikten sonraya ayarladı kalp atışı duyma tarihini.
benim erken döllenmeydi 6+5 te duydum sen de 8. haftaya kadar bekle benceGeç döllenme dedi ilk gittiğim doktor ne kadar beklemeliym sizce
Teşekkür ederimbenim erken döllenmeydi 6+5 te duydum sen de 8. haftaya kadar bekle bence
Keseyi kaçıncı hafta gördünüzTeşekkür ederim morel oluyor
7. Haftanın sonunu beklemenizi öneririm6 +2 de kalp atışı duyulmadı 1 hafta verdi doktor duyulmasa kürtaj dedi başına gelen varmi korkuyorum ben.
Ben anlamiyorum.. yurt disinda kaliyorum. Buradaki doktorlar kesinlikle kalp atisini duymayi tavsiye etmiyor.. cocuga verdigi zarardan dolayi. Sadece ultrasonda atan kalbi görebiliyorsun… 24. haftadayim hala kalbinin atisini dinleyemedim. Ama gördügümde yeter bana zarar gelsin istemem. Demek istedigim yinede bekle… kac kisi kalp atisi duyamadigi icin doktor degistirdi ve o doktor cocukta problem yok dedi…Merhabalar ne yaptiniz. Bende bugun ögrendim 7 haftalik gebeyim. Kalp atisi yok kurtaj yapalim dedi. Aglayarak burada baska benzer durum yasayan varmi bakiyorum.
ben de sadece 1 kere dinledim o da 1 saniye bile değil :) sağlıklı olduğunu biliyim yeter kafasındayım. Çünkü bebeğe gerçekten zararlıymışBen anlamiyorum.. yurt disinda kaliyorum. Buradaki doktorlar kesinlikle kalp atisini duymayi tavsiye etmiyor.. cocuga verdigi zarardan dolayi. Sadece ultrasonda atan kalbi görebiliyorsun… 24. haftadayim hala kalbinin atisini dinleyemedim. Ama gördügümde yeter bana zarar gelsin istemem. Demek istedigim yinede bekle… kac kisi kalp atisi duyamadigi icin doktor degistirdi ve o doktor cocukta problem yok dedi…
Bence bi baska doktor fikri kesinlikle alin.
Benimde erken döllenmeydi 6+1’de duymuştum bendebenim erken döllenmeydi 6+5 te duydum sen de 8. haftaya kadar bekle bence
Yine duyulmadı bugün bende 8. Haftayi bekliyorum ozele gidecem siz ne yaptinizMerhabalar ne yaptiniz. Bende bugun ögrendim 7 haftalik gebeyim. Kalp atisi yok kurtaj yapalim dedi. Aglayarak burada baska benzer durum yasayan varmi bakiyorum.