- Konu Sahibi lovely_sunlight
-
kızlarr fazla tüylerimden ötürü şikayetçiyimm o kadar rahatsız oluyorum ki 2 günde bir jilete maruz kalıyorum sonucunda tüylerimde aşırı bi çoğalma ve sertleşme oldu.bir çok tüy dökücü krem kullandım ve sonuç jilet ile aynı fakat bir arkadaşımın önerisi ile nano borvit tüy dökücü kremden kesin sonuç aldığını söyledi bilen veya duyan varsa lütfen beni bilgilendiriniz. sitesinde biraz gezindim fakat kesin emin olamadım sizden cevap bekliyorummm. site: Nano Borvit Tüy Dökücü Krem
jilet ve tüy dökücü out, ağda ya da epilasyon in canım. Uzun süreli temizlik gibisi yok.
canım aynı dertten çok uzun süree bir çok ürün denemek zorunda kaldım ve son olarak kullandığım nano borvit tüy dökücü krem bildiğin sonucu sir agda gibi kıllarımdaki incelmeyi anlatamam ayrıca kokusu diğer ürünlerle çok farklıı çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alabilirsin.
canım bende kesin çözümün agda ve epilasyon olduğunu düşünüyodum fakat ağdaya dayanamıyodum ve bu son kullandığım ürünü herkese öneririm kesinlikle resmen 1 haftada uzayan kıllarım şuan 20 günde çıkıyo ve incelmiş durumda.epilasyon doğum yapmadan zararlı olduğunu düşünüyorum o riski göze alamadım.
nerde bulabiliriz nekadara almıştın canım yaa
canım aynı dertten çok uzun süree bir çok ürün denemek zorunda kaldım ve son olarak kullandığım nano borvit tüy dökücü krem bildiğin sonucu sir agda gibi kıllarımdaki incelmeyi anlatamam ayrıca kokusu diğer ürünlerle çok farklıı çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alabilirsin.
lapiden kullan canım ama oda belli bi süre idare eder
genitalde kullanılıyormu bu? ve anal bölgede. ayrıca kökünde alır demiş sitede hiç inandırıcı gelmedi bana
genitalde kullanılıyormu bu? ve anal bölgede. ayrıca kökünde alır demiş sitede hiç inandırıcı gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?