• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımm tüy dökücü krem hakkında

lovely_sunlight

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
9
2
6
34
Erzurum
kızlarr fazla tüylerimden ötürü şikayetçiyimm o kadar rahatsız oluyorum ki 2 günde bir jilete maruz kalıyorum sonucunda tüylerimde aşırı bi çoğalma ve sertleşme oldu.bir çok tüy dökücü krem kullandım ve sonuç jilet ile aynı fakat bir arkadaşımın önerisi ile nano borvit tüy dökücü kremden kesin sonuç aldığını söyledi bilen veya duyan varsa lütfen beni bilgilendiriniz. sitesinde biraz gezindim fakat kesin emin olamadım sizden cevap bekliyorummm. site: Nano Borvit Tüy Dökücü Krem

kızlarr fazla tüylerimden ötürü şikayetçiyimm o kadar rahatsız oluyorum ki 2 günde bir jilete maruz kalıyorum sonucunda tüylerimde aşırı bi çoğalma ve sertleşme oldu.bir çok tüy dökücü krem kullandım ve sonuç jilet ile aynı fakat bir arkadaşımın önerisi ile nano borvit tüy dökücü kremden kesin sonuç aldığını söyledi bilen veya duyan varsa lütfen beni bilgilendiriniz. sitesinde biraz gezindim fakat kesin emin olamadım sizden cevap bekliyorummm. site: Nano Borvit Tüy Dökücü Krem

jilet ve tüy dökücü out, ağda ya da epilasyon in canım. Uzun süreli temizlik gibisi yok.

Son düzenleme:
canım aynı dertten çok uzun süree bir çok ürün denemek zorunda kaldım ve son olarak kullandığım nano borvit tüy dökücü krem bildiğin sonucu sir agda gibi kıllarımdaki incelmeyi anlatamam ayrıca kokusu diğer ürünlerle çok farklıı çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alabilirsin.:21:

jilet ve tüy dökücü out, ağda ya da epilasyon in canım. Uzun süreli temizlik gibisi yok.

canım bende kesin çözümün agda ve epilasyon olduğunu düşünüyodum fakat ağdaya dayanamıyodum ve bu son kullandığım ürünü herkese öneririm kesinlikle resmen 1 haftada uzayan kıllarım şuan 20 günde çıkıyo ve incelmiş durumda.epilasyon doğum yapmadan zararlı olduğunu düşünüyorum o riski göze alamadım.

canım aynı dertten çok uzun süree bir çok ürün denemek zorunda kaldım ve son olarak kullandığım nano borvit tüy dökücü krem bildiğin sonucu sir agda gibi kıllarımdaki incelmeyi anlatamam ayrıca kokusu diğer ürünlerle çok farklıı çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alabilirsin.:21:

nerde bulabiliriz nekadara almıştın canım yaa

canım bende kesin çözümün agda ve epilasyon olduğunu düşünüyodum fakat ağdaya dayanamıyodum ve bu son kullandığım ürünü herkese öneririm kesinlikle resmen 1 haftada uzayan kıllarım şuan 20 günde çıkıyo ve incelmiş durumda.epilasyon doğum yapmadan zararlı olduğunu düşünüyorum o riski göze alamadım.

o zaman en iyisi tüy dökücü demek ki sizler için. Jilet kullanmayın bari :)

canım çok teşekkür ederim şimdi sipariş veriyorum bir kutu deneyeceğim ve yorumları burda sizinle paylaşıcam bakalım kaç güne gelicekk:1:

Kızlar ürün geldi kullandım ve çok memnun kaldım, tüy dökücü özelliğinin yanı sıra ayrı bir yumuşalık da katıyor ve şuana kadar bir sürü denememe rağmen en çok memnun kaldığım bu oldu isterseniz bi deneyin derim :16:

genitalde kullanılıyormu bu? ve anal bölgede. ayrıca kökünde alır demiş sitede hiç inandırıcı gelmedi bana

canım açıkçası benimde aynı tereddütlerim vardı ama kullandıktan sonra bu tereddütün yersiz olduğunu gördüm, öyle ki kılları kökünden alma konusunda tabiki ağda gibi değil ama benim kullandığım diğer tüy dökücülere göre fazlasıyla farklı ve köklerini de baya yumuşatarak hemen hemen alıyor yani istersen bi dene canım kendin karar ver ama ben tavsiye ediyorum gerçekten, genital bölgem benim biraz hassas olduğundan dolayı bazı tüy dökücülerde hafif yanmalar ve kızarıklar yaşamıştım ama hepsinde yaşamadım tabi, bu krem de hiçbir sorun yaşamadıklarım arasında tatlım

Nano borvit tüy dökücü kremi bende kullandım.kesinlikle hiç bir işe yaramadı.resmi sitesinden almama rağmen..kendi siteleri bile sahte ürün göderiyor.olan paranıza oluyor.benim çöpe atacak param çok diyorsanız alıp deneyebilirsiniz.Mağdyriyetinizle kesinlikle ilgilenmiyorlar.onlar için ürünü elden çıkarmak yeterli.

Back