kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Boyle erkekler zor olur.allah ilerde olabilecek esine yardim etsin.boyleleri baskalari yapmiyor diye laf vurmaya calistiklari gibi,yapilani da begenmezler...
Yalniz tatil sana niye zehir oldu anlamadim...hani bunu dile getirmekle asil dikkatleri uzerine cekmisin..yoksa ben zannetmiyorum simdiye kadar,kayinvalide ve es adayinin bak erkek haliyle bu oglan yapiyorda,bizim gelin oturuyor oyle diye..fazla usteleme bence bu cocugun temizlik,yemek meselerini.birak yapsin ne yapmak istiyorsa..anlattigin gibiyse tatilde bile,altida kalkip borekler corekler yapiliyorsa bu kimse icin normal degildir..kimsenn gozune batmazsin yeter ki sen bu konularda cocukla karsilikli diyaloga gecme..

wicked witch nickli olan kişi sen olunca bilemedim :) abartma biraz sakin ol :) o büyük harfle paramız var falan yazmalar, çocuga sinsi yılan demeler... harbiden wickedwitchsin...

ben cihan'ı pek sevdim ve saf buldum.
senin için aynı şeyi düşünemiyorum konu sahibi, çok ince hesaplar peşindesin.

arkadaşlar artık diyecek söz bulamıyorummm.. ben şu koskoca CİHANDA böyle sinsi CİHAN görmedimmm
bugün dedesiyle çarşıdaydılar tam rahat nefes almıştım evde ayak altında dolaşmıyor derkennnn yine yapacağını yaptı sarı çiyann. aslında çarşıya ben çıkacaktımgece küçük odanın ampulü patladı ampul filan gerekiyordu başka bişreylerde neyse bu geldi bana abla sen bu sıcakta yorulma ben giderim dedi herkezin ortasında. bende dedim canım zamet olurmu asıl sen zamet etme diye neyse üstelemeyeyim gene b en kötü olurum dedim tamam canım nasıl istersen hem çıkıp gezmiş olursun çarşıda dedimm: demez olaydımm.bu akşam dedesiyle geldiler bu oturma odasına girdi bi havalar bi havalar ama nasıl caka satıyor bana gözümün içine içinee bakıyorr ÇIKARIP POŞETTEN TERLİK BABANESİNE UZATMASIN MI??? babannecim al kocaman erkek terliğiyle geziyorsun sana terlik aldım dedi benimm başımdan aşağı kaynar sularrrr boşaldı. NEYE URADIĞIMI ŞAŞIRDIM RESSMENNN... öncesi gün ben holde bir takıldımm ayapımda kopuverdi terlikk kadıncağız da kalktı bana kendi terliklerini verdi zorla soğuk yere basma diye. çok ısrar etti mecbur kaldım yani giymeyee... kendide büyük erkek terliği giymiş başka terlik kalmadı evde. BENİM ZATEN AKLIMDA ben o terliği alıpta yerine koymadan dönermiyim??? aklınca bana yerin dibine geçiriyorr... ben hemen atıldım cihancığım benim aklımda ben alacaktım zaten babannene yeni 1 çift terlik sen neden paranı harcadın diye lafı yapıştırdım suratına :) :) o da demezz mii e abla zaten sen misafirsin olur mu öyle şey tabiki alacağız diyee.. sanki ben çocuğumda o büyük karşımda laflara bakk. kayınvalidemde nasıl memnun memnun bakıyor suratına aslında benn bugüne bugün bu evin geliniiyim SEN NE MİSAFİRİ SAÇMALIYORSUUN?? demek vardı ama bozmadım hanımefendiliğimi kvmin yanında. sonra yine kötü ben olurum NEME lazım... ruh hastası resssmen yaaaa.... yemek temizlik yapmadığında oturuyor bütün gün ders çalışıyor aferinleri topluyor herkezdenn. gene sınıf birincisi olacak yaa... yazın bile ders çalışıyor sarı çiyan bu yazın sonunda cinnet geçirmezem iyidir

canım bu seferde ÖNCEDEN YAPMUYORMUYDUNN diye laf eden olurrr...

Ooooo her eve lazim o sipadan vallahi yeni gelin gibi cocukmus vesselam ehehe canim madem aranizda rekabet var sende inadina erken kalk ne olacak incilerin dokulmez ya.. inat etme kotu olma..tatilini de zehir etme
hayatım erken kalksam bu seferde başka şey çıkartacak.. tatili bana zihir edecek yaa.. bu seferde kalkar başka şeye kulp bulur bu çiyann.

Asil sorun sende..
Nisanlinin ailesinin evinde ne isin var , ve arti sen otur onlar ne yapiyosa yapsin .ister kuzeni yapsin ister anasi yapsin sanane...
Simdiden kosturma bence kv de evinde islere sonra burnundan getirirler..
canım kendileri davet ettiler israrla daha önçedende yazmıştım burdaaa..kv evine gidipte çalışmamak olurmu sonra laf olur gelin oturdu bacak kadar çocuk hizmet etti diyee

hayatım biz bursada şekerli lokma bilmeyiz bizde avuç içi büyüklüğünde açılır kızartılır şerbetsiz yenirrr bilmiyorsan öğrenn
canım zehir iştee ammada takıldınız yaa hayret bişeeyy

Zehirdir o zihir olsa duramazdın ay bu espiriyi yapmasam olmazdı
Bu arada tatil zamanı 8 de kalkmak ne olaki kuzende hiç erkek gibi değilmiş yani o nasıl erkek
canım benim bende seviyorum yatmayı ama yaşlı insanlar erkenden uyanuyor kahvaltı yapmak istiyorr onlara geç bile geliyorr ne yapacaksın biz gençler yaşlılara uyuyoruz işştee :)

bana bu cocukta biraz gaylik war gibi geldi yaptigi yemekler icin deil kadinsi gibi bi dili oldugu icin sanirim koparirdim o dili bukadar tahammul edemezdim

siz Osmanlı lokması olan Saray lokmasını da, İzmir lokmasını da bilmiyorsunuz sanırım. Siz de bilmiyorsanız ögrenin.

Düzgün yazın tatlım sizde. eleştirilincede kızmayın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…