- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
-
- Konu Sahibi wickedwitch
canım bu seferde ÖNCEDEN YAPMUYORMUYDUNN diye laf eden olurrr...Bırakın yapsın ya. Bence aksine mutlu görünün. Cihan geldi de tatil yapmaya başladım valla allah razı olsun deyin. Neden dert ediyorsunuz? Temizlik yapıp, sabah 8'de lokma dökmüyorsunuz diye kötü gelin olacaksınız olun yani. Ben olsam cidden mutlu bile olurdum.
ayynneennYok kuzen değildir o görümcedir siz yanlış biliyorsunuzdur.
yok artıkk KARŞISINDA BENİ BULURR canımmbu oglan cocugunun bı karakter sorunu var
kendını kız zannedıyor erkek oldugunu anlamasam nısanlına goz koymus marıfetlerını sergılıyor dıcem
hayatım erken kalksam bu seferde başka şey çıkartacak.. tatili bana zihir edecek yaa.. bu seferde kalkar başka şeye kulp bulur bu çiyann.Ooooo her eve lazim o sipadanvallahi yeni gelin gibi cocukmus vesselam ehehe canim madem aranizda rekabet var sende inadina erken kalk ne olacak incilerin dokulmez ya.. inat etme kotu olma..tatilini de zehir etme
canım kendileri davet ettiler israrla daha önçedende yazmıştım burdaaa..kv evine gidipte çalışmamak olurmu sonra laf olur gelin oturdu bacak kadar çocuk hizmet etti diyeeAsil sorun sende..
Nisanlinin ailesinin evinde ne isin var , ve arti sen otur onlar ne yapiyosa yapsin .ister kuzeni yapsin ister anasi yapsin sanane...
Simdiden kosturma bence kv de evinde islere sonra burnundan getirirler..
hayatım biz bursada şekerli lokma bilmeyiz bizde avuç içi büyüklüğünde açılır kızartılır şerbetsiz yenirrr bilmiyorsan öğrennLokma benim bildigim şerbetli bir tatlıdır. sabah bunu mu yiyorsunuz? biz şerbetsizine pişi deriz ve sabahları arada bunu yapar yeriz. cocuga bravo valla. hamarat mı desek becerikli mi desek ..aferin ona.
Bir de zihir nedir? zehirse neden zihir yazılıyor. yörenizde böyle kullanıyorsanız bilemem tabi...
canım o kendini benle kuyaslıyor çünkü bir ruh hastası senin anlayacağın zır deliineyse sayfaları okudum konu sahibi bir ergenle kendini kıyaslıyor.konu sahibi kaç yaşında acaba
canım benim bende seviyorum yatmayı ama yaşlı insanlar erkenden uyanuyor kahvaltı yapmak istiyorr onlara geç bile geliyorr ne yapacaksın biz gençler yaşlılara uyuyoruz işştee :)Zehirdir o zihir olsa duramazdınay bu espiriyi yapmasam olmazdı
Bu arada tatil zamanı 8 de kalkmak ne olakikuzende hiç erkek gibi değilmiş yani o nasıl erkek
sabahtan plan yapıp uykusunda boğarım vallahi o sarı çiyanııNisanlindan hoşlanıyor olmasın
hayatım biz bursada şekerli lokma bilmeyiz bizde avuç içi büyüklüğünde açılır kızartılır şerbetsiz yenirrr bilmiyorsan öğrenn
canım zehir iştee ammada takıldınız yaa hayret bişeeyy