kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Lisede muhendislik bölümü mu var
Meslek liselerinin taban puanlarindan haberin vardır umarım..sanıldığı kadar başarılı değil bence

öyle karakterde biri olsam çocuğa çoktan saydırmıştımmm. ayıplar gibi bakmadılar zaten canım ama herkez gördü benim çıktığımı o yüzden bakıverdilerrr... sonra zaten kayınpederim gelinimiz şöyle gelinimiz böyle diye beni övdü utandığımı anlayıp konuyu değiştirdiii... çocuğün terbiyesizliğini görseler ona da laf ederdi ama SİNSİ SİNSİİİ...

Ben de bu sebepten dolayi cocugun bir rahatsizligi oldugunu ama ailenin dile getirmekten utanip, cekindigini dusundum. Enteresanlar yani.
Simdi bende bu msji okuyunca farkli yonden dusundum belkide cocuk bu kadar laf soylerken gelinlerinin susmasi yapay geliyorda olabilir. Iclerinden gelin sessiz gibi davraniyor evlenimce o dil fiirinci kuregi gibi cikar sanki bilmiyoruz diye gercirdiginden donup bakiyordur belki

Ne güzel işte butun evi ona bırak temizlesin yikasin yemek yapsın sende tatilin tadinı çıkart. Ufaklık laf soksa kaç yazar sesseiz kalma ağının payını ver . Kayınvalidenler sana neden ters bakıp aranız açılsın ki oğluma keşke böyle bi ÇOCUK alsaydım cok hamarat dicek değil ya

Lisede muhendislik bölümü mu var
Meslek liselerinin taban puanlarindan haberin vardır umarım..sanıldığı kadar başarılı değil bence
bilmiyorum canım ya mühendislik okuyor ya okumak istiyor öyle bir şeyler dendi... ama okul birincisiymiş zaten hepp ailenin mühendisi gözüyle bakılıyorrr

ya konu sahibi, allasen derdin mi yok. kalkmış 17 yaşında çocukla kendini kıyaslıyorsun. Cifle ocağı mı siliyor, ablam fayanslar da yağ olmuş oraları da bi siliversene eline bez almışken derim.
lokma mı döküyor gıcık velet (bu arada ben 29 yaşındayım, İzmirliyim lokma dökmeyi bilmiyorum, utandım resmen ) sen de de ki annem bunun içine bir karanfil koyar, öyle lezzetli lokma yemedim.
bunu çok mu övüyorlar zeki diye, sen de bul ailenden birini, aman bizim Afitap Yengenin kızı Mehtap, bir zeki, bir çalışkan, bir hamarat, ailenin göz bebeği, Allah herkese öyle evlat, öyle yeğen nasip etsin de. kudursun.
ya da al karşına "sen canım hayırdır ya, derdin ne?" de.
annesi ona terlik fırlatmamış hiç, bi anne terliği yiyeydi popoya böyle olmazdı, şiddete karşıyım ama bi terlik şart

Bilmem ki. Her sey olabilir. Bana da cok 'insallah gelin cevap vermez, cocugun kafa zaten gidik olay buyumez' gerginligi var gibi geldi.

Lokma mı döküyor? Allah'ım.. Çok komik geldi bana bi de ilerdeki eşi çok şanslıı ve de biraz şanssız kadın uyanmasa etmese ona da laf çarpar. Ama bir şey diyeyim mi? Hakkı. Adam lokma döküyor ya. Adam kutsal. Adam beni acıktırdı ya. Adam sevgilimi sorgulamamı sağladı.. Ne diyorum ben?!

Size gelince konu sahibi, boşverin ben yerinizde olsam "valla kimse yapamaz böyle" ya da "valla ilerde eşine iş çıkarmazsın" derim kayınvalidem de gıcık olsun sanki oğlu hamarat da gibisinden.. Takma yemene içmene bak yaa.. Hazırlamasın o da zorla mı?

Bırakın yapsın ya. Bence aksine mutlu görünün. Cihan geldi de tatil yapmaya başladım valla allah razı olsun deyin. Neden dert ediyorsunuz? Temizlik yapıp, sabah 8'de lokma dökmüyorsunuz diye kötü gelin olacaksınız olun yani. Ben olsam cidden mutlu bile olurdum.

buna yaking cumleleri bende yazdim bence gelin olmayi fazla buyutuyorlar gozlerinde aman severse severler sevmezse sevmezler cokda muhim sanki kayinvalidem sevmis sevmemis Kim takar

Ya da tek açıklaması var
Çocuk hem hamarat hem sana özel gıcık
Ailesi de bayiliyo bu oğlana
Demek ki senin yerine geçirmeye çalışıyorlar
cok güldüm buna ya Töbe Töbe...
Bende baya büyük bişey sandım ya daha lise 2 ye gidiyormuş, hemde mühendislik okuyor. Lisede nasıl mühendislik okuyor orasıda ayrı bi olay ben 4 Yıldır okuyorum daha olamadım ya la, hemide uni benimki

Bu şaka olmali

Küçücük çocuğu kıskanmanız ne kadar komikse; dünkü b*k, benimle bilmem ne yarıştırıyor gibi ifadeler kullanmanızda bir o kadar itici. Bana o çocuktan çok siz garip geldiniz kusura bakmayın. Birde üzerine ailesi nasıl izin veriyorsa bu kadar kalmasına demişsiniz işte benim orada beynim yandı Yahu orada misafir olan sizsiniz, kaç yıllık tanışıklığınız var üstelik evlenmemişsiniz bile 17 yıldır ailede olan akrabaya laf atıyorsunuz. Siz orada da çocuğa böyle imalarda bulunuyorsanız kendiniz ev sahibide onu misafir gibi göstermeye çalışıyorsanız çocuk en güzelini yapıyor cidden, tak tak söylüyo herşeyi.

Temizligin zayıftır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…