- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
- Konu Sahibi wickedwitch
yok canım nerdeeee :) o kalkıp bir suyunu almaz ben getireyim diye bekler :)Evet yani, konu sahibinin değil nişanlısının alınması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım nerdeeee :) o kalkıp bir suyunu almaz ben getireyim diye bekler :)Evet yani, konu sahibinin değil nişanlısının alınması lazım
Oo o zaman iş kötü senden beklentileri varsa bu gibi su getirme temizlik gibi görmezden gel duymamış gibi yapyok canım nerdeeee :) o kalkıp bir suyunu almaz ben getireyim diye bekler :)
Ben senin tepkilerini çok abartılı buldum. 16 yaşında ki çocuk neden sana taksın amacı ne olabilir ki?hasta hasta.... taktı bana kafayı....
herşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
evde herkez onu tutuyor zaten burdada suçlu BEN OLDUM..... BEN HAYALMİ GÖRÜYORUM_?? ben erkekler iş yapmasın demiyorum zaten ilk zamanlar benimde hoşuma gitmişti ama bu çoçuk resmen bana nispet yapıyorrr gözü hep üstümde bir kusur arıyorr...Ben kötü niyet göremedim bence sen çocuğa takmışsın. Ayrıca öyle erkek olmaz olsun diyenler neden erkeler iş yapamaz mı?
Nişanlına çocuk hakkında birsey deme sen kötü olursun. Belki çocuk ileride aşçı olmak istiyordur yada mutfak sanatları ile ilgili bir alanda okumak istiyordur o yüzden soruyordur böyle. Nasıl Olmuş güzel olmuş mu diye.canım ben soğukkanlı olamıyorum çok kafaya takıyorum aynı evin içinde zor ZOR.... bu akşam yatınca nişanlıma söyleyeyim diyorum bana yetti bu kadar tatil dönelim artık diyeee...
Zihir ne?
Zihir ne?
Zehir değil ama zihir :)
İyi de guzelim ne alaka bi erkek kuzenle marifet yarışına girmen?bende 26 yaşıma geldim böyle şey görmedim DUYMADIM... sabah canım yataktan kalkmak istemiyor artık bu çoçıuk yüzünden canıma tak etmiş artık birde siz üstüme gelmeseniz diyorum?????
laf sokmasa yapsın AMENNAA... ama sonrası laf sokuyorr... herkezde çocuğun ağzına bakıyor sanki kimbilir ne adı geçiyordu sürekli ben anlamadım önceden bu kadar tutulduğunu afedersiniz DÜNKÜ BOK.. kalkmış bana vileda kovası boşaltmayı gösteriyor sanki ben ilk defa vileda yapıyorum... yok.. yokk....ben çıkamadım bu işin içindenBak ne de biliyor musu ?
"Ay tamam canım ben uyuyayım sen hazırla"
Sonra da sofrada şunu söyle
"Ben kalkacaktım ama cihan uyu dedi. Valla benden bile güzel yapıyor. O yüzden ben artık ev yemek işlerini cihana devrettim"
Eşekk gibi çalıştır
yok canım benim çoçuk mühendislik okuyor onunkisi sırf yalakalık olsun diyeee (Nişanlına çocuk hakkında birsey deme sen kötü olursun. Belki çocuk ileride aşçı olmak istiyordur yada mutfak sanatları ile ilgili bir alanda okumak istiyordur o yüzden soruyordur böyle. Nasıl Olmuş güzel olmuş mu diye.
Takilmayin soyle sacma harf yanlisliklarina ya.. Sanki bi siz biliyorsunuz zihir degil de zehir oldugunu...
Cocuk cocuk yorum yapiyorsunuz!
canım sabırdan değil benim aklıma laf gelmiyor o an kalakalıyorum öyleee... sonradan geliyor ama iş işten geçmiş oluyorrr.... çok sinsi çokSabirli kizmissin Walla Ben olsam catir catirlaf yarisina girerdim herhalde Ben gelemem Boyle seylere ayinlara oyunlara sinsiii insanlara tahammulum yoktur
Lise 2.sinifa geçen nasıl mühendislik okuyor.yok canım benim çoçuk mühendislik okuyor onunkisi sırf yalakalık olsun diyeee (
Mesela bu da bi tuhaflıkherşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
tamam ben bilmiyorum TÜRKÇE konuşmayıda bilmiyorum yazmayıda bilmiyorumPardon size mi kaldı ?