kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Canım sen alınganlık yapmışsın demekki çocuk ailesinde öyle görmüş öyle yetişmiş erken kalkmak kahvaltı hazırlamak sana tuzak kurmak için erkene alarm kurup kalkmış olamaz artı güzel olmuş mu vs diye sorması takdir bekliyor olabilir de.senşn yerinde olsamzehir etmek yerine tatilin keyfini çıkarırdım.zehir eden sen gibisin geldibana cnm

cnm Sen niye sucluluk hissediceksin ki, Sen daha ceyrek gelinsin dugunun olmamis. henuz sende misafirsin takilma keyfine bak bence nisanlina bisey deme tepkisini cekersen aleyhine olur..
Ayy saolsun nasilda becerikli onu Alan yasadi falan de madem civil sana Gore oynuyo sende oyna olsun bitsin..

herşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm

Bu cok buyuk terbiyesizlik...

Yemek yapmasi,cifle ocak silmesi falan bunlar sana zarar verebilecek seyler degil. Ama su tuvalet layi beni bile sinir etti. Bu ne curet ne terbiyesizlik!!!

Birdaha o cocugun oldugu hicbiryere gitmezdim. Ya da beyin firtinasi yapip,laf sokma yarisina girerdim. Bozulursa da, he defasinda ;cok ozur dilerim yanlis anlasildim galiba,oyle demek istememistim derim. Ama toplum icinde yapmazdim bunu,toplum icinde hep agir ve mesafeli,biyerlerde yalniz gorunce sokardim laflari.

Ben kötü niyet göremedim bence sen çocuğa takmışsın. Ayrıca öyle erkek olmaz olsun diyenler neden erkeler iş yapamaz mı?
evde herkez onu tutuyor zaten burdada suçlu BEN OLDUM..... BEN HAYALMİ GÖRÜYORUM_?? ben erkekler iş yapmasın demiyorum zaten ilk zamanlar benimde hoşuma gitmişti ama bu çoçuk resmen bana nispet yapıyorrr gözü hep üstümde bir kusur arıyorr...

5. sayfaya kadar okudum. Çocukla kendinizi aynı kulvarda görüyorsunuz resmen.
Akıl sağlığınıza mukayyet olun kuzum. :) Bi' ergeni kafaya takıp "ailede herkese sevdirmiş kendini, yalaka sevilmez mi, kadınlığıma halel getirdi" minvalindeki düşüncelerden sıyrılın. Her yerin göz bebeği olmak zorunda değilsiniz :)

canım ben soğukkanlı olamıyorum çok kafaya takıyorum aynı evin içinde zor ZOR.... bu akşam yatınca nişanlıma söyleyeyim diyorum bana yetti bu kadar tatil dönelim artık diyeee... :KK43:
Nişanlına çocuk hakkında birsey deme sen kötü olursun. Belki çocuk ileride aşçı olmak istiyordur yada mutfak sanatları ile ilgili bir alanda okumak istiyordur o yüzden soruyordur böyle. Nasıl Olmuş güzel olmuş mu diye.

bende 26 yaşıma geldim böyle şey görmedim DUYMADIM... sabah canım yataktan kalkmak istemiyor artık bu çoçıuk yüzünden canıma tak etmiş artık birde siz üstüme gelmeseniz diyorum?????
İyi de guzelim ne alaka bi erkek kuzenle marifet yarışına girmen?
Lokma kek borege kadar tamamdı da
Ocağı ciflemek? ??

Bak ne de biliyor musu ?

"Ay tamam canım ben uyuyayım sen hazırla"

Sonra da sofrada şunu söyle

"Ben kalkacaktım ama cihan uyu dedi. Valla benden bile güzel yapıyor. O yüzden ben artık ev yemek işlerini cihana devrettim"

Eşekk gibi çalıştır
laf sokmasa yapsın AMENNAA... ama sonrası laf sokuyorr... herkezde çocuğun ağzına bakıyor sanki kimbilir ne :KK43: adı geçiyordu sürekli ben anlamadım önceden bu kadar tutulduğunu afedersiniz DÜNKÜ BOK.. kalkmış bana vileda kovası boşaltmayı gösteriyor sanki ben ilk defa vileda yapıyorum... yok.. yokk....ben çıkamadım bu işin içinden :KK43: :KK43: :KK43:

Sabirli kizmissin Walla Ben olsam catir catirlaf yarisina girerdim herhalde Ben gelemem Boyle seylere ayinlara oyunlara sinsiii insanlara tahammulum yoktur

Nişanlına çocuk hakkında birsey deme sen kötü olursun. Belki çocuk ileride aşçı olmak istiyordur yada mutfak sanatları ile ilgili bir alanda okumak istiyordur o yüzden soruyordur böyle. Nasıl Olmuş güzel olmuş mu diye.
yok canım benim çoçuk mühendislik okuyor onunkisi sırf yalakalık olsun diyeee :KK43:(

Sabirli kizmissin Walla Ben olsam catir catirlaf yarisina girerdim herhalde Ben gelemem Boyle seylere ayinlara oyunlara sinsiii insanlara tahammulum yoktur
canım sabırdan değil benim aklıma laf gelmiyor o an kalakalıyorum öyleee... sonradan geliyor ama iş işten geçmiş oluyorrr.... :KK43: çok sinsi çok :KK43:

herşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
Mesela bu da bi tuhaflık
Neden herkes sana baktı ki
Onlar yapınca kokmuyo mu?
Ailece tuhaf bunlar

X