- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
-
- Konu Sahibi wickedwitch
Bunun yalakalikla ilgisi olduğunu zannetmiyorum demek ki çocuk ailesi tarafindan böyle yetistirilmis ev işinin yada yemek yapmanın tek kadına ait olmadığını soylerek. Benim erkek kardeşim evde is yapar hatta benden daha güzel yapar.babam evde olduğu zamanlar işten gelince yine yardım eder.
Yine erkek Kuzenler arasında çok güzel yemek pisirenleri var hatta benim bilmediğim yemekleri bile yaparlar benden güzel ütü yapıp dikiş dikerler.
canım ilk başlarda zaten ben de tutuyordum iş yapıyor güleryüzlü diye ama melekyüzlü şeytan çıktı çocuk. gene yüzüne gülüyorum ama hiç içimden gelmiyorrr... ben ona ablalık ediyorum o bana laf çakıyorr...Ortayı sen açıyorsun ama her seferinde farkında mısın?o da fırsatı bulunca lafı çakıyor. Ben misafir olduğum yerde böyle bilmiş bilmiş konusmazdim. Eline sağlık de geç. Üzerine alınma.
canım AFEDERSİN AMA o ailenin çocuğuysa bende geliniyim artık. ben yer ayırttım ama kendileri davet ettiler paranız cebinizde dursun diye. yoksa ben bilmezmiydim başka yere tatile gitmeyi PARAMIZ VAR ÇOK ÇÜKÜR..... herkez saygı göstermesini bilecek. ben nasıl ona saygı gösteriyorsam oda SİNSİLİK yapmayacak.....
hay azını öpeyim canım benim yaaaCok guzel demissiniz, bizde de oyledir. Erkek oturur, kadin is yapar diye bir sey yoktur. Birgun ben yaparsam birgun esim yemek yapar ama bir yandan ocak temizleyip bir yandan 'buralar kendi kendini temizlemeyecek' diye laf sokmasi enteresan degil mi? Bu terbiyeyle yetismis olsa lafini bile etmez. Ne demek ablacim, tabi ki ben de yapacagim der.
Demek ki bir yandan olumlu bir terbiye alirken diger yandan da terbiyesizlesmis.
canım telefonda anneme anlatıyorum ona da inandıramıyorum. sana öyle geliyordur sen çık gez ne takılıyorsun diyor. kiminle dertleşeceğimi şaşırdım bütün ev halkı çocuğu tutuyorrr...Umarım konu fake, sende yeni yetme bir ergen degilsindir şekerim..
Yanlış anlama ama yorum yazdikca daha da artıyor bir erkek cocugunun hamaratliklari ve sinsilikleri.. İnandirmak zorunda degilsin de zaten.. ama bu kadarı da olmaz diyorum..
Anam bi de çocukmuş ya onu daha yeni gördüm.Konu sahibi çocuğa laf sokmaya çalışıyor ama çocuk çok hazırcevap.
Bu çocuğa evlenme teklif ediyorum iletir misin ?
kızlar yardımınıza ihtiyaçım var ben artık neyapacağımı şaşırdım
3 hafta önce yaz için fethiyeye yer ayırtmıştım ama burgaza nişanlımın ailesinin evine geldik beraber. bize güzel tatil olsun hem düğün üstü para harcamayalım dedik.denizse bu da deniz diye. ilk birkaç gün her şeygüzeldi derken olanlar oldu. nişanlımın kuzeniymiş mersinden oğlan geldi. nişanlım önceden bahsediyor ama görmedim bu çocuğu hiç ben. neyse oğlan geldi ama o geldi geleli tatil bana zihir oldu. nasıl derler tam bir yılan(( kayınvalidemle şimdiden aramızı açtı ben artık ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin. ne yapıyor derseniz evde saat 8 oldumu herkez kalkıyor sofra hazırlanmaya başlanıyor biz 8 buçuk gibi oturuyoruz sofraya sonra masasını toplamasıydı etrafı toparlamasıydı hazırlanmasıydı derken 9-10 gibi denize gidiliyor gençler olarak. şimdi bu çocuk geldi sabah 6da kalkıyor hamurlar yoğuruyor lokma döküyor evi kokutuyor sabah sabah zaten onun yemek kokusuna uyanıyoruz sabahın köründe. lokma yapmasa kek yapıyor börek yapıyor kahvaltı sofrasına diziyor bunları. bana da habire laf çakıyor iyi uyudun mu abla lokma güzel olmuş mu abla diye. kayınvalideme baka baka yani... ben sabahın köründe kalkıp onun gibi milleti uyandırıp lokma dökmek zorundamıyım,,, ben zaten her işe koşuyorum evde, sabah sofrayı hazır ediyorum saatinde kalkıp. ben de dayanamadım dedim cihancığım dedim ne güzel sofra kuruyorsun ama bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana hem illa yapacağım diyorsanda 8de kalkarız beraber yaparız canım sabah erkenden kendinle birlikte ev halkınıda uyandırıyorsun canım benim dedim. aa 8 de kalkıp 10da mı edeceğiz kahvaltıyı abl sen de yani demez mi.... herkez bana bakıyor sofrada öyle deyince ne kayınvalidem ne nişanlım bana dstek çıkmadı hayret bir şeyy yani.. dün de biz denize giderken kalkmış ocağı cifliyor. sanki ben yapamam ona kaldı ciflemek. ben daha dün ciflemiştim cihancım gel hadi bak denize gidiyoruz dedim denizde yüzerek temizlenmez ev, abla sen git güzel güzel yüz dedi kaldım öyle gitsem mi gitmesem mi bilemedim dikildim kaldım kapıda. yani her şeyin bir zamanı var cif yapacak zaman var denize girlecek zaman var. yani bu çocuğun her lafı her hareketi bana batmaya başladı. evlilik üstü aramızı da bozacak. nişanlıma dedim dün bu çocuk bana bilenmiş ben ne yaptım dedim saçmalama çocuk o daha hem sana yardım ediyor daha ne istiyorsun nankörsün NANKÖR diyor. yaz sonuna kadar da kalacakmış anası babası nasıl yolluyorsa. ben artık ne yapacamı bilmiyorum ama tatil şimdiden zihir oldu....
Sana takmış galiba.canım ilk başlarda zaten ben de tutuyordum iş yapıyor güleryüzlü diye ama melekyüzlü şeytan çıktı çocuk. gene yüzüne gülüyorum ama hiç içimden gelmiyorrr... ben ona ablalık ediyorum o bana laf çakıyorr...
bende 26 yaşıma geldim böyle şey görmedim DUYMADIM... sabah canım yataktan kalkmak istemiyor artık bu çoçıuk yüzünden canıma tak etmiş artık birde siz üstüme gelmeseniz diyorum?????Niye hiç inandırıcı değil bu konu
hasta hasta.... taktı bana kafayı....Tekliflere açıkmı istemeye geliyoruz neyse tabikide şaka sanırım kuzenini falan kıskanıyo sevgilisi falan yoksa yani ne sebep olabilir bilemedim
Evet yani, konu sahibinin değil nişanlısının alınması lazımAnam bi de çocukmuş ya onu daha yeni gördüm.ben olsam çocuk pasta börek yaptıkça nisamlima dönüp "gör gör" derim.
Ne yapıyosa anlamazlıktan gelin hatta üstüne bişeyler isteyin madem yapıyo çalıştırın eşek gibi delirtin gitsin bitsinherşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
herşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
daha geldiği gibi utandırdı beni yani...Tabi ki senin gül lavanta kokmuyor ya deseydin
canım ben soğukkanlı olamıyorum çok kafaya takıyorum aynı evin içinde zor ZOR.... bu akşam yatınca nişanlıma söyleyeyim diyorum bana yetti bu kadar tatil dönelim artık diyeee...Dese
Ne yapıyosa anlamazlıktan gelin hatta üstüne bişeyler isteyin madem yapıyo çalıştırın eşek gibi delirtin gitsin bitsin
canım tabiki erkekte yapacak ama bu çoçuk resmen benle sidik yarıştırıyor hep bana baka baka söylüyor. sabah kalkıyorum abla sen yat daha yat uykunu iyice al diyorrr