kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Cok guzel demissiniz, bizde de oyledir. Erkek oturur, kadin is yapar diye bir sey yoktur. Birgun ben yaparsam birgun esim yemek yapar ama bir yandan ocak temizleyip bir yandan 'buralar kendi kendini temizlemeyecek' diye laf sokmasi enteresan degil mi? Bu terbiyeyle yetismis olsa lafini bile etmez. Ne demek ablacim, tabi ki ben de yapacagim der.

Demek ki bir yandan olumlu bir terbiye alirken diger yandan da terbiyesizlesmis.

Konu sahibi acaba siz fazla üstünüze alınıyor olabilir misiniz çocuk sizin yapmadığınız şeyleri yaptığı için? Yani aslında laf sokma amacı da olmayabilir. Siz kendinize rakip gibi algıladığınız için üstünüze alınıyor olabilir misiniz?

Ortayı sen açıyorsun ama her seferinde farkında mısın? o da fırsatı bulunca lafı çakıyor. Ben misafir olduğum yerde böyle bilmiş bilmiş konusmazdim. Eline sağlık de geç. Üzerine alınma.
canım ilk başlarda zaten ben de tutuyordum iş yapıyor güleryüzlü diye ama melekyüzlü şeytan çıktı çocuk. gene yüzüne gülüyorum ama hiç içimden gelmiyorrr... ben ona ablalık ediyorum o bana laf çakıyorr...

Anası babası nasıl gönderiyor diyemesiniz sonuçta, bu sizin probleminiz değil, bu bir problem de değil.

hay azını öpeyim canım benim yaaa

canım telefonda anneme anlatıyorum ona da inandıramıyorum. sana öyle geliyordur sen çık gez ne takılıyorsun diyor. kiminle dertleşeceğimi şaşırdım bütün ev halkı çocuğu tutuyorrr...

Tekliflere açıkmı istemeye geliyoruz neyse tabikide şaka sanırım kuzenini falan kıskanıyo sevgilisi falan yoksa yani ne sebep olabilir bilemedim

Bu çocuğa evlenme teklif ediyorum iletir misin ?

Hahahhaah :)))))

Cok fazla abartmissiniz... Yilan falan ...

Cocuk bildigin hamarat yani. Sadece kadinlar icin kullanilmaz,bu da erkegin hamarati.

Bence fazlaca titiz ve hamarat oldugundan size nispet gibi gelmis. Ben hic takmazdim. Gider denizime de kaygisiz girerdim,kahvaltimi da dusuncesiz bir sekilde yapardim.

Ayrica sen erkek cocugusun ne isin var bu islerle falan demeniz cok yanlis. Eger bugun,bazi kocalar eslerine yardim etmiyorlarsa,ev isini yemegi sadece kadinin gorevi olarak gorup,totolarini hicbir iste kaldirmiyorlasa bunun sebebi,sizin gibi dusunen annelerin,cocuklarini busekilde yetistirmeleri yuzundendir...

Niye hiç inandırıcı değil bu konu
bende 26 yaşıma geldim böyle şey görmedim DUYMADIM... sabah canım yataktan kalkmak istemiyor artık bu çoçıuk yüzünden canıma tak etmiş artık birde siz üstüme gelmeseniz diyorum?????

Dese
Ne yapıyosa anlamazlıktan gelin hatta üstüne bişeyler isteyin madem yapıyo çalıştırın eşek gibi delirtin gitsin bitsin

Tabi ki senin gül lavanta kokmuyor ya deseydin

Dese

Ne yapıyosa anlamazlıktan gelin hatta üstüne bişeyler isteyin madem yapıyo çalıştırın eşek gibi delirtin gitsin bitsin
canım ben soğukkanlı olamıyorum çok kafaya takıyorum aynı evin içinde zor ZOR.... bu akşam yatınca nişanlıma söyleyeyim diyorum bana yetti bu kadar tatil dönelim artık diyeee...

canım tabiki erkekte yapacak ama bu çoçuk resmen benle sidik yarıştırıyor hep bana baka baka söylüyor. sabah kalkıyorum abla sen yat daha yat uykunu iyice al diyorrr

Bak ne de biliyor musu ?

"Ay tamam canım ben uyuyayım sen hazırla"

Sonra da sofrada şunu söyle

"Ben kalkacaktım ama cihan uyu dedi. Valla benden bile güzel yapıyor. O yüzden ben artık ev yemek işlerini cihana devrettim"

Eşekk gibi çalıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…