- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
-
- Konu Sahibi wickedwitch
canım ben bilmiyordum bu kadar ama süper çocuk gibi görülyor ailede. herkese sevdirmiş kendini eee YALAKA . YALAKA sevilmezmi :))ay 15-16 yasinda bir de. Vallahi sinsilikse sinsilik. ben sizin yerinizde olsam onunla atismak yerine 'dusunceli abla' olurum. birakirim ne yapiyorsa yapsin ama nisanlima da alttan alttan bu cocuk iyi degil bir doktora gostermisler mi hic' derim. Bakin 'bir doktora gostersinler bence' degil. Erkek tarafi onu saldirgan anlar. 'Gostermisler mi?' diye sorarsaniz daha sakin karsilanir. Super nazik olun cocuga. Bir is yaparken gidin yanina sohbet edin, laf soksa da anlamamis gibi guzel cevap verin. Hic inatlasmayin. Hayir her sey bir yana bu durum kiz cocugunda bile saglikli degil. Muhtemelen bu cocugun bir sikintisi var ama aile kabul etmek ve yuzlesmek istemiyor. Yoksa o kadar aile buyugunun 15 yasinda bir erkek cocugunun KOCA KARI DILINE katlanacagini sanmam.
dersleride çok iyiymiş örnek gösteriyorlar hepcanım ben bilmiyordum bu kadar ama süper çocuk gibi görülyor ailede. herkese sevdirmiş kendini eee YALAKA . YALAKA sevilmezmi :))
canım AFEDERSİN AMA o ailenin çocuğuysa bende geliniyim artık. ben yer ayırttım ama kendileri davet ettiler paranız cebinizde dursun diye. yoksa ben bilmezmiydim başka yere tatile gitmeyi PARAMIZ VAR ÇOK ÇÜKÜR..... herkez saygı göstermesini bilecek. ben nasıl ona saygı gösteriyorsam oda SİNSİLİK yapmayacak.....Tamam, sorun ne?
Çocuğun her şeyin takmışsınız, bana destek olmuyorlar diyorsunuz.
İster sabah kalkar kek yapar, ister evi bi boyayayım der.
Siz her zaman nasılsanız öyle davranın, çocuk ocağı cifledi diye kimseyle aranız da bozulmaz.
Yaz sonuna kadar burda, anası babası nasıl yolluyorsa demişsiniz.
Farkında mısınız onlar akraba?
O eve sizden daha alışık o çocuk.
Hahah yalnız hakikaten zeki çocuk ya, "zihir" gibi maşallahherşeyede bir cevabı var mübarek... daha geldiği günün sabahında ben tuvaletten çıktım büyük abdestimi yapmıştım afedersiniz. benim çıktığımı bile bile ÖFFFF BU TUVALET NE PİS KOKMUŞ BABANNECİM BİR ODA SPREYİ ALALIM DA KOYALIM ŞURAYA dedi ............ herkez bana baktı nasıl utandım yaaa . sonrada sanki bilmeden pot kırmış gibi yapıyor aa abla kusura bakma ben senin çıktığını görmedim ben halit girdi zanettim (halit küçük torun) pencere küçük tabi kokacak insanlık hali diye üste çıkıyor beni daha da utandırıyor. yerin dibine girdim ressmen utancımdan bir şey diyemedimm
deli canım zırrdeli hemdeeeNeden sizi ekarte ettiğini düşünüyorsunuz ki. Sizin göreviniz değil ki bunları yapmak siz misafirsiniz sofraya falan yardım edilir nezaketen bukadar yani. Enteresan olan 16 yasında bi cocugun( kız erkek farketmez) bu sekilde davranması . Sağlıklı değil bence pek.
Nişanlına konuya burdan girsen daha iyi bence. Bi doktora gotursunler.deli canım zırrdeli hemdeee
Bunun yalakalikla ilgisi olduğunu zannetmiyorum demek ki çocuk ailesi tarafindan böyle yetistirilmis ev işinin yada yemek yapmanın tek kadına ait olmadığını soylerek. Benim erkek kardeşim evde is yapar hatta benden daha güzel yapar.babam evde olduğu zamanlar işten gelince yine yardım eder.canım ben bilmiyordum bu kadar ama süper çocuk gibi görülyor ailede. herkese sevdirmiş kendini eee YALAKA . YALAKA sevilmezmi :))
aman allah korusun canımAhaha Allah başka dert vermesin canımsenin yerinde olsam evlenince gel bizle yaşa derdim hahah hatta nişanlını bırak onunla evlen bütün gün silsin ciflesin ovalasın
Ilk basta alakasiz gibi gelecek ama size bir ornek vermek isterim. Benim eski sevgilimin 20 yasinda bir erkek kardesi vardi. Cok iyi bir okulda tip okuyordu. Korkunc bir hijyen problemi vardi. Buyuk tuvaletini yaptiktan sonra bile sifonu cekmez, bir hafta ayni les coraplari giyer, dustan ciksa bile saclar yagli, dis fircalamak falan hak getire. Temiz catal bulamazsa ayni cataldan tabaktan 5 gun yiyen bir tip. Aile bu cocuga ne diyordu biliyor musunuz? DAHI!!!dersleride çok iyiymiş örnek gösteriyorlar hep
Konu sahibi çocuğa laf sokmaya çalışıyor ama çocuk çok hazırcevap.Ortayı sen açıyorsun ama her seferinde farkında mısın?o da fırsatı bulunca lafı çakıyor. Ben misafir olduğum yerde böyle bilmiş bilmiş konusmazdim. Eline sağlık de geç. Üzerine alınma.
canım tabiki erkekte yapacak ama bu çoçuk resmen benle sidik yarıştırıyor hep bana baka baka söylüyor. sabah kalkıyorum abla sen yat daha yat uykunu iyice al diyorrrBunun yalakalikla ilgisi olduğunu zannetmiyorum demek ki çocuk ailesi tarafindan böyle yetistirilmis ev işinin yada yemek yapmanın tek kadına ait olmadığını soylerek. Benim erkek kardeşim evde is yapar hatta benden daha güzel yapar.babam evde olduğu zamanlar işten gelince yine yardım eder.
Yine erkek Kuzenler arasında çok güzel yemek pisirenleri var hatta benim bilmediğim yemekleri bile yaparlar benden güzel ütü yapıp dikiş dikerler.
deli canım zırrdeli hemdeee