kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Tamam, sorun ne?

Çocuğun her şeyin takmışsınız, bana destek olmuyorlar diyorsunuz.

İster sabah kalkar kek yapar, ister evi bi boyayayım der.
Siz her zaman nasılsanız öyle davranın, çocuk ocağı cifledi diye kimseyle aranız da bozulmaz.

Yaz sonuna kadar burda, anası babası nasıl yolluyorsa demişsiniz.
Farkında mısınız onlar akraba?
O eve sizden daha alışık o çocuk.

canım ben bilmiyordum bu kadar ama süper çocuk gibi görülyor ailede. herkese sevdirmiş kendini eee YALAKA . YALAKA sevilmezmi :))

canım AFEDERSİN AMA o ailenin çocuğuysa bende geliniyim artık. ben yer ayırttım ama kendileri davet ettiler paranız cebinizde dursun diye. yoksa ben bilmezmiydim başka yere tatile gitmeyi PARAMIZ VAR ÇOK ÇÜKÜR..... herkez saygı göstermesini bilecek. ben nasıl ona saygı gösteriyorsam oda SİNSİLİK yapmayacak.....

Hahah yalnız hakikaten zeki çocuk ya, "zihir" gibi maşallah O yaşta ne güzel laf sokup kıvırıyor sonra.

Tabii sizin için çok tatsız hak veriyorum ama dışarıdan bakınca valla bu çocuktan korkulur ha

deli canım zırrdeli hemdeee

Çok merak ettim bu çocuk hep mi boyleymis yoksa size özel mi. Hep boyleyse bana bi problemi varmış gibi geldi. Sadece size karşı boyleyse de sizinle bir problemi var gibi geldi.

canım ben bilmiyordum bu kadar ama süper çocuk gibi görülyor ailede. herkese sevdirmiş kendini eee YALAKA . YALAKA sevilmezmi :))
Bunun yalakalikla ilgisi olduğunu zannetmiyorum demek ki çocuk ailesi tarafindan böyle yetistirilmis ev işinin yada yemek yapmanın tek kadına ait olmadığını soylerek. Benim erkek kardeşim evde is yapar hatta benden daha güzel yapar.babam evde olduğu zamanlar işten gelince yine yardım eder.
Yine erkek Kuzenler arasında çok güzel yemek pisirenleri var hatta benim bilmediğim yemekleri bile yaparlar benden güzel ütü yapıp dikiş dikerler.

dersleride çok iyiymiş örnek gösteriyorlar hep
Ilk basta alakasiz gibi gelecek ama size bir ornek vermek isterim. Benim eski sevgilimin 20 yasinda bir erkek kardesi vardi. Cok iyi bir okulda tip okuyordu. Korkunc bir hijyen problemi vardi. Buyuk tuvaletini yaptiktan sonra bile sifonu cekmez, bir hafta ayni les coraplari giyer, dustan ciksa bile saclar yagli, dis fircalamak falan hak getire. Temiz catal bulamazsa ayni cataldan tabaktan 5 gun yiyen bir tip. Aile bu cocuga ne diyordu biliyor musunuz? DAHI!!!

Ileri zekali oldugunu dusunlukleri icin boyle davrandigini dusunuyorlardi ama hijyensizligi okulda problem oldu ve cok ciddi sikintilari oldugu ortaya cikti. Aileler ozellikle erkek cocuklarinin kusurlarini kapatmak icin binbir bahane bulur ama bence bu da size bir gosterge olmali. Kendinden buyuk birine alenen laf sokmak terbiyesizliktir. Aile terbiyesizlige goz yumuyor. Siz hic sallamayin ama asla da evinize sokmayin.

canım tabiki erkekte yapacak ama bu çoçuk resmen benle sidik yarıştırıyor hep bana baka baka söylüyor. sabah kalkıyorum abla sen yat daha yat uykunu iyice al diyorrr

Şimdi elimizde lise çağlarinda ev işini yapmayi seven ev sahibinin yeğeni bir erkek var. Sen evin gelini olacaksın ve bu çocuğa sinir oluyorsun.

Tuhaf geldi arkadaşım kusura bakma da

Neden o evin işlerini kendine bu kadar dert ettin ki? Sen yeni gelinsin sana hizmet edilmesi lazım. Aferin ablam pek beceriklisin, sen temizleye dur, biz yüzüp gelelim de. Birde sipariş ver şunu yap bunu yap diye.

Elin oğluna ne diye bileniyorsun ki yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…