- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
-
- Konu Sahibi wickedwitch
Kullandigin kelimelere dikkat et.. Fake olabilir ama olmayabilirde. Sen ona inanirsin ben buna neden hakarete varacak kelimeler kullaniyorsun?ne nişanlısı, ne cihanı ya arkadaşım sap yiyip saman .....
hatta 15 ye 2buçuk senedir beraberlermişArkadaş 16 yaşinda çocuk nasil kiz arkadaşiyla evlenmek için gün sayar ya?
Anladım canım anladım merak etme. Gitsin kuzeniyle evlensinKonuyu okudunuz ama evli degil de nişanli olduklarini anlamadiniz mi?
kim oğlanmı.Anladım canım anladım merak etme. Gitsin kuzeniyle evlensin
Anladım canım anladım merak etme. Gitsin kuzeniyle evlensin
Evet hemde çok zeki mühendis olabilme ihtimali olan bir çocuğun gün değil yıl sayması lazımhatta 15 ye 2buçuk senedir beraberlermiş
tabi ben farkindayim esimede hic belli etmemyok estf. kötü ne demek melek gibisin şu an gözümde
sana da kızıyorum arada ama en azından kendinin farkındasın..
bu konu sahibi sabit fikir çatlattı bizi burda
Kuzeni mi yeğeni mi belli değil daha.Anladım canım anladım merak etme. Gitsin kuzeniyle evlensin
Natlus tan Şüphe etmedim değil...Birileri yine dalga geçiyor "iyişallah" nedir ya? Böyle biri yok zaten cihanda yok sende yoksun fake in dibisin. Bu kadar sayfadır dalga geçiyorsun milletle.
Kayınpederine ne anlatacak çok pardon???Bu ne ya ÇOĞU hatta son yorumlar film izliyor gibi eleştiri yapmış kız yardım istıyor biraz empati ..
Konu sahibi canım okudukça tepem Attı ben olsam ağırlığımı koyar k. Peder e anlatırdım sen daha yenisin genç hanımsın toysun ailede çekiniyorsun bu pişkin veledi seni imtihandan imtihana sokar gibi kabul etmeleri çok saçma .. Bu kötü izlenimleri ni pas Geçme hayrlı bir şekilde feraha geçmeye çalış çünkü bunlar senin ilişkinde değil evliliğinde Kalıcı hasara yol açmadın sen ona bak tatlım evlilik için berabersin Flört değil orada hatta kayınvaliden senin yanında onu uyarsın ve bu kadar Seviyesizce senden 10 yas küçük veled yenge si olacaksın onun kusura bakma nişanlında hiç ağırlığını koymamış senin orada kendini prenses gibi hissetmen gerek .. Cicim günlerin böyle patlak vermemeli .. Sen içinden geldiği gibi davran .. Hiç bir duygusu bastırma benden abla tavsiyesi .. Hersey gönlünce olsun ...huzur moral çok önemli
siz bu Cihan adındaki çocuğun yaptığını yanlış, saygısızlık olarak mı görüyorsunuz, o zaman flört için orada olsa ne değişir, flört ediyorsa saygısızlığa ha tmm ok! diyebiliyor muyuz?Bu ne ya ÇOĞU hatta son yorumlar film izliyor gibi eleştiri yapmış kız yardım istıyor biraz empati ..
Konu sahibi canım okudukça tepem Attı ben olsam ağırlığımı koyar k. Peder e anlatırdım sen daha yenisin genç hanımsın toysun ailede çekiniyorsun bu pişkin veledi seni imtihandan imtihana sokar gibi kabul etmeleri çok saçma .. Bu kötü izlenimleri ni pas Geçme hayrlı bir şekilde feraha geçmeye çalış çünkü bunlar senin ilişkinde değil evliliğinde Kalıcı hasara yol açmadın sen ona bak tatlım evlilik için berabersin Flört değil orada hatta kayınvaliden senin yanında onu uyarsın ve bu kadar Seviyesizce senden 10 yas küçük veled yenge si olacaksın onun kusura bakma nişanlında hiç ağırlığını koymamış senin orada kendini prenses gibi hissetmen gerek .. Cicim günlerin böyle patlak vermemeli .. Sen içinden geldiği gibi davran .. Hiç bir duygunu bastırma psikolojinin kimsenin bozmasına müsade etme burada sen masumsun seni seviyorlarsa üzerine titreyecekler daha yolun başı benden abla tavsiyesi .. Hersey gönlünce olsun ...huzur moral çok önemli
Ay öldüm gulmektenKayınpederine ne anlatacak çok pardon???
Babacığım bu çocuk bana cifimi vermiyoooo
Lokmayi ben dokucektim unu saklamııış
Tuvaletimizi kokuttun pis kaka şey dedi banaaa aa
Ahahah üyelik tarihime bi daha bak istersenÜzerine alınanlar baya anasının gözü burda zaten Anlaşılıyor soylemene gerek yok .. Sizin gibilere tek kelime harcamam burda ben 5 senedir varım siz giderken biz dönüyorduk hayat yolunda ...