kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

ben neden zihirleyim RUHASTASIMIYIMM... allahından bulacak o.. bu kadar sinsilik cezasız kalmaz....

hay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydim kitap okumakla ADAM olunsaydı en şimdiye cihan çiyanı en büyük adam olmuştu
Bak şimdi saygım bi kat daha arttı cihana
Sen ne yap et, bu çocuğu ikna et biraz daha kalın beraber...Adam olmayı öğretsin sana biraz

Daş olacan daş sinsi melanet kadin ne istiyorsun 15 yasindaki sabiiden sen asil yilan çatlak kompleci sensin umarim nisanlin gozunu acarda senin gibi illet sirret yirtik bir kadindan kurtulur..

Tedavi olmalisin tatile çikmanin bizimle ne alakasi var? Biz de yoktur ama ben amcasinin eşine cici anne diyen insanlar tanidim. Demek ki sen her şeyi bilmiyorsun. Ayrica hakaret etmek ban sebebidir. Bir de ben senin hayatin değilim.

Yuh Allah'a yakakalik mi?

Cihan camiye gider
Cihan hamur açar
Cihan ocak cifler
Cihan fayans ovar amma marifetli iyi çocuk ben bile kiskandim örgü falanda biliyor mu on parmağında on marifet

1 saattir okuyorum dizi gibi valla. konu sahibi çok çekememez gordüm seni,tamamen ilgi odağı olamamanın sancısını çekiyorsun,bence de bu nişan bozulur, nişanlın babannesine evlatlık verilmiş bence yoksa cihan la nasıl kuzen olabilirler? Ayy kafam çok karıştı 5 bilinmeyenli denklem gibi, HERKEZ değil HERKES yazılır o

Şu seni haksız yere ezdiren kocana söyle eğer o kuzeni çok iyi biriyse kuzeniyle evlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…