- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
- Konu Sahibi wickedwitch
hahahaha keşkee keşkee :) :) :)hayırdır, çocuktan nasıl kurtulmayı planlıyorsun?
bence evdeki tüm temizlik malzemelerini sakla, o kendiliğinden intihar eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha keşkee keşkee :) :) :)hayırdır, çocuktan nasıl kurtulmayı planlıyorsun?
bence evdeki tüm temizlik malzemelerini sakla, o kendiliğinden intihar eder
ne kadar kotu kalplisin acidim valla o aileye..hahahaha keşkee keşkee :) :) :)
yav yapma 16 yaşında çocukhahahaha keşkee keşkee :) :) :)
tatlım herşeye sahibim çok çükür ama bu YILAN herşeyimi elimden almaya ant içmiş sanki... gitsin evine annesinin babasının arasını bozsun benim mutluluğuma gölge düşürmesin yeter artıkk...tamam hadi bize gerçekleri anlat
çok karıştı bak ortalık tam istediğin gibi.
nişanlın mı terk etti yada bi nişanlın varmıydı
ordan başlayalım,hayatın boyunca hep kv olsun istedinde olamadımı,
keşke bir kayınvalidem olsa temizliğini ütüsünü yapsam, kulu kölesi olsam mı dediniz,
cihan adında bi kuzenin bir erkek olarak senden hep daha temiz titiz oldu da, sen sülalenin pasaklı küçük kızı mı kaldın,
ne oldu canım anlat bak tüm kk seferber olduk
bana kimse acımıyor ben taşkalpli olmak istermiyimne kadar kotu kalplisin acidim valla o aileye..
'komple' kurup fare zehiriyle mi öldüreceksin yoksa cihanı?sanki biz bilmiyoruzz yanlış söylediğim kelimeleri cımbızla ayıklayacağınıza derdimi dinleseydiniz şimdiye çoktan kurtulmuştum bu çocuktan tamam kuzen değil yeğen zihir değil zehir BEN BİLMİYORUM KONUŞMAYI SİZ BİLİYORSUNUZZ rahatladınızmı
öfff amma dram yaptın haa çocuk lokma döküp ocak cifledi diye, sen de çamaşır yıka, camları sil ondan önce ödeşirsiniz.bana kimse acımıyor ben taşkalpli olmak istermiyim
onun için elimi kana bulayıpta hapislerde çürüyemem.. allahından bulsunnnn'komple' kurup fare zehiriyle mi öldüreceksin yoksa cihanı?
Ama daha mühendis olacaktı, hayalleri vardı.
Daha dökecek ne lokmaları, açacak ne börekleri vardı...
Tabii tabii değmez.onun için elimi kana bulayıpta hapislerde çürüyemem.. allahından bulsunnnn
aynen canım...Tabii tabii değmez.
Genç Yaşında sen mapısa, o mezara.
Ne gerek var.
16 yasında ki cocugun ölümünü istiyorsun resmen, yılan, ciyan gibi kelimeler kullanıyorsun sonra da ben neden mutsuzum diyorsun. Hosgörü diye bisey var sana hic ugramamış sanırım.. Ben senin yerinde olsam güler gecerim afiyetle böregimi kekimi yer ellerıne saglik derim. Ne kadar uzattın bu konuyu 50 sayfa olacak nerdeyse bi bitmedi kinin nefretin. Cihan kız olsa ZİHİRLERDİN sanırımbana kimse acımıyor ben taşkalpli olmak istermiyim
tatlım ben kaç defa yazdım bu başlıkta ben ilk başlarda beni kvmin kpmin önünde rezil etmesine rağmen hep iyi davrandım ablalık ettim bu çocuğa... ama YOK YOK çocuk iyilikten güzellikten ablalıktan anlamıyorr... anlamayan insana ne yapabilirsin? bende artık hakettiği gibi davranıyorum herkeze... telefonda annem burda siz hepiniz kalkmış bana bacak kadar veledi savunuyorsunuz benim artık sinirlerim laçka oldu...
Sakin ol millete laf yetiştirmek için herşeyi birbirine karıştırdın.kabul et sende herkese sevgi dolu cevaplar vermedin.kayinpefer ve k.v nin taninda seni nasıl bozdu bilmiyorum ama artık takıntı yapma neticede bi cocuk o. Ayrıca iş yapmak için bu kadar hevesli olma tatilin tadını çıkar yemek yapmak istiyosan k.validene anne ben bugün bunu pişirmek istiyorum de gir mutfaga birak ergen çocukla uğraşma.bu arada kaç yasindasintatlım ben kaç defa yazdım bu başlıkta ben ilk başlarda beni kvmin kpmin önünde rezil etmesine rağmen hep iyi davrandım ablalık ettim bu çocuğa... ama YOK YOK çocuk iyilikten güzellikten ablalıktan anlamıyorr... anlamayan insana ne yapabilirsin? bende artık hakettiği gibi davranıyorum herkeze... telefonda annem burda siz hepiniz kalkmış bana bacak kadar veledi savunuyorsunuz benim artık sinirlerim laçka oldu...
Yazık cok yazık.. Duaya bile yalakalık diyen bir insana zaman harcanmaz umarım nişanlın gözlerini açardedesiyle cami gezdiler bütün gün ALlaha YALAKALIK olacak yaa... yalakalık kanına işlemiş artıkk ben ne desem boşş... şimdi gelince konuşur sinsi sinsi şurası piz kalmış burası leş gibi olmuş yarın bütün gün evde kalayımda temizlik yapayım diyee... ben bütün gün oturdum ya illa laf çarpar sinsi
bu kadar insanda yemiyor yaBirileri yine dalga geçiyor "iyişallah" nedir ya? Böyle biri yok zaten cihanda yok sende yoksun fake in dibisin. Bu kadar sayfadır dalga geçiyorsun milletle.