- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
-
- Konu Sahibi wickedwitch
Kız Bu cihan sen olmayasincici anne mi denir KOMİKSİN hayatım güldürme beni öyle dense BEN bilirdimm... tamam kime ne deniyor siz biliyorsunuz BEN bilmiyorum... tamam siz haklısınız hepiniz doğrusunuz bir ben yalancıyım... allahım nereye düştüm ben böyle mutfakta huzur yok balkonda huzur yok laptopumda huzur yokk... BİŞMAN ETTİNİZ tatile çıktığımada çıkacağımada sizi insan bilip derdimi döktüğümedee...
her neyiyse canı cehendemeee.. sizde onunla birsinizz artık gözümdee..nişanlının kuzeni değil yeğeni yani. anladım, bunlar işte hep fazla cif kullanmaktan.
bak şimdi kahrımdan verem olucam ama.her neyiyse canı cehendemeee.. sizde onunla birsinizz artık gözümdee..
tamam işte,dayı ,amca teyzenin o çocuk ,yeğenidir. kardeş çocuğuna yeğen denir.yok zihir değil zehiir yok kuzeni değil yeğenii... herşeyi en iyi siz biliyorsunuz ben hiçbirşey bilmiyorummm EN AKILLI SİZSİNİZZZ...
hay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydimBeğendiniz mi hatunlar yaptığınızı
Kız hem BİMAN oldu hem de tatili ZİHİR oldu...
Keşke kv perdesi utuleyecegine iki kitap okusaydin da en azından kulturunle ezseydin cihani
hay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydimkitap okumakla ADAM olunsaydı en şimdiye cihan çiyanı en büyük adam olmuştu
sanki biz bilmiyoruzz yanlış söylediğim kelimeleri cımbızla ayıklayacağınıza derdimi dinleseydiniz şimdiye çoktan kurtulmuştum bu çocuktantamam işte,dayı ,amca teyzenin o çocuk ,yeğenidir. kardeş çocuğuna yeğen denir.
kuzen ise,
teyze çocukları,amca, hala, dayı çocukları birbirinin kuzenidir.
kısaca amca olduğuna göre nişanlın, o çocuk amcanın yeğenidir.
bizde yanlış bir şey savunmuyoruz.
bu arada komple değil komplo
hahahaa ÇOK takmissin bu cocuga bak yine yaziyorum bugün farklı davran ona eminim değişecek dene ne zarari olabilirhay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydimkitap okumakla ADAM olunsaydı en şimdiye cihan çiyanı en büyük adam olmuştu
Kimle konuşuyorsuncanım benim ben senide KADIN olamayan KADINCIKlar gibi kusur arıyorsun sandımdaaa... nereye gitsem böyle tatlım ben kurtulamıyorum pasaklı kadınların nazarından fitnesindenn... baksana bacak kadar çocuk bile beni kendine rakip görüyorr...
Cocuktan neden kurtuluyorsun ne munasebet simdiden nisanlinin ailesine mudahale mi etmek istiyorsun? Hic yakistiramadim kadin gibi kadinasanki biz bilmiyoruzz yanlış söylediğim kelimeleri cımbızla ayıklayacağınıza derdimi dinleseydiniz şimdiye çoktan kurtulmuştum bu çocuktantamam kuzen değil yeğen zihir değil zehir BEN BİLMİYORUM KONUŞMAYI SİZ BİLİYORSUNUZZ rahatladınızmı
tatlım ben kaç defa yazdım bu başlıktahahahaa ÇOK takmissin bu cocuga bak yine yaziyorum bugün farklı davran ona eminim değişecek dene ne zarari olabilir
hayırdır, çocuktan nasıl kurtulmayı planlıyorsun?sanki biz bilmiyoruzz yanlış söylediğim kelimeleri cımbızla ayıklayacağınıza derdimi dinleseydiniz şimdiye çoktan kurtulmuştum bu çocuktantamam kuzen değil yeğen zihir değil zehir BEN BİLMİYORUM KONUŞMAYI SİZ BİLİYORSUNUZZ rahatladınızmı
tatlım ben kaç defa yazdım bu başlıktaben ilk başlarda beni kvmin kpmin önünde rezil etmesine rağmen hep iyi davrandım ablalık ettim bu çocuğa... ama YOK YOK çocuk iyilikten güzellikten ablalıktan anlamıyorr... anlamayan insana ne yapabilirsin? bende artık hakettiği gibi davranıyorum herkeze... telefonda annem burda siz hepiniz kalkmış bana bacak kadar veledi savunuyorsunuz benim artık sinirlerim laçka oldu...