kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Kız Bu cihan sen olmayasin
Malum bursa falan diyosun

yok zihir değil zehiir yok kuzeni değil yeğenii... herşeyi en iyi siz biliyorsunuz ben hiçbirşey bilmiyorummm EN AKILLI SİZSİNİZZZ...

her neyiyse canı cehendemeee.. sizde onunla birsinizz artık gözümdee..
bak şimdi kahrımdan verem olucam ama.
sen buraya insanlara çemkirmek için mi geldin? yazdıklarının iler tutar yanı yok bir dediğin bir dediğini tutmuyor. bir baştan sona oku konunu da neden insanlar bunları yazıyor, anlamaya çalış.
sen o çocuğa da böyle davranıyorsan, az bile yapıyor, o çocuk.

haklısınız
ben şahsen kıskandım sizi
battı bana yaptığınız tatil
ben kv yazlığına gidemiyorum
gitsem orda yemek bende olacak ,temizlik bende olacak, böyle akşama kadar int.sörf yapamayacam.
eee bi cihanımız da yok tabi
hasetimden çatlıyorum burda
bir de ben hamarat bi kadın değilim aman nazara gelicen bacım dikkat et kendine

yok zihir değil zehiir yok kuzeni değil yeğenii... herşeyi en iyi siz biliyorsunuz ben hiçbirşey bilmiyorummm EN AKILLI SİZSİNİZZZ...
tamam işte,dayı ,amca teyzenin o çocuk ,yeğenidir. kardeş çocuğuna yeğen denir.

kuzen ise,
teyze çocukları,amca, hala, dayı çocukları birbirinin kuzenidir.
kısaca amca olduğuna göre nişanlın, o çocuk amcanın yeğenidir.
bizde yanlış bir şey savunmuyoruz.
bu arada komple değil komplo

Beğendiniz mi hatunlar yaptığınızı
Kız hem BİMAN oldu hem de tatili ZİHİR oldu...
Keşke kv perdesi utuleyecegine iki kitap okusaydin da en azından kulturunle ezseydin cihani
hay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydim kitap okumakla ADAM olunsaydı en şimdiye cihan çiyanı en büyük adam olmuştu

Bence çok üstüne gitmeyelim konu sahibinin. Ben ilk başta okumuş, görmüş geçirmiş biri olarak düşündüğümden hızımı alamayıp yazdım sürekli. Ama gerek yazım hatalarından, gerek yazarak kendisini ifade edememesinden gerekse kadın olmayı sadece kayınvalideye hizmet gibi görüp "gelin" olmayı yüceltmesinden ben konu sahibinin biraz kısıtlı bir dünyası olduğunu düşünüyorum. Zira şuradaki kaç kişi herkes beni kıskanıyor yahu diyerek hakaretler edebilirki. Ben üzüldüm açıkcası, keşke hayatını sadece bu tarz hasetliklerle geçirmese.

hay dilimi yılanlar soksaydıda içimi size dökmeseydim kitap okumakla ADAM olunsaydı en şimdiye cihan çiyanı en büyük adam olmuştu

kitap okumakla adam olunmaz tabi ama edep uslup falan öğrenebilirsiniz pek tabikide..
içinizi dökmenize kimse birşey dememişki anlamıyorsunuz hala sorun uslubunuzda!!!

15 yaşındaki çocukla aşık atıp çiyan falan diyorsunuz neymiş çocukcağız sizin kadınlığınızı hissetmenize mani olmuş!!!
madem öyle siz daha erken kalkın..bir iş yapıcakken elinden kapıverin de kadınlığınızı hissetmeye devam edin..
sanki temizlik yapmıyor orgazm oluyor

bak sen oğlan çocuğusun yazısını okuyuncaya kadar nişanlında kuzeninin gözü var diyecektim. çocuk diye de kendindn küçük kız diye söyledin sandım. vay be...

sanki biz bilmiyoruzz yanlış söylediğim kelimeleri cımbızla ayıklayacağınıza derdimi dinleseydiniz şimdiye çoktan kurtulmuştum bu çocuktan tamam kuzen değil yeğen zihir değil zehir BEN BİLMİYORUM KONUŞMAYI SİZ BİLİYORSUNUZZ rahatladınızmı

Cocuktan neden kurtuluyorsun ne munasebet simdiden nisanlinin ailesine mudahale mi etmek istiyorsun? Hic yakistiramadim kadin gibi kadina

hahahaa ÇOK takmissin bu cocuga bak yine yaziyorum bugün farklı davran ona eminim değişecek dene ne zarari olabilir
tatlım ben kaç defa yazdım bu başlıkta ben ilk başlarda beni kvmin kpmin önünde rezil etmesine rağmen hep iyi davrandım ablalık ettim bu çocuğa... ama YOK YOK çocuk iyilikten güzellikten ablalıktan anlamıyorr... anlamayan insana ne yapabilirsin? bende artık hakettiği gibi davranıyorum herkeze... telefonda annem burda siz hepiniz kalkmış bana bacak kadar veledi savunuyorsunuz benim artık sinirlerim laçka oldu...

hayırdır, çocuktan nasıl kurtulmayı planlıyorsun?
bence evdeki tüm temizlik malzemelerini sakla, o kendiliğinden intihar eder

telefonda annen burda biz bu durum sana birşey ifade etmiyormu gerçekten? kendini sorgulama gereği hissettirmiyor mu?
bunca insan annen bile yanlış sen doğrusun öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…