- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi wickedwitch
Çekemiyorsunuz muhabbetide gelmiş bu üye bana fena halde birini hatirlatiyor. Geçen yine böyle bir üye vardi ayni cümleleri kuruyordu ve her yorumun sonunda gülüyordu. Burdan bi 2.üyelik çikacak gibi hissediyorum.çok basit cevaplar veriyorsunuz yahu.. bence cihanı kıskanmak yerine kitap falan okuyun kelime dağarcığınızı geliştirin biraz..
bunlarda bir garip hayatım... yengesinede cici anne diyor ben şaştım kaldımmmNişanli cihanin kuzeni ise kv nasil cihanin babaannesi olur? Halasi teyzesi falan olmasi gerekmez mi?
Garip olan sensin yengeye cici anne denir ama hala ya da teyzeye babaanne dennez. Yalanlar ortaya çiktikça ne diyeceğini şaşirdin.bunlarda bir garip hayatım... yengesinede cici anne diyor ben şaştım kaldımmm
benim kuzenim benim anneanneme babaanne diyor: )Nişanli cihanin kuzeni ise kv nasil cihanin babaannesi olur? Halasi teyzesi falan olmasi gerekmez mi?
sizde sakız ettiniz ağzınıza bu yalan muhabbetini ne kuyruk acınız varsa benimlee...kişi kendinden bilirmiş.... :)Garip olan sensin yengeye cici aanne denir ama hala ya da teyzeye babaanne dennez. Yalanlar ortaya çiktikça ne diyeceğini şaşirdin.
Seni reelde tanimiyorum ne kuyruk acim olacak komiksinsizde sakız ettiniz ağzınıza bu yalan muhabbetini ne kuyruk acınız varsa benimlee...kişi kendinden bilirmiş.... :)
bu çocuğun babası senin nişanlının nesi?bunlarda bir garip hayatım... yengesinede cici anne diyor ben şaştım kaldımmm
cici anne mi denir KOMİKSİN hayatım güldürme beni öyle dense BEN bilirdimm... tamam kime ne deniyor siz biliyorsunuz BEN bilmiyorum... tamam siz haklısınız hepiniz doğrusunuz bir ben yalancıyım... allahım nereye düştüm ben böyle mutfakta huzur yok balkonda huzur yok laptopumda huzur yokk... BİŞMAN ETTİNİZ tatile çıktığımada çıkacağımada sizi insan bilip derdimi döktüğümedee...Garip olan sensin yengeye cici aanne denir ama hala ya da teyzeye babaanne dennez. Yalanlar ortaya çiktikça ne diyeceğini şaşirdin.
hayatım kaç defa söyleyeceğim dahaaaa..bu çocuğun babası senin nişanlının nesi?
bunu yazana kadar neyi olduğunu yazabilirdiniz.hayatım kaç defa söyleyeceğim dahaaaa..
yaptığım tatil sizinde gözünüze battı bir siz eksik kalmıştınızzz zateennn hiçbiryerde huzurum yokk herkezin gözüne batıyorummmtatil planınız kaç gün acaba merak ettim
yaptığım tatil sizinde gözünüze battı bir siz eksik kalmıştınızzz zateennn hiçbiryerde huzurum yokk herkezin gözüne batıyorummm[/Qya havle vela kuvvet ne gözüme batacak yahu az kaldıysa sabret diyecektim ki lafı yapıştırıverdin
nişanlının kuzeni değil yeğeni yani. anladım, bunlar işte hep fazla cif kullanmaktan.yazmış kızlar dedesi ve babaannesi demiş zaten.
dede vebabaanne ise,
nişanlısı çocuğun amcası oluyor