kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

çok basit cevaplar veriyorsunuz yahu.. bence cihanı kıskanmak yerine kitap falan okuyun kelime dağarcığınızı geliştirin biraz..
Çekemiyorsunuz muhabbetide gelmiş bu üye bana fena halde birini hatirlatiyor. Geçen yine böyle bir üye vardi ayni cümleleri kuruyordu ve her yorumun sonunda gülüyordu. Burdan bi 2.üyelik çikacak gibi hissediyorum.

Garip olan sensin yengeye cici aanne denir ama hala ya da teyzeye babaanne dennez. Yalanlar ortaya çiktikça ne diyeceğini şaşirdin.
sizde sakız ettiniz ağzınıza bu yalan muhabbetini ne kuyruk acınız varsa benimlee...kişi kendinden bilirmiş.... :)

sabah konuyu okudum,dışarıda işlerim vardı,gittim geldim.hala aynı tutarsızlıklarla konuya devam eden bir konu sahibi.

umarım sahte konudur.aksi takdirde,bir kadın olarak,hem düşüncelerinizden,hem yazım hatalarınızdan(alıntılayamayacağım kadar çok)sizin adınıza ben utandım.

Garip olan sensin yengeye cici aanne denir ama hala ya da teyzeye babaanne dennez. Yalanlar ortaya çiktikça ne diyeceğini şaşirdin.
cici anne mi denir KOMİKSİN hayatım güldürme beni öyle dense BEN bilirdimm... tamam kime ne deniyor siz biliyorsunuz BEN bilmiyorum... tamam siz haklısınız hepiniz doğrusunuz bir ben yalancıyım... allahım nereye düştüm ben böyle mutfakta huzur yok balkonda huzur yok laptopumda huzur yokk... BİŞMAN ETTİNİZ tatile çıktığımada çıkacağımada sizi insan bilip derdimi döktüğümedee... :KK43:

bana komple kuracağınıza SÖZDE ÜTÜLEYİN SİZDE CİFLEYİNNN ondan sonra beni eleştirme hakkınız olurr... benim kadınlığımı kıskanacağınıza sizde yapın elinize yapışmazzz....
canım benim ben senide KADIN olamayan KADINCIKlar gibi kusur arıyorsun sandımdaaa... nereye gitsem böyle tatlım ben kurtulamıyorum pasaklı kadınların nazarından fitnesindenn... baksana bacak kadar çocuk bile beni kendine rakip görüyorr... :KK43:

Hahaha Cihan supermis dun bir kiz vardi sevgilimin akrabasinin gelinligini begenmedigimi soyledim diye tartistik diyen gel bak bu cocukla muthis dedikodu yapilir canim :KK53:

Konuyu okuyorum ve görüyorum ki herkese bir hakaret tuhaf tuhaf cevaplar sizi insan görüp derdimi anlattım demen çok itici. Eğer buraya konu açıyorsan eleştiri kabul edeceksin yada soru sorulmasına. Böyle ona çemkir buna çemkir olmuyor. Direk kib konususun..

X