- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
-
- Konu Sahibi wickedwitch
terbiyesiz laflarla konuşmaktan sizi MENEDERİM....haddinizi biliniz....Allahım nolur şu hayattaki tek derdi pipi, kuku, evlilik olan başka gayesi bulunmayan bir işe yaramayan insanları çoğalttırma yarabbim.
beyin var beyincik var.böyle bir soru olabilirmi yaaaneden mi ütülüyorum.. tabikide bir gelin olarak kendime saygımdan, kvme saygımdan, eşime saygımdan... en önemliside kadınlığıma saygımdan... kadınlığımı hisetmek için en önemlisi de.. :) herkezin anlamasını beklemiyorum tabikide KADIN VAR KADINCIK VAR :)
ouw çok sertbeyin var beyincik var.
öyle bir organımız var biliyorsunuz, değil mi?
tamam en şahane kadın sizsiniz de kadın olmak için bir adet vajina yetiyor aslında bu kadar kasmanıza gerek yok, bence.
mapustan bildiririm klima var mı yok muouw çok sert
klima yoksa burdan yelleriz senimapustan bildiririm klima var mı yok mu
bir bayan olarak terbiyesizce kelimelerinizden BENİM yüzüm kızardı... ne demek VAJİNA yetiyor yaaa... aile terbiyesi görmediğiniz çok bellii :)beyin var beyincik var.
öyle bir organımız var biliyorsunuz, değil mi?
tamam en şahane kadın sizsiniz de kadın olmak için bir adet vajina yetiyor aslında bu kadar kasmanıza gerek yok, bence.
Aa ne oldu :))) Siz cihana :)) çiyan, sinsi :)) derken nasıldı :)) gelincik hanım :))) Üstelik neden üstünüze :)) alındınız? :)))terbiyesiz laflarla konuşmaktan sizi MENEDERİM....haddinizi biliniz....
bir bayan olarak terbiyesizce kelimelerinizden BENİM yüzüm kızardı... ne demek VAJİNA yetiyor yaaa... aile terbiyesi görmediğiniz çok bellii :)
hiiç sizinle polemiğe giremeyeceğimm :) :) herkez herşeyin farkındaa :)))asıl sizin aile terbiyesini temizlik ütü vs yapmak olarak algıladığınız çok belli..
ama nasıl oluyorsa nişanlınızın evinde kalıyorsunuz daha evli bile değilken.. sizin aile terbiyesine göre bunuda yapmamanız lazım oysaki...
polemiğe girmeyeceğim, sizi kibledim.bir bayan olarak terbiyesizce kelimelerinizden BENİM yüzüm kızardı... ne demek VAJİNA yetiyor yaaa... aile terbiyesi görmediğiniz çok bellii :)
çekemediğinizi bu kadar belli etmeyin :) :) ya da siz iyisimi anten taktırınpolemiğe girmeyeceğim, sizi kibledim.
bu arada vajina tıpkı böbrek gibi bir organ adıdır, utanacak bir şey yok.
hiiç sizinle polemiğe giremeyeceğimm :) :) herkez herşeyin farkındaa :)))
çekemediğinizi bu kadar belli etmeyin :) :) ya da siz iyisimi anten taktırın
Nişanli cihanin kuzeni ise kv nasil cihanin babaannesi olur? Halasi teyzesi falan olmasi gerekmez mi?Cihan , nişanlınızın kuzeni. Kimler kuzendir ? Hala , dayı , amca , teyze çocukları bizim kuzenimizdir. Bu durumda müstakbel ( gelecekteki ) kayınvalide ve kayınpederiniz , Cihan 'ın anneanne - dede veya babaanne - dedesidir.
Torun nasıl hiçbir şeyleri olur ? Buyrun açıklayın , öğrenelim.