kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Ne cihanmış yahu. Ama siz de baya bilenmişsiniz.

Fake mi değil mi bilmiyorum ama ben bu zatın laf sokmayanından, takıntısız olanından, yaşı yaşıma uyanından istiyorum şuan daha bir düşündüm bu ev işi konusu üzerinde

beyin var beyincik var.
öyle bir organımız var biliyorsunuz, değil mi?
tamam en şahane kadın sizsiniz de kadın olmak için bir adet vajina yetiyor aslında bu kadar kasmanıza gerek yok, bence.

beyin var beyincik var.
öyle bir organımız var biliyorsunuz, değil mi?
tamam en şahane kadın sizsiniz de kadın olmak için bir adet vajina yetiyor aslında bu kadar kasmanıza gerek yok, bence.
bir bayan olarak terbiyesizce kelimelerinizden BENİM yüzüm kızardı... ne demek VAJİNA yetiyor yaaa... aile terbiyesi görmediğiniz çok bellii :)

terbiyesiz laflarla konuşmaktan sizi MENEDERİM....haddinizi biliniz....
Aa ne oldu :))) Siz cihana :)) çiyan, sinsi :)) derken nasıldı :)) gelincik hanım :))) Üstelik neden üstünüze :)) alındınız? :)))
Yoksa bende mi size "komple teorisi" kuruyorum?
Bırakın bu konuşmalarıda tüm bunları gidip yüzlerine söylerin. Görün bakalım en değerli, vazgeçilmeyecek olan kimmiş. Sizin gelinliğiniz bir boşanmaya bakar, torun ömür boyu ailede kalcak :))) Kötü haber :))))

bir bayan olarak terbiyesizce kelimelerinizden BENİM yüzüm kızardı... ne demek VAJİNA yetiyor yaaa... aile terbiyesi görmediğiniz çok bellii :)

asıl sizin aile terbiyesini temizlik ütü vs yapmak olarak algıladığınız çok belli..
ama nasıl oluyorsa nişanlınızın evinde kalıyorsunuz daha evli bile değilken.. sizin aile terbiyesine göre bunuda yapmamanız lazım oysaki...

hiiç sizinle polemiğe giremeyeceğimm :) :) herkez herşeyin farkındaa :)))

hiiç sizinle polemiğe giremeyeceğimm :) :) herkez herşeyin farkındaa :)))

neden her yoruma bir tepki halindesiniz cidden anlamadım..
polemiklik bir durum yok ki ortada ..
sizin düşünce yapınızı anlamaya çalışıyorum.. kadınlığını ütü yaparak hizmet ederek hissedebilen bir insanın varlığına şaşırdım o kadar..

Nişanli cihanin kuzeni ise kv nasil cihanin babaannesi olur? Halasi teyzesi falan olmasi gerekmez mi?

Benim yengem bizi anneannemden kiskanirdi o geldi aklıma bi gün evde kavga kıyamet koptu anneannem bize gözleme açtığı için ha bi de ablam anneannemin dizine yatmış. Böyle hastalikli davranışlar iyi sonuclar getirmiyor. Sevmeye çalışın o çocuğu emin ol karşılığini alırsın o da seni sever belki sana laf sokma çabası dikkat çekmek içindir ablalik yengelik yap bak nasil değişecek burayada gelismeleri yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…