kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Bu ev işi yapma yarışını da hiç anlamam, ben bırakıyorum wala herkes göstersin hüneri bende keyfimi yapim oh mis.

o çoçuk bütün yıl mersinde gezip tozarken ben kvmin perdelerini ütülüyordum tatil günümdee :) sencee? :) :)
ve sen bunları kayınvalidene yaranmak için yapıyorsun
ama üzgünüm ne kadar yaparsan yap, yapacak tabii ki olacak ama torunu yaptığında oğlum benim için bak neler yaptı ellerine sağlık olacak
çünkü senin tek amacın puan toplamak göze girmek yani zoraki yapıyorsun ama o çocuk içinden geldiği için gerçekten yardımcı olabilmek için yapıyor emin ol aradaki farkı da herkes anlar hele seni az biraz tanıdılarsa hiç zor olmaz bunu anlamaları

sen burda,laptopunla oynarken laf yetiştirirken
cihan akşam yemeğini yaptı,tatlını şerbetini döktü bile
kahresin yine topladı puanları,
bence gitte müdahale et
o gelmeden öncede biz yaşıyorduk çok şükürr :) ben 3 çeşit yemeğimi tatlımı yapıyordum kimse merak etmesinn ona kalmadıkk :)

takıntı haline getirmişsiniz resmen çocuğu.. 15 yaşındaki çocukla aşık atmaya çalışıyorsunuz birde kıskanç değilim diyorsunuz..
2. samire vakası olarak gördüm sizi ama o en azından sabit fikirli değil.. kendisinin farkında sizse farkındalıktan çok uzaksınız verdiğiniz cevaplar bunu gösteriyor..

o çoçuk bütün yıl mersinde gezip tozarken ben kvmin perdelerini ütülüyordum tatil günümdee :) sencee? :) :)

Neden ütülüyorsun peki ? Bunu yaparak elde etmek istediğin nedir mesela ? Saygı mı , takdir görmek mi , nişanlının seni vazgeçilmez bulması mı ?

Müstakbel kayınvaliden o senin. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

yok ya samire'nin hakkını yemeyelim bence kızcağız hatalarını kabul ediyor en azından ve saygısız bi kız değil
sadece aşmaya çalıştığı takıntılı düşünceleri var

Belkide cihanin kötü bi amaci yok sadece biseyler yapmaya çalışıyordur sizde iki çift güzel söz söyleyin belki seversiniz birbirinizi

hıhı.. evet hıhı anlıyorum.. :) :) herkez kimin ne olduğunu görüyorr

Cihan haklı
o evde O kalıcı , sen belki de yolcusun..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Hele dur bakalım evleneceğin ne malum kasma bu kadar. şimdiden yemek, perde giriştiysen evlenince diş fırçası ile fayans temizlemekten kocanın yanına yatamazsın

hıhı.. evet hıhı anlıyorum.. :) :) herkez kimin ne olduğunu görüyorr

işte tamda bu cevap tarzını kastetmiştim.. buraya konu açmaktaki amacınız fikir almaktıysa her türlü fikre hazırlıklı olmalıydınız.. sizin gibi düşünmeyen insanları alaycı konuşma uslubunuzla cevaplıyorsunuz..sanırım yaşınızda küçük.. yazılanlardan kendinize pay çıkarmak yerine yorumlara laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz..

böyle bir soru olabilirmi yaaa neden mi ütülüyorum.. tabikide bir gelin olarak kendime saygımdan, kvme saygımdan, eşime saygımdan... en önemliside kadınlığıma saygımdan... kadınlığımı hisetmek için en önemlisi de.. :) herkezin anlamasını beklemiyorum tabikide KADIN VAR KADINCIK VAR :)

konu kapanmadan çabucak yazayım.
tüm yorumları teeek tek okudum. aklımda bir fikir belirdi ama zırt diye söylesem konu sahibesi de beni kıskançlıkla çiyanlıkla suçlayacak diye ödüm koptu hafazanallah!

bakınız şu alıntıda şöyle demişsiniz:

ÇİYAN DEMEZ Mİ e abla sende daha evlenmedin ama sanada gelin deniyor diye banaaa...

işte bu! benim de aklımdaki olay buydu.
şimdi bu mini mini hamarat Cihancık niye sizi bozmaya çalışıyor size diş biliyor diye kafa yordum. Kendimi Cihanın yerine koydum.
1-Ergenlik: Ergenler genelde kendilerini rahatsız eden konuları bir şekilde dile getirme konusunda çok ısrarcıdırlar. Görmezden gelme, önemsememe veya olgunlukla karşılama daha ileriki yaşlarda gelişen özellikler.

2-"Benim" diyen kadına taş çıkarırcasına hamaratlık: Bu durum bir noktada sizin gibi ince düşünmeyen sizin gibi çalışıp didinmeyen insanlara sinirlenme halini de beraberinde getirir. Sözgelimi ben de bir ortamda iş güç için dört dönüyorsam benimle aynı durumda olan hatta iş yapmak benden çok ona düşen insana gıcık olurum.
Önemli not: bu davranışın doğru ya da yanlış olduğunu tartışmıyorum ama olan bu, böyle bir duygu durumu var.

özet olarak üstteki cevabın alıntısına geri dönecek olursak, yukarıdaki iki maddenin etkileşimi il

ile birlikte aslında Cihan'ın asıl rahatsız olduğu durum, sizin gelin olmadan gelin olmanız...
ben de genel anlamda bu konuda Cihan gibi düşünürüm. Henüz resmi bir bağ yokken böyle nasıl diyeyim sanki yıllardır kadrolu yenge havalarında ortalıkta dolanıp "annecim bıbıcım" diyen, ev işlerini misafir ağırlamayı kendine görev belleyen, çocukluğundan beri beyaz gelinlik hayali kurup aileler tanışır tanışmaz (hatta tanışmadan önce versiyonları da var) "sevgi kelebeği gelincik" olan kızlardan hiç hazzetmem. Bir asalet bir duruş olmalı ya! daha ortada bir evlilik yokken böyle evlere girip çıkmakla öyle yüz göz olunuyor ki ilişkiler yıpranıyor.

Bence Cihanın asıl gıcık olduğu nokta bu ve "ben evin geliniyim Cihan bu evin hiçbirşeyi (!)" lafınızdan sonra bir Cihanla tanışmak sohbet etmek istedim bir de sizi doğal ortamınızda gözlemlemek...

Bu konudan sonra bize küsmeyin, evlendikten sonra da yazın maceralarınızı :)

orası hiç belli olmaz tatlım... bakarsın yarın cihan BİRDAHA dönmemek üzere annesinin yanına döner kimbilir :) :)

bölünmüş mesaj için özür dilerim. uzun zamandır yaşadığım bir sorun bu bazen yanıtımı gönderemiyorum. yetkililere bildirdim ama kimse ilgilenmedi

şimdi üzüldüm işte sizin için kadınlığınızı hissetmek için ütü temizlik vs yapmak durumunda kalmanız gerçekten içimi acıttı

ayy işte tam da demek istediğim buydu. Yahu durun, bu ne acele? bi 20-25 yıl sonra kurun böyle cümleler. Daha çiçeği burnunda nişanlısınız siz böyle Fatmagülün yengesi gibi ağızlarla sanki yaşamış bitirmişsiniz evliliği
bu kadar çabuk tüketmeyin ya benden size tavsiye
Hayır bişey değil nişanlınızı da kendinize benzetmişsiniz. Adam size "nankör" demiş. Değil nişanlıyken 5 senelik evliliğimde eşim bana böyle birşey demedi. Umarım da demez çünkü bu benim için yıpranmışlığın yüz göz olmuşluğun belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…