- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
- Konu Sahibi wickedwitch
Bu ev işi yapma yarışını da hiç anlamam, ben bırakıyorum wala herkes göstersin hüneri bende keyfimi yapim oh mis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve sen bunları kayınvalidene yaranmak için yapıyorsuno çoçuk bütün yıl mersinde gezip tozarken ben kvmin perdelerini ütülüyordum tatil günümdee :) sencee? :) :)
o gelmeden öncede biz yaşıyorduk çok şükürr :) ben 3 çeşit yemeğimi tatlımı yapıyordum kimse merak etmesinn ona kalmadıkk :)sen burda,laptopunla oynarken laf yetiştirirken
cihan akşam yemeğini yaptı,tatlını şerbetini döktü bile
kahresin yine topladı puanları,
bence gitte müdahale et
o çoçuk bütün yıl mersinde gezip tozarken ben kvmin perdelerini ütülüyordum tatil günümdee :) sencee? :) :)
yok ya samire'nin hakkını yemeyelim bence kızcağız hatalarını kabul ediyor en azından ve saygısız bi kız değiltakıntı haline getirmişsiniz resmen çocuğu.. 15 yaşındaki çocukla aşık atmaya çalışıyorsunuz birde kıskanç değilim diyorsunuz..
2. samire vakası olarak gördüm sizi ama o en azından sabit fikirli değil.. kendisinin farkında sizse farkındalıktan çok uzaksınız verdiğiniz cevaplar bunu gösteriyor..
hıhı.. evet hıhı anlıyorum.. :) :) herkez kimin ne olduğunu görüyorrtakıntı haline getirmişsiniz resmen çocuğu.. 15 yaşındaki çocukla aşık atmaya çalışıyorsunuz birde kıskanç değilim diyorsunuz..
2. samire vakası olarak gördüm sizi ama o en azından sabit fikirli değil.. kendisinin farkında sizse farkındalıktan çok uzaksınız verdiğiniz cevaplar bunu gösteriyor..
yok ya samire'nin hakkını yemeyelim bence kızcağız hatalarını kabul ediyor en azından ve saygısız bi kız değil
sadece aşmaya çalıştığı takıntılı düşünceleri var
tabii farkındayım sadece konu sahibinin kulağına su kaçırmaya çalışıyorum ama aslında boşa bi çaba içerisindeyim bunun da farkındayımevet belirttim zaten sabit fikirli değil kendisinin farkında diye..
hıhı.. evet hıhı anlıyorum.. :) :) herkez kimin ne olduğunu görüyorr
böyle bir soru olabilirmi yaaa neden mi ütülüyorum.. tabikide bir gelin olarak kendime saygımdan, kvme saygımdan, eşime saygımdan... en önemliside kadınlığıma saygımdan... kadınlığımı hisetmek için en önemlisi de.. :) herkezin anlamasını beklemiyorum tabikide KADIN VAR KADINCIK VAR :)Neden ütülüyorsun peki ? Bunu yaparak elde etmek istediğin nedir mesela ? Saygı mı , takdir görmek mi , nişanlının seni vazgeçilmez bulması mı ?
Müstakbel kayınvaliden o senin. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ÇİYAN DEMEZ Mİ e abla sende daha evlenmedin ama sanada gelin deniyor diye banaaa...
orası hiç belli olmaz tatlım... bakarsın yarın cihan BİRDAHA dönmemek üzere annesinin yanına döner kimbilir :) :)Cihan haklı
o evde O kalıcı , sen belki de yolcusun..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Hele dur bakalım evleneceğin ne malum kasma bu kadar. şimdiden yemek, perde giriştiysen evlenince diş fırçası ile fayans temizlemekten kocanın yanına yatamazsın
böyle bir soru olabilirmi yaaa neden mi ütülüyorum.. tabikide bir gelin olarak kendime saygımdan, kvme saygımdan, eşime saygımdan... en önemliside kadınlığıma saygımdan... kadınlığımı hisetmek için en önemlisi de.. :) herkezin anlamasını beklemiyorum tabikide KADIN VAR KADINCIK VAR :)
böyle bir soru olabilirmi yaaa neden mi ütülüyorum.. tabikide bir gelin olarak kendime saygımdan, kvme saygımdan, eşime saygımdan... en önemliside kadınlığıma saygımdan... kadınlığımı hisetmek için en önemlisi de.. :) herkezin anlamasını beklemiyorum tabikide KADIN VAR KADINCIK VAR :)