kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

herkez silkelenip kendine gelebilir mi acabaaa?? babası dedesi ne demektir bunu sizin mantığınız alıyormu acaba
arkadaşım 2 kere o yazını alıntıladım. dalgamı geçiyorsun benle.
canım sen okuduğunu anlamıyorsun galiba sinirle onun hiçbirşeyi yazmamı fırsat bilip ressmen komple kuruyorsunuz ya yok böyle bişşeeey... çoçuk kvmin hiçbirşeyi olmasa 1 haftadır evde işi ne yabancı çocuğun sizin aklınızdan zorunuzmu var acabaa :) :) hayret bişşey yaaa çattık

ya çocuk güzel bişey yapıyor ya
yalakalıktan değil
belki orada tatil yaptığı için minnet hissediyor belki de kv yi sevdiğinden
sen niye bu kadar üstüne alınıyorsun ki
böyle vardır ya dünya onların etrafında dönen tipler
resmen öylesiniz
sanki herkes her şeyi sizinle ilgili bir durumdan dolayı söylüyor ya da yapıyor
çok saçma yahu..

bence senin cidden aklından zorun var kendin dedin ben gelinleri oluyorum o ise hiçbişeyleri diye şimdi de inkar edip bizi suçluyorsun şizofren olduğundan şüphelenmeye başladım bu ne ya sen nasıl bi tipsin

hmm canım şimdi anladım okkk :) bende babası dedesi yazdın deyince çocuğun babası dedesidir yazdığımı ima ettiniz zanedip sinirlendim komple kuruluyor diyee

sen gerçekten bizi saf yerine kouyorsun ama yönetime bildirdim. o yazdığın meajlarıda göstertdim
daha demin ben babaanesi dedesi demedim nerden çıktı diyordun.şimdide evet dedime getiriyorsun

yok hayatım evde kvm kpm nişanlım ve bu çocuk var çocuk tek geldiii

buyur bir alıntı daha. daha ne yazdığını bilmiyorsun sen

ben bayıldım bu çocuğa
bence sende biraz takma çocuk işte iyi tarafından bak olaya yardım ediyor. üstüne alınıyor olabilir misin ki ?

ben bayıldım bu çocuğa
bence sende biraz takma çocuk işte iyi tarafından bak olaya yardım ediyor. üstüne alınıyor olabilir misin ki ?
hayatım görüyorsun burdada yanlışımı kollayanlar var birşey diyeyimde hemen çamur atsınlarr diyeee... ben alıştım artık yüzeysiz insanların kıskançlıklarınaa :) :)

evet O HİÇBİRŞEYİİİ kime sorsanızda böyledirr. bana KIZIM diyorsa yazdan yaza gördüğü çocuk onun hiçbirşeyidir NOKTAAA...
sana, şu yazdıklarına ve düşüncelerine inanamıyorumm
sen torunlarından nasıl üstün görürsün kendini
o çocuk kendi canından kanından
sense ailelerine yeni girmeye hazırlanan biri
benim annem de benim kızımın arkadaşına da kızım diye hitap eder, ama torununun yeri bambaşkadır
sen cidden iyi değilsin acil git tedavi ol bişe yap

ya alıntılarla bazı şeyleri ispatlıyorum. demedim diyor alıntıyla ,bak demişsin diyorum. gösteriyorum hemde kaç kere. bırakın Allahaşkına.

hayatım görüyorsun burdada yanlışımı kollayanlar var birşey diyeyimde hemen çamur atsınlarr diyeee... ben alıştım artık yüzeysiz insanların kıskançlıklarınaa :) :)
yüzeysiz derken?
bu da "komple kurmak" gibi bişe sanırım
evet haklısın kk kadınları olarak seni delicesine kıskandık şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…