- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
-
- Konu Sahibi wickedwitch
canım sen okuduğunu anlamıyorsun galibaarkadaşım 2 kere o yazını alıntıladım. dalgamı geçiyorsun benle.
32 sayfadır dalga geçiyor bencearkadaşım 2 kere o yazını alıntıladım. dalgamı geçiyorsun benle.
ya çocuk güzel bişey yapıyor yacanım demedimmi sanki, çocuk yalaka YALAKA hiçç sorma. geçen denize gidiyoruz ben gelmeyeyim babaaneme yoldaşlık edeyim evde diyor yani insanı suçlu hissettiriyor denize gitti diye. kadın da ne yapsın YALAKA varken onu tutacak tabi. ben cesaret edemiyorum bir şey söylemeye canım
bence senin cidden aklından zorun var kendin dedin ben gelinleri oluyorum o ise hiçbişeyleri diye şimdi de inkar edip bizi suçluyorsun şizofren olduğundan şüphelenmeye başladım bu ne ya sen nasıl bi tipsinherkez silkelenip kendine gelebilir mi acabaaa?? babası dedesi ne demektir bunu sizin mantığınız alıyormu acaba
canım sen okuduğunu anlamıyorsun galibasinirle onun hiçbirşeyi yazmamı fırsat bilip ressmen komple kuruyorsunuz ya yok böyle bişşeeey... çoçuk kvmin hiçbirşeyi olmasa 1 haftadır evde işi ne yabancı çocuğun sizin aklınızdan zorunuzmu var acabaa :) :) hayret bişşey yaaa çattık
hmm canım şimdi anladım okkk :) bende babası dedesi yazdın deyince çocuğun babası dedesidir yazdığımı ima ettiniz zanedip sinirlendim komple kuruluyor diyeeherkez silkelenip kendine gelebilir mi acabaaa?? babası dedesi ne demektir bunu sizin mantığınız alıyormu acaba
canım sen okuduğunu anlamıyorsun galibasinirle onun hiçbirşeyi yazmamı fırsat bilip ressmen komple kuruyorsunuz ya yok böyle bişşeeey... çoçuk kvmin hiçbirşeyi olmasa 1 haftadır evde işi ne yabancı çocuğun sizin aklınızdan zorunuzmu var acabaa :) :) hayret bişşey yaaa çattık
buyur bu da senin yazdığınben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....
sen gerçekten bizi saf yerine kouyorsun ama yönetime bildirdim. o yazdığın meajlarıda göstertdimherkez silkelenip kendine gelebilir mi acabaaa?? babası dedesi ne demektir bunu sizin mantığınız alıyormu acaba
yok hayatım evde kvm kpm nişanlım ve bu çocuk var çocuk tek geldiiiIsrar ederler elbette, size masraf olmasın oğluna masraf olmasın. Varsın masraf olsun ama huzurum yerimde olsun. Nişanlın beyni yıkanacak bir tipse yandın. Gitmeseydin, daha evli değiliz kuzenin vs ben rahat edemem, rahat oturup kalkamam, utanırım hem ev tatili bana göre değil canım deseydin, bir sınır çizmiş olurdun. Hem ne kadar ayıp seni davet etmişler, başkalarıda gelmiş. Yani kendi evleri istediklerini davet ederler elbette ama açıkcası ben çok rahatsız olurdum kalamazdım.
buyur bir alıntı daha. daha ne yazdığını bilmiyorsun senBEN HANİ nerde babası dedesi demişim bunu bana gösterirmizinizz rica etseemm? yok böyle bişşey yaaaaa.... evdeki sıkıntımı anlatmaya geliyorum burdada bana ressmen komple kuruluyorr.. bence siz kıskançlığınızdan beni siteden attırmaya antiçmişsiniz ama başka kapıya :) :)
evet O HİÇBİRŞEYİİİ kime sorsanızda böyledirr. bana KIZIM diyorsa yazdan yaza gördüğü çocuk onun hiçbirşeyidir NOKTAAA...buyur bu da senin yazdığın
hayatım görüyorsun burdada yanlışımı kollayanlar var birşey diyeyimde hemen çamur atsınlarr diyeee... ben alıştım artık yüzeysiz insanların kıskançlıklarınaa :) :)ben bayıldım bu çocuğa
bence sende biraz takma çocuk işte iyi tarafından bak olaya yardım ediyor. üstüne alınıyor olabilir misin ki ?
torunumu hiçbirşeyi.evet O HİÇBİRŞEYİİİ kime sorsanızda böyledirr. bana KIZIM diyorsa yazdan yaza gördüğü çocuk onun hiçbirşeyidir NOKTAAA...
sana, şu yazdıklarına ve düşüncelerine inanamıyorummevet O HİÇBİRŞEYİİİ kime sorsanızda böyledirr. bana KIZIM diyorsa yazdan yaza gördüğü çocuk onun hiçbirşeyidir NOKTAAA...
yüzeysiz derken?hayatım görüyorsun burdada yanlışımı kollayanlar var birşey diyeyimde hemen çamur atsınlarr diyeee... ben alıştım artık yüzeysiz insanların kıskançlıklarınaa :) :)
o çoçuk bütün yıl mersinde gezip tozarken ben kvmin perdelerini ütülüyordum tatil günümdee :) sencee? :) :)torunumu hiçbirşeyi.