- 16 Haziran 2011
- 14.847
- 62.134
-
- Konu Sahibi wickedwitch
ben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....
zaten yazmış cihanın babası dedesi anneside babaanesiymişCihan , nişanlınızın kuzeni. Kimler kuzendir ? Hala , dayı , amca , teyze çocukları bizim kuzenimizdir. Bu durumda müstakbel ( gelecekteki ) kayınvalide ve kayınpederiniz , Cihan 'ın anneanne - dede veya babaanne - dedesidir.
Torun nasıl hiçbir şeyleri olur ? Buyrun açıklayın , öğrenelim.
zaten yazmış cihanın babası dedesi anneside babaansiymiş
arkadaşlar artık diyecek söz bulamıyorummm.. ben şu koskoca CİHANDA böyle sinsi CİHAN görmedimmm
bugün dedesiyle çarşıdaydılar tam rahat nefes almıştım evde ayak altında dolaşmıyor derkennnn yine yapacağını yaptı sarı çiyann. aslında çarşıya ben çıkacaktımgece küçük odanın ampulü patladı ampul filan gerekiyordu başka bişreylerde neyse bu geldi bana abla sen bu sıcakta yorulma ben giderim dedi herkezin ortasında. bende dedim canım zamet olurmu asıl sen zamet etme diye neyse üstelemeyeyim gene b en kötü olurum dedim tamam canım nasıl istersen hem çıkıp gezmiş olursun çarşıda dedimm: demez olaydımm.bu akşam dedesiyle geldiler bu oturma odasına girdi bi havalar bi havalar ama nasıl caka satıyor bana gözümün içine içinee bakıyorr ÇIKARIP POŞETTEN TERLİK BABANESİNE UZATMASIN MI??? babannecim al kocaman erkek terliğiyle geziyorsun sana terlik aldım dedi benimm başımdan aşağı kaynar sularrrr boşaldı. NEYE URADIĞIMI ŞAŞIRDIM RESSMENNN... öncesi gün ben holde bir takıldımm ayapımda kopuverdi terlikk kadıncağız da kalktı bana kendi terliklerini verdi zorla soğuk yere basma diye. çok ısrar etti mecbur kaldım yani giymeyee... kendide büyük erkek terliği giymiş başka terlik kalmadı evde. BENİM ZATEN AKLIMDA ben o terliği alıpta yerine koymadan dönermiyim??? aklınca bana yerin dibine geçiriyorr... ben hemen atıldım cihancığım benim aklımda ben alacaktım zaten babannene yeni 1 çift terlik sen neden paranı harcadın diye lafı yapıştırdım suratına :) :) o da demezz mii e abla zaten sen misafirsin olur mu öyle şey tabiki alacağız diyee.. sanki ben çocuğumda o büyük karşımda laflara bakk. kayınvalidemde nasıl memnun memnun bakıyor suratına aslında benn bugüne bugün bu evin geliniiyim SEN NE MİSAFİRİ SAÇMALIYORSUUN?? demek vardı ama bozmadım hanımefendiliğimi kvmin yanında. sonra yine kötü ben olurum NEME lazım... ruh hastası resssmen yaaaa.... yemek temizlik yapmadığında oturuyor bütün gün ders çalışıyor aferinleri topluyor herkezdenn. gene sınıf birincisi olacak yaa... yazın bile ders çalışıyor sarı çiyanbu yazın sonunda cinnet geçirmezem iyidir
zaten nişanını o çocuk bozmayacak bizzat kendin bozacaksın bu gidişleHAHAHAHA o çoçukmu bozacak benim nişanımı o biraz zor :) canım benim psikolojim gayet yerinde senin sorunların varsa bir doktora görün istersen :) :) profil resmime takmış yaaaa gece herkez uyurken mi değiştireyim sitedeyken değiştireceğim tabikineçeşit çeşit insan var kedilere düşmansan da benim sorunum değil SEN DOKTORA GÖRÜN ARZU EDERSEN :)
babası dedesi diye nerde yazmışım siz NE DEDİĞİNİZİzaten yazmış cihanın babası dedesi anneside babaanesiymiş
sen yazdığınıda unutuyorsun yalnız. bak alıntıda kabak gibi ortada hatta onları kırmızıyla işaretledimbabası dedesi diye nerde yazmışım siz NE DEDİĞİNİZİ
sen yazdığınıda unutuyorsun yalnız. bak alınytıyla kabak gibi ortada hatta onları kırmızıyla işaretledim
arkadaşım 2 kere o yazını alıntıladım. dalgamı geçiyorsun benle.BEN HANİ nerde babası dedesi demişim bunu bana gösterirmizinizz rica etseemm? yok böyle bişşey yaaaaa.... evdeki sıkıntımı anlatmaya geliyorum burdada bana ressmen komple kuruluyorr.. bence siz kıskançlığınızdan beni siteden attırmaya antiçmişsiniz ama başka kapıya :) :)
sizde kıskançlık takıntısı mı var... kim ne yapsa kıskançlıktan yapmış oluyor..BEN HANİ nerde babası dedesi demişim bunu bana gösterirmizinizz rica etseemm? yok böyle bişşey yaaaaa.... evdeki sıkıntımı anlatmaya geliyorum burdada bana ressmen komple kuruluyorr.. bence siz kıskançlığınızdan beni siteden attırmaya antiçmişsiniz ama başka kapıya :) :)
okypete boşver Allah aşkına baksana şimdi de sen onu kıskanıyormuşsunarkadaşım 2 kere o yazını alıntıladım. dalgamı geçiyorsun benle.
hehheh demi ya değişik bi tipAslında sorun.. Neden genç kızlarımız illa herkesten marifetli ev kadını moduna giriyorlar anlamıyorum. Sonra kayınvalide cam sildiriyo, yemek yaptırıyo tripleri. Kasmayın o kadar.
Ama bu konu diğerlerinden çok daha eğlenceli.Cihan'a bittim ben :)
Konu sahibine gelince..
Sizin yerinizde olsam günde en az 20 kez "Cihancım hazır elin değmişken ...." diye başlayan cümleler kurardım. Hatta nişanlıma "iyi düşün bak cihan benden marifetli, onu alsan acaba" demeyi de ihmal etmezdim.
canım kaç kere dediim kendileri israr ettiler masraf olmasın bize diyee... ben ne bileyim eve böyle HAİN gireceğininişanlım bugüne kadar bana bir kez bile nankör demişliği yoktur O ÇOÇUK hep beyinlerini yıkıyor herkezin
BEN HANİ nerde babası dedesi demişim bunu bana gösterirmizinizz rica etseemm? yok böyle bişşey yaaaaa.... evdeki sıkıntımı anlatmaya geliyorum burdada bana ressmen komple kuruluyorr.. bence siz kıskançlığınızdan beni siteden attırmaya antiçmişsiniz ama başka kapıya :) :)