kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

Zaman hızlı akıyor azizim :)
Göz açıp kapayıncaya kadar çocuk serpildi liseyi bitirip üniversiteye geçti.
Yarın da yükseğini tamamlayacak kısmetse oxford da
onlara bakacak olsan çocuk çoktan üniversteyi kazanmışbitirmişte mühendislik yapıyorr... kv kp çocuğa gazz geriyor işteee psikolojisi bozuk diye acıdıklarındaan ama ben onlardanda BU KADARINI BEKLEMEZDİMM...

ben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....

canım kimse inanmak zorunda değiil inanmıyorsan İŞTE ORADA KAPI AÇIKKK yorum yazmassın olur biterrr.... hayret bişey yaaa
sende kimseyi kovalayamazsın konu açtın madem insanlarında aklına şüpheyi düşürdün bi zahmet atarlanacağına cevap ver de inandırıcılığını geri kazan
bi lise 2'ye gidiyor bi mühendis oluyor sonra ne idüğü belirsi olup lise 2'ye giden çocuk sevgilisyle evlenmek için gün sayıyor
bi de bir mesajında tam bilgi edinebilmek için güya çocuğu sorgulamış oluyorsun
aynı evde yaşayıp çocuk liseli mi üniversiteli mi anlamaman ayrı bi olay tipi belli eder yahu

psikolojisinin bozuk olduğu kanısına nerden vardın
nerden biliyorsun böyle bir konuşmamı var böyle bir gerçeklik mi var nedir yani

canım benim psikolojim ÇOK iyi çok şükürr :) :) :) o çocuğu hastaneye yatırmaları gerekk evimizde deli besliyoruz ressmnennn

gelin tabikide her işi yapacak canım SENİ BİLMEM AMA kvm çalışırken ben bir gelin olarak oturup hizmet beklemeyi kadınlık onuruma yedirememmm böyle birşey olamazzz sonra meydan böyle çiyanlara kalıyoor bütün aferinleri onlar topluyor iştee sen buyur otur BEN ALMAYAYIM :) :)

canım ben onun egosunu şişirememm zaten herkezin dilinde cihan şöyle cihan böyle... ben onun egosunu pompalayamamm... böyle bir EGO olamaz yaa....

yav kizim sen hasta misin nesin ellesme su cocuga onun yasinda ogrencilerim var benimnbenim bebe hepsi daha sen cemkiriyorsun duymayayim sabah kalkip lokma dokuyo bu cocuk yahu ben eve alir beslerim bunu sen ne diyosun yemisim laf sokmasini seyini sirretlik yapma.

canım ben onun egosunu şişirememm zaten herkezin dilinde cihan şöyle cihan böyle... ben onun egosunu pompalayamamm... böyle bir EGO olamaz yaa....

inanamıyorum ya resmen lise 2'ye giden gencecik bir çocuğu kıskanıyorsun
belki şımartılmış bir gençtir çok sevilen bir gençtir ve belki de son zamanlarda senin ismini çok duymaya başladığı için seni kıskanmış ve bu şekilde seni sinir etmeye çalışıyordur ya o daha çocuk çocukk
ne kadar ağır laflar kullanıyorsun yok çiyan yok deli yok bilmem ne Allah Allah nasıl bir psikolojidesin sen inanın korktum ben

Ya konu fake mi simdi? Cocuk bir lise 2 ye gecmisti birden muhendislik okudu.

Yavas yavas inandiriciligini kaybediyor konu. Sabah 6 da kalkip lokma döken 15 yasinda erkek hani kahvalti hazirlar eyvallah da lokma dokmek ilgincmis.
fakefake diye tutturmuşsunuz yani sizdee... buyurun siz durun 2 gün katlanabileçekmisiniz bakalımm.... lokma dökse yine iyii kalkmış banyoda fayansların arasını ovuyor pis pis duruyormuş sanki ona kaldııı sanki ben kvmin evinde pis pis oturmayı kendime yediriyorumda o yediremiyor gibi bir havalar :) bende bilirim onları silmesini ama pis olsa neyse rutubetten oluyor o şimdi sildi 1 hafta sonra NE OLACAK YİNE PİSLENECEK :) :) :) bende cihancığım iyi temizlenmemiş bak pislik kalmış becerememişsin canım demeyi bilirim o zamann :) :) derdi temizlik olsa süpürge yaparken balkon dolabının üstündeki ağları alır almıyor NİYE insanların gözüne görünmüyor orası göstermelik yapıyor işteee

Anam sen kendine oğlan çocuğu kılığında hayali görümcemi yarattın
sağol canım ama ben hayal görmüyorum GÖZLERİM ÇOK İYİ GÖRÜYOR ÇOK ŞÜKÜR :) :) :) sen yanlış görüyorsan bir doktora görün istersen canım :) :) :)

Evli olsaydın, aa sen ne güzel yapıyorsun ya.. Diye teşekkür edip onu bi güzel kullanabilirdin.. BAk ne güzel yapmış eline sağlık yardım ediyor diye onu över gibi yapıp madem yapmak istiyor sen de ona yaptırabilirdin. Ama nişanlıymışsın. Gerçi şimdi de yapabilirsin. Sizinkiler ne tepki verecek bilmem de bu durumda en iyi tepki ona sanki teşekkür ediyor gibi yapıp madem o kadar iş yapmak istiyor onu kullanmak. Sen niye yapmıyorsun derlerse bırakmıyor ki yapayım dersin.. Bu kadar büyütülecek bişey yok. Hiç bi iş yapmayıp sana iş çıkarsa daha mi iyi olacaktı. Belki senin ona işleri bıraktığını anlayınca o kendiliğinden iş yapmayı da bırakabilir...

evdeki işleri halletmesi ne güzel işte bence tadını çıkart laf sokmalarına gelince sen de umursamaz gibi davran evin temizlenmesi gerekiyor vs.bilmiş bilmiş konuşmalarına biz denize gidiyoruz kuzum sen temizlenmesi gerekiyorsa evi cifle yemekleri hazırla ne de olsa biz tatile geldik fazla kendimizi yormamamız lazım hahah die espriye vur çatlasın bir daha elini işe sürmez sabahta rahat edersin kahvaltıyı sen hazırla diye bakar

o ağları da bi zahmet sen alıver o zaman
ya sırf göstermelik olsun diye seninle sidik yarıştırmak için o kadar iş yapılır mı ya
belli ki gerçekten rahatsız
ayrıca mantığına bittim bi hafta sonra pislenecek zaten niye temizlensin vayy bee yıkanmayıver o zaman sen nasılsa kirleneceksin.
bildiğin çocukla sidik yarıştırıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…