- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
-
- Konu Sahibi wickedwitch
canım kimse inanmak zorunda değiil inanmıyorsan İŞTE ORADA KAPI AÇIKKK yorum yazmassın olur biterrr.... hayret bişey yaaalise 2 ye geçecek çocuk birden mühendislikmi okudu.
kimi kekliyoruz burada
onlara bakacak olsan çocuk çoktan üniversteyi kazanmışbitirmişte mühendislik yapıyorr... kv kp çocuğa gazz geriyor işteee psikolojisi bozuk diye acıdıklarındaan ama ben onlardanda BU KADARINI BEKLEMEZDİMM...Zaman hızlı akıyor azizim :)
Göz açıp kapayıncaya kadar çocuk serpildi liseyi bitirip üniversiteye geçti.
Yarın da yükseğini tamamlayacak kısmetseoxford da
ben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....ya resmen çocukla yarışıyorsunuz pes. o misafir değil hanımefendi o çocuk dedesiyle babannesinin yanında siz daha nişanlısınız evli bile değilken nedir evi bu kadar sahiplenme. O evin gelini olabilirsiniz ama sizin mülkünüz değil orası kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz
sende kimseyi kovalayamazsın konu açtın madem insanlarında aklına şüpheyi düşürdün bi zahmet atarlanacağına cevap ver de inandırıcılığını geri kazancanım kimse inanmak zorunda değiil inanmıyorsan İŞTE ORADA KAPI AÇIKKK yorum yazmassın olur biterrr.... hayret bişey yaaa
aile terbiyesi görmemiş canımben olsam o tatili bırakır evime dönerim bu ne terbiyesizlik.
psikolojik taciz gibi
psikolojisinin bozuk olduğu kanısına nerden vardınonlara bakacak olsan çocuk çoktan üniversteyi kazanmışbitirmişte mühendislik yapıyorr... kv kp çocuğa gazz geriyor işteee psikolojisi bozuk diye acıdıklarındaan ama ben onlardanda BU KADARINI BEKLEMEZDİMM...
canım benim psikolojim ÇOK iyi çok şükürr :) :) :) o çocuğu hastaneye yatırmaları gerekk evimizde deli besliyoruz ressmnennnÇocuğun ders çalışması bile rahatsız etmiş konu sahibini. Onu bile göz boyamak için yaptığını söyleyip sarı çıyan diyor.
Bence siz yazlıktan dönünce dooğruca bir psikologa görünün, biraz ihtiyacınız var gibi. Herşeyi kendi üzerinize algılıyorsunuz.
gelin tabikide her işi yapacak canım SENİ BİLMEM AMA kvm çalışırken ben bir gelin olarak oturup hizmet beklemeyi kadınlık onuruma yedirememmm böyle birşey olamazzz sonra meydan böyle çiyanlara kalıyoor bütün aferinleri onlar topluyor iştee sen buyur otur BEN ALMAYAYIM :) :)sabah beri konuya bir cevap yazmayı düşünüyorum, vazgeçiyorum..
konuya cevap değil de artık kendi düşüncemi yazayım dedim.
konu sahibinin hal tavırları bana hiç normal gelmedi. sanırım psikolojik baskı altına almış kendini.. kendini şimdiden evin gelini gördüğünden ve gelin olarak her işe kendisinin koşması gerektiğine dair bir düşünce ile büyütülmüş olma ihtimalinden dolayı çocuk gelip bu düzeni bozunca dengeler gitmiş gibi..
kusura bakmayın.
canım ben onun egosunu şişirememm zaten herkezin dilinde cihan şöyle cihan böyle... ben onun egosunu pompalayamamm... böyle bir EGO olamaz yaa....Aslında sorun.. Neden genç kızlarımız illa herkesten marifetli ev kadını moduna giriyorlar anlamıyorum. Sonra kayınvalide cam sildiriyo, yemek yaptırıyo tripleri. Kasmayın o kadar.
Ama bu konu diğerlerinden çok daha eğlenceli.Cihan'a bittim ben :)
Konu sahibine gelince..
Sizin yerinizde olsam günde en az 20 kez "Cihancım hazır elin değmişken ...." diye başlayan cümleler kurardım. Hatta nişanlıma "iyi düşün bak cihan benden marifetli, onu alsan acaba" demeyi de ihmal etmezdim.
ben artık hiçbirşey diyemiyorumm....sizinde alaçağınız olsun kızlarüstüme geldiniz banada fikir verdiniz bende kalktım sıkıştırdım bu sabah yalnız yakalayıncaaa... dedim cihancığım sen daha liseye gidiyorsun neden mühendis deniyor sen daha okulunu bitirdin mide ailenin mühendisi diye konuşuluyor canım ben anlayamadım orayı bana anlatırmısın ablacım dedim ÇİYAN DEMEZ Mİ e abla sende daha evlenmedin ama sanada gelin deniyor diye banaaa... ben mosmorr olduum birşey diyemedim artık bu çocuğun saygısızlığınaa... keşke herkezin içinde deseydimde herkez görseydi yılan dilini ama kendi kazdığım kuyuya düştün işin türkçesi.... bende hmmmm haklısın canım orasıda doğru dedim çıktım odadan yoksa vazoyu arkası dönükken kafasına geçirevereceğim sinirimdeennn...... ne okuyorsa okusun artık CANI CEHENDEMEE ben demekki SEVİLİYORUMKİ BANA GELİNİM DENİYOR KIZIM deniyor kvmin taktiri ona mı kaldıı....çekemiyor beni ressmen yaaa hasetinden düşman olmuş ressmeen.... o şeytan yüzünü bile göresim yok artııkk ama and içtim ben bu çocuğun gerçek yuüzünü göstermeden rahat etmeyeceğimm... ben bugüne bugün evin geliniyim BEN NEDEN KAÇIYORUUM O DEFOLSUN GİTTSİİNN annesinin evine DAHA BENİ ÇOK GÖRECEK alışsın çiyan :)
canım ben onun egosunu şişirememm zaten herkezin dilinde cihan şöyle cihan böyle... ben onun egosunu pompalayamamm... böyle bir EGO olamaz yaa....
gelin tabikide her işi yapacak canım SENİ BİLMEM AMA kvm çalışırken ben bir gelin olarak oturup hizmet beklemeyi kadınlık onuruma yedirememmm böyle birşey olamazzz sonra meydan böyle çiyanlara kalıyoor bütün aferinleri onlar topluyor iştee sen buyur otur BEN ALMAYAYIM :) :)
torunu.. babaaneymiş ya kayınvalidenben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....
fakefake diye tutturmuşsunuz yani sizdee... buyurun siz durun 2 gün katlanabileçekmisiniz bakalımm.... lokma dökse yine iyii kalkmış banyoda fayansların arasını ovuyor pis pis duruyormuş sanki ona kaldııı sanki ben kvmin evinde pis pis oturmayı kendime yediriyorumda o yediremiyor gibi bir havalar :) bende bilirim onları silmesini ama pis olsa neyse rutubetten oluyor o şimdi sildi 1 hafta sonra NE OLACAK YİNE PİSLENECEK :) :) :) bende cihancığım iyi temizlenmemiş bak pislik kalmış becerememişsin canım demeyi bilirim o zamann :) :) derdi temizlik olsa süpürge yaparken balkon dolabının üstündeki ağları alır almıyor NİYE insanların gözüne görünmüyor orasıYa konu fake mi simdi? Cocuk bir lise 2 ye gecmisti birden muhendislik okudu.
Yavas yavas inandiriciligini kaybediyor konu. Sabah 6 da kalkip lokma döken 15 yasinda erkek hani kahvalti hazirlar eyvallah da lokma dokmek ilgincmis.
hiçbişeyi derkenben geliniysem o neyi? O HİÇBİRŞEYİ....
sağol canım ama ben hayal görmüyorum GÖZLERİM ÇOK İYİ GÖRÜYOR ÇOK ŞÜKÜR :) :) :) sen yanlış görüyorsan bir doktora görün istersen canım :) :) :)Anam sen kendine oğlan çocuğu kılığında hayali görümcemi yarattın
15 yaşında olduğunu söylediğin çocukmu gün sayıyor evlenmek içinyok değil hayatım kızarkadaşıyla evlenmek için gün sayıyorlarrr
kızlar yardımınıza ihtiyaçım var ben artık neyapacağımı şaşırdım
3 hafta önce yaz için fethiyeye yer ayırtmıştım ama burgaza nişanlımın ailesinin evine geldik beraber. bize güzel tatil olsun hem düğün üstü para harcamayalım dedik.denizse bu da deniz diye. ilk birkaç gün her şeygüzeldi derken olanlar oldu. nişanlımın kuzeniymiş mersinden oğlan geldi. nişanlım önceden bahsediyor ama görmedim bu çocuğu hiç ben. neyse oğlan geldi ama o geldi geleli tatil bana zihir oldu. nasıl derler tam bir yılan(( kayınvalidemle şimdiden aramızı açtı ben artık ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin. ne yapıyor derseniz evde saat 8 oldumu herkez kalkıyor sofra hazırlanmaya başlanıyor biz 8 buçuk gibi oturuyoruz sofraya sonra masasını toplamasıydı etrafı toparlamasıydı hazırlanmasıydı derken 9-10 gibi denize gidiliyor gençler olarak. şimdi bu çocuk geldi sabah 6da kalkıyor hamurlar yoğuruyor lokma döküyor evi kokutuyor sabah sabah zaten onun yemek kokusuna uyanıyoruz sabahın köründe. lokma yapmasa kek yapıyor börek yapıyor kahvaltı sofrasına diziyor bunları. bana da habire laf çakıyor iyi uyudun mu abla lokma güzel olmuş mu abla diye. kayınvalideme baka baka yani... ben sabahın köründe kalkıp onun gibi milleti uyandırıp lokma dökmek zorundamıyım,,, ben zaten her işe koşuyorum evde, sabah sofrayı hazır ediyorum saatinde kalkıp. ben de dayanamadım dedim cihancığım dedim ne güzel sofra kuruyorsun ama bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana hem illa yapacağım diyorsanda 8de kalkarız beraber yaparız canım sabah erkenden kendinle birlikte ev halkınıda uyandırıyorsun canım benim dedim. aa 8 de kalkıp 10da mı edeceğiz kahvaltıyı abl sen de yani demez mi.... herkez bana bakıyor sofrada öyle deyince ne kayınvalidem ne nişanlım bana dstek çıkmadı hayret bir şeyy yani.. dün de biz denize giderken kalkmış ocağı cifliyor. sanki ben yapamam ona kaldı ciflemek. ben daha dün ciflemiştim cihancım gel hadi bak denize gidiyoruz dedim denizde yüzerek temizlenmez ev, abla sen git güzel güzel yüz dedi kaldım öyle gitsem mi gitmesem mi bilemedim dikildim kaldım kapıda. yani her şeyin bir zamanı var cif yapacak zaman var denize girlecek zaman var. yani bu çocuğun her lafı her hareketi bana batmaya başladı. evlilik üstü aramızı da bozacak. nişanlıma dedim dün bu çocuk bana bilenmiş ben ne yaptım dedim saçmalama çocuk o daha hem sana yardım ediyor daha ne istiyorsun nankörsün NANKÖR diyor. yaz sonuna kadar da kalacakmış anası babası nasıl yolluyorsa. ben artık ne yapacamı bilmiyorum ama tatil şimdiden zihir oldu....
herkez gidiyor bizim ne eksiğimiz var? illaki balayınımı beklemiek gerekiyor yani sizde laf olsun diye konuşuyorsunuz bazen :)Benim takıldığım birtek şey var. nişanlıyken tatile gitmenin amacı nedir?
o ağları da bi zahmet sen alıver o zamanfakefake diye tutturmuşsunuz yani sizdee... buyurun siz durun 2 gün katlanabileçekmisiniz bakalımm.... lokma dökse yine iyii kalkmış banyoda fayansların arasını ovuyor pis pis duruyormuş sanki ona kaldııı sanki ben kvmin evinde pis pis oturmayı kendime yediriyorumda o yediremiyor gibi bir havalar :) bende bilirim onları silmesini ama pis olsa neyse rutubetten oluyor o şimdi sildi 1 hafta sonra NE OLACAK YİNE PİSLENECEK :) :) :) bende cihancığım iyi temizlenmemiş bak pislik kalmış becerememişsin canım demeyi bilirim o zamann :) :) derdi temizlik olsa süpürge yaparken balkon dolabının üstündeki ağları alır almıyor NİYE insanların gözüne görünmüyor orasıgöstermelik yapıyor işteee