kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

1. .

2. Nişanlına çocuk hakkında birsey deme sen kötü olursun. Belki çocuk ileride aşçı olmak istiyordur yada mutfak sanatları ile ilgili bir alanda okumak istiyordur o yüzden soruyordur böyle. Nasıl Olmuş güzel olmuş mu diye.

yok canım benim çoçuk mühendislik okuyor onunkisi sırf yalakalık olsun diyeee (

bu soruya konu sahibii böyle bir cevp yazmış.
Zaman hızlı akıyor azizim :)
Göz açıp kapayıncaya kadar çocuk serpildi liseyi bitirip üniversiteye geçti.
Yarın da yükseğini tamamlayacak kısmetse oxford da
vay anasını diyorum bende.hayat böyle işte:)

yok tatlım sevgilisi var hemde kızz 3 buçuk senedir birlikteymişler aman onuda pek tutuyorlar pek güzel pek hanım diyee... kızda iş olsa sinsi ruh hastasıyla birlikte olurmu hiçç.
lise 2ye giden çocuğun 3buçuk yıllık sevgilisi var. kısaca 16 olsa 12 buçuk yaşında başlamışlar. vay anasını:)

aha da bööööyyleee kaldım sabah sabah. nasıl bi erkek bu, kaç yaşında bu adam? ( Z zipzip sevgiyle anıyorum )

ya resmen çocukla yarışıyorsunuz pes. o misafir değil hanımefendi o çocuk dedesiyle babannesinin yanında siz daha nişanlısınız evli bile değilken nedir evi bu kadar sahiplenme. O evin gelini olabilirsiniz ama sizin mülkünüz değil orası kusura bakmayın ama çok abartıyorsunuz

Çocuğu sanki kv parayla tutmuş gibi
yapabilir de o laf sokmaları daha 16 yaşındaki çocuğa hiç yakışmıyor.
Kv para vermiş olmasın

Bir de ben olsam tatile kv yanına gitmezdim..

Mutfakta birşeyler yapmasına birşey diyemem çünkü aynı yaşlarda erkek kuzenim de öyle. içinden geliyor. sabahın köründe o da pişiler yapar ,akşamları tatlılar yapardı tatillerde.

Dipnot : oğlan çocuğusun sen ne gerek var! DİYE bir cümle olamaz. erkek diye yan gelip yatacakalr mı? Nişanlının yanında hele bu cümleyi kurman cidden gaf.

Evlilik oncesi nisanlisin gerek var mi ki oyle aileyle o kadar yuz goz olmaya ayrica o bana cocuk sempatik geldi ne guzel is yapiyor dost olmayi denesen adi ustunde cocuk belki o senden negatif enerji aldi da o sekilde davraniyor olamaz mi? Ayrica ben alacaktim ben yapacaktim ben edecektim yapsaydin arkadasim tutanmi var ne cocuga suc buluyorsun habire resmen sidik yaristiriyorsun ayip yahu. Irite oldum vallahi sana ayrica o cocuktan kopyalama sansimiz var mi iki uc tane bizim eve bende sabahlari lokma borek neyim kokusuyla uyanmak ocagimi cifletmek istiyorum o cocuk bi melek ona kiymayinnnn reca edecegimmmmm plsssss

ben olsam o tatili bırakır evime dönerim bu ne terbiyesizlik.
psikolojik taciz gibi

oku oku. konu ilginç yerlere gidiyor...lise 2 ye giden, mühendis çocuk???

bu detaydan sonra, yorum yapamayacağım

tamam yardım etsin yada ortaklaşa iş yapılsında sabahın 6 sında kalkıp napıo bu ya kız gibi yetiştirmişler bi eşarp taksaymış bide aaa olurmu abla saç dökülür kıl dökülür sen denizden geldin senin saçında dökülebilir diyerekten yihh büyük konuşmuorm Allah korusun ben oğlum olursa öyle yetiştirmiyim bu kadar cafcaflı laflar edip kayınvvalidecilik oynayacak kadar olmasın bi erkekde ya :S
o değilde ben eşimi düşünemiyorm sabahın 6 sında kalkıp böyle iş yaptığını ehehe sinirim bozuldu

Çocuğun ders çalışması bile rahatsız etmiş konu sahibini. Onu bile göz boyamak için yaptığını söyleyip sarı çıyan diyor.
Bence siz yazlıktan dönünce dooğruca bir psikologa görünün, biraz ihtiyacınız var gibi. Herşeyi kendi üzerinize algılıyorsunuz.

ne güzel işte o ciflesin sende denize git sonuçta çağırmıssın gelmemiş niye sorun yapıosun ki boşverrrrr....

çok üstüne alınıyor gibi gördüm ben olayo çocuk ne güzel yardım ediyor eli işli sende yardıme tsen fena olmaz. alıngazn olma bence bu kadar

Kim ne derse desin.Sabahın altısında kalkıp lokma döken ergen genç her türlü saygıyı hakkediyor arkadaş !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…