kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

15 yaşında bi çocukla bir olmuşsunuz, siz onun dengi misiniz de ciddiye alıp (tabir için çoook özür dilerim) ........ yarıştırıyorsunuz...

Ay kaç kere yanlışmı okudum kızmı diye bakacaktım. Ama bide yeğen olduğunu okudum. Yani tam nişanlında gözü olan kız akraba modeli olmuş. Amaaannn bırak temzilesin yapsın pişirsin. Sende yık bütün işi allah aşkına. Bide takıyor musun.

Bende oyle seyler yasadim nisanlilik doneminde ama kayinvalide yapiyordu bana.sapur supur yaliyor mubarek esimi yanimda opuyor askim hayatim diye seviyor kuma gibi goruyordu resmen beni ama son oyununuda oynadi tabiEsimin yillar once babasi vefat ettigi icin en buyuk cocuk oldugundan birde aile resisi gibi ve annesinin beni sevmedgni istemedigini anlatmama ragmen nikahi bastiginda anca kavrayabildi kadin allem edip kallem edip kandiriyor cocugunu ttaniyor arti cok politikaci htta uckagitci bir kadin haliyle bana inanmasi icin gormesi gerekiyordu ve malesef cok zor seyler yasadik suan cicegi burnunda gelin olacagima esimle neyapabilirizin korkusunu yasiyoruz ve annesinin yasadigi yrrde bir is teklifi aldi neyazikki o sehre gitmemeliyiz ama kariyer icin donum noktasi olabilecek bir teklif esim icin imkanlari saglam ve ben oraya gitmeye korkuyorum,esime guvenemiyorum br nevi cunku annesi ve kardesleri o kadindan da hersey beklenir bizi bosatacgni soyluyor esim ona karsi cikabilecegini dusu uyor. Ama en basinda benm sozlerime itimat edip annesini durdurmayip onun yanina gitti onlari dusundu oyuzdende acaba diyorum yine ayni sey olurmu birsey yasarsak tepki koyar ona suphem yok ama onun tepki koycagini bildgi icin annesi busefer tatli dille pismanim die kandirack onu ve hayatta tek annesi var burdan vuracak kadin onu ve oglunuda cok sewdgni dusunmuyorm diger kardeslerne karsi dha hassas ve esime karsi kullaniyor herdurumu icimize girip kaleyi icten parcalayacak dimi o sehre gitmemeliyiz ama sanirim esim bencillik yapiyor kariyerimn donum noktasinoktasi isin icinden cikamiyorum

Canim sana coook hak veriyorum. Aynisi bendede var. Anlamiyorum bu ne hirs ne fesatlik. Ufacik tefecik uc yildir evli, ztn cok kavga ediyorlar kaynimla, her kavgadada hemen ortaliga yayiolar. Kv ve kayinoederim kostura kostura gidiyorlar. Timsah gozyaslarida var tabi. Sonrada hicbirsey olmamis gibi yapiyor ya hayret ediyorum. Bizede gelip gitmezler kendi tarafina gider durur. Kayniminda umrunda degil. Kv parmagina doladi, tek onlar iyi olsun kavga etmesinler diye kosa kosa gidiyorlar. 8 yillik evliyim daha bi kez esimle kavgami disariya yansitmadim ne kendi aileme ne kv gile. Bencil ego birisi. Bide ben tanistirdim kaynimla, sonrada begenmez oldu. Tanistirdigimda canim cicimdik. Simdi coook nadir gorusuyoruz

Ay yanlis oldu ya:))

Marjinal cocukmus vesselam. Bence cocuk biraz muzip biri sizin sinir oldugunuzu gordukce sizi kizdirmak icin uzerinize geliyor. Bence hic aldirmayin o mis gibi boreginizi kekinizi yiyin eline saglik cihancim cok lezzetli olmus deyin. Mutfagi gorunce iyi yapmissin temiz olmus mutfak deyin. Biraz rahat olun bence size laf vurmaktan vazgecer o zaman.

ben sidik yarıştırmıyorum ki kendi yapıyor bana baka baka laf çarpıyor habire. kayınvalidemin de aklını karıştıracak bizim gelin tenbelmi kadınlık bilmiyormu diye
Bak burda yanlis dusunuyorsun kv söyle dusuncek kv dem boyle dusuncek diye. Kadinlik gorevini evinde esine yaparsin kv dene degil biz yapioruzda ne oluor begenmiyolar bile. O yuzden kadinligini kocana yapacaksin ve kadinligini bilip bilmemende kimseyi ilgilendirmez. Kocan senden memnunmu tamaaam gerisi pfff

Çocuğa sorsana hatun ariyor muymuş ben varım
Saka bir yana, bizim erkekler olsa 1 dk daha fazla uyumanin hesabını yapar şaşırdım yani

Her zamanda dedigin gibi olmuyor ahh olsa keske belki haftada 1 gelip benimkisi bana sofrayi kurar yada yemekte yardim eder. Tabi ben soyleyince

Senin anan baban tüm tatili nişanlınla birlikte geçirmene nasıl izin veriyorsa onun anası babası da öyle izin veriyordur:)

Bana sempatik geldi öyle ne güzel ev işleri ile hasır neşir bir oğlan. Iyi koca olur ondan

Ama tabi laf sokma kısımları hoş değil. Ben yerinde olsam o orda madem kendim giderdim. Kalıp daha da kötü olmaya gerek yok..

benım erkek ıkız kardesım var yurtd dısında kaldı o yuzden herseyı kendı yapar ama ben evdeysem emırler verırı nıye turkıyede böle yetısmısz ama yorgunum sen yap desem babamın yanında eser gurler ama evde teksek yapar :) eskı erkek arkadasmda yapardı ben yapmazdım erkeklerı egemen kılmayın yapması hos sabah yapması hos degıl bıde kendı mısafrse sacma ama sız kendınze bakın onla yarıstrmayn kendınızıı

Sen gelin kız olsan bile aşırı hizmet etmen gerekmiyor ki. Kim ne yaparsa yapsın sende Yap birseyler. O çok şey yapıyor diye sende daha çok yapman gerekmez. Ben giderim kayinvalidem hiç bir şeye dokundurmaz. Kendi yapıyor hep ben de yardım ediyorum.

Sen taktıkça mahsus yapar canım arsız olacaksın böylelerine ellerine sağlık cihacığım çok güzel olmuş şuralarıda süpürüver maşallah tam garı gılıklı herif olmuşsun de çok iyi oldu sayende dinlendimde sakın umursama seni alan yaşadı de artık sen evde iş yaparsın karın çalışır de

bende o cümleye takıldım. yapacak tabi. biz nasıl yapıyorsak erkeklerde yapacak

ben sidik yarıştırmıyorum ki kendi yapıyor bana baka baka laf çarpıyor habire. kayınvalidemin de aklını karıştıracak bizim gelin tenbelmi kadınlık bilmiyormu diye
ben tatildeyim şekerim de,canım yapmak istiyorsa buyur ev senin,ama yazlıkta kendini bu kadar yıpratmanın anlamı yok ,zaten yazlık olayını o yüzden sevmerm. tatilmi yapıyordun,çalışıyormusun yine,hiç farkı yok. diyede ekle.

üstelik sen orada misafirsin henüz. sana yapacaklar sen yapmayacaksın,ha yardım edersin aradada sen orya çalışmaya gitmedin

canım tabiki erkekte yapacak ama bu çoçuk resmen benle sidik yarıştırıyor hep bana baka baka söylüyor. sabah kalkıyorum abla sen yat daha yat uykunu iyice al diyorrr
Alıcam tabi uykumu tatildeyim nazi kampında mıyım kendi işine bak sen hadi kek yap, şuraları sil supur de bak bakalım ne yapacak.

bilmiyorum kendi evinde nazıl canım. efendi çocuk diye duyuyordum ama SİNSİ SİNSİ. yalakalıkla sevdiriyor kendini . ama taktı bana ressmen... yaşını tam bilmiyorum ama lise 2ye geçecekmiş seneye

yok canım benim çoçuk mühendislik okuyor onunkisi sırf yalakalık olsun diyeee (

lise 2 ye geçecek çocuk birden mühendislikmi okudu.
kimi kekliyoruz burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…