- 30 Mayıs 2014
- 110
- 12
-
- Konu Sahibi wickedwitch
yok tatlım sevgilisi var hemde kızz 3 buçuk senedir birlikteymişler aman onuda pek tutuyorlar pek güzel pek hanım diyee... kızda iş olsa sinsi ruh hastasıyla birlikte olurmu hiçç.bana bu cocukta biraz gaylik war gibi geldi yaptigi yemekler icin deil kadinsi gibi bi dili oldugu icin sanirim koparirdim o dili bukadar tahammul edemezdim
Kayınvalideciğinize ayıp olmasın diye ikili oynuyorsunuz burda çocuğa demediğinizi bırakmıyorsunuz birde yanlarında denesenizearkadaşlar artık diyecek söz bulamıyorummm.. ben şu koskoca CİHANDA böyle sinsi CİHAN görmedimmm
bugün dedesiyle çarşıdaydılar tam rahat nefes almıştım evde ayak altında dolaşmıyor derkennnn yine yapacağını yaptı sarı çiyann. aslında çarşıya ben çıkacaktımgece küçük odanın ampulü patladı ampul filan gerekiyordu başka bişreylerde neyse bu geldi bana abla sen bu sıcakta yorulma ben giderim dedi herkezin ortasında. bende dedim canım zamet olurmu asıl sen zamet etme diye neyse üstelemeyeyim gene b en kötü olurum dedim tamam canım nasıl istersen hem çıkıp gezmiş olursun çarşıda dedimm: demez olaydımm.bu akşam dedesiyle geldiler bu oturma odasına girdi bi havalar bi havalar ama nasıl caka satıyor bana gözümün içine içinee bakıyorr ÇIKARIP POŞETTEN TERLİK BABANESİNE UZATMASIN MI??? babannecim al kocaman erkek terliğiyle geziyorsun sana terlik aldım dedi benimm başımdan aşağı kaynar sularrrr boşaldı. NEYE URADIĞIMI ŞAŞIRDIM RESSMENNN... öncesi gün ben holde bir takıldımm ayapımda kopuverdi terlikk kadıncağız da kalktı bana kendi terliklerini verdi zorla soğuk yere basma diye. çok ısrar etti mecbur kaldım yani giymeyee... kendide büyük erkek terliği giymiş başka terlik kalmadı evde. BENİM ZATEN AKLIMDA ben o terliği alıpta yerine koymadan dönermiyim??? aklınca bana yerin dibine geçiriyorr... ben hemen atıldım cihancığım benim aklımda ben alacaktım zaten babannene yeni 1 çift terlik sen neden paranı harcadın diye lafı yapıştırdım suratına :) :) o da demezz mii e abla zaten sen misafirsin olur mu öyle şey tabiki alacağız diyee.. sanki ben çocuğumda o büyük karşımda laflara bakk. kayınvalidemde nasıl memnun memnun bakıyor suratına aslında benn bugüne bugün bu evin geliniiyim SEN NE MİSAFİRİ SAÇMALIYORSUUN?? demek vardı ama bozmadım hanımefendiliğimi kvmin yanında. sonra yine kötü ben olurum NEME lazım... ruh hastası resssmen yaaaa.... yemek temizlik yapmadığında oturuyor bütün gün ders çalışıyor aferinleri topluyor herkezdenn. gene sınıf birincisi olacak yaa... yazın bile ders çalışıyor sarı çiyanbu yazın sonunda cinnet geçirmezem iyidir
canım BEN onuda biliyorum onuda biliyorum siz bilmiyorsanız ÖRENİNNN.. bursada şerbetsiz yapılır ve lokma denirr pişi denmezzz :) :)siz Osmanlı lokması olan Saray lokmasını da, İzmir lokmasını da bilmiyorsunuz sanırım. Siz de bilmiyorsanız ögrenin.
Düzgün yazın tatlım sizde. eleştirilincede kızmayın hemen.
Kayınvalideciğinize ayıp olmasın diye ikili oynuyorsunuz burda çocuğa demediğinizi bırakmıyorsunuz birde yanlarında denesenizeSizi bi görsünlerde bugüne bugün gelin sandıkları neymiş bir öğrensinler. Vallahi şu dediklerinizden sonra iki kat iğrendim konuşmalarınızdan. Sinsiliği o çocuk yapmıyor ne yazık ki. Allahım inşallah en yakın zamanda nişanlınızada ailesinede gerçek yüzünüzü gösterir. Hasetlikten ölceksiniz yakında. Son birşey daha, malesef o çocuk o aileye sizden daha yakın. El olan, yabancı olan sizsiniz. Bugüne bugün gelin dediğiniz tırt yani.
canım ben de dua ediyorum bir gün elbet o çocuğun gerçek yüzünü hepsi görecek and içtimm yaniiKayınvalideciğinize ayıp olmasın diye ikili oynuyorsunuz burda çocuğa demediğinizi bırakmıyorsunuz birde yanlarında denesenizeSizi bi görsünlerde bugüne bugün gelin sandıkları neymiş bir öğrensinler. Vallahi şu dediklerinizden sonra iki kat iğrendim konuşmalarınızdan. Sinsiliği o çocuk yapmıyor ne yazık ki. Allahım inşallah en yakın zamanda nişanlınızada ailesinede gerçek yüzünüzü gösterir. Hasetlikten ölceksiniz yakında. Son birşey daha, malesef o çocuk o aileye sizden daha yakın. El olan, yabancı olan sizsiniz. Bugüne bugün gelin dediğiniz tırt yani.
Kayınvalideciğinize ayıp olmasın diye ikili oynuyorsunuz burda çocuğa demediğinizi bırakmıyorsunuz birde yanlarında denesenizeSizi bi görsünlerde bugüne bugün gelin sandıkları neymiş bir öğrensinler. Vallahi şu dediklerinizden sonra iki kat iğrendim konuşmalarınızdan. Sinsiliği o çocuk yapmıyor ne yazık ki. Allahım inşallah en yakın zamanda nişanlınızada ailesinede gerçek yüzünüzü gösterir. Hasetlikten ölceksiniz yakında. Son birşey daha, malesef o çocuk o aileye sizden daha yakın. El olan, yabancı olan sizsiniz. Bugüne bugün gelin dediğiniz tırt yani.
Haddinizi bilin konuşmalarınıza dikkat edin. Çok şükür annem, yengem, babannemle hiç kimseyle hiçbirimiz sorun yaşamadık. Yeri geldi yengem anneme kardeş, babannem anneme anne oldu. Hala da öyleyiz, sizi haklı çıkartmadığım için üzgünüm diyemeyeceğim gerçekten çok mutluyuz. Hemen gelin dedim diye laf söyleme telaşına düşüyorsunuz mazur görüyorum. Yazdıklarımı anlamamış olabilirsiniz, hadi size iyi geceler.tatlim sen yengenden fena darbe yemissin sanirim ondan bu kuyruk acinki gelinleri tirt yapmissin annende bi gelin hatirlatirim
15 onaltı işte tatlım büyümüşte küçülmüşşAyy bu oğlan kendisini kaynana sanıyor
O yaşta onca maharet öğrenmiş birde lafda sokuyor, kaynana değilde nedir
Kaç yaşında bu oğlan?
Umarım. Zira siz çocuğu bırakın, sevgilisine bile laf etmeye başladınız. Olay farklı bir boyuta gidiyor. Hakaretlerle birlikte büyük bir kıskançlık var ortada.canım ben de dua ediyorum bir gün elbet o çocuğun gerçek yüzünü hepsi görecek and içtimm yanii
Haddinizi bilin konuşmalarınıza dikkat edin. Çok şükür annem, yengem, babannemle hiç kimseyle hiçbirimiz sorun yaşamadık. Yeri geldi yengem anneme kardeş, babannem anneme anne oldu. Hala da öyleyiz, sizi haklı çıkartmadığım için üzgünüm diyemeyeceğim gerçekten çok mutluyuz. Hemen gelin dedim diye laf söyleme telaşına düşüyorsunuz mazur görüyorum. Yazdıklarımı anlamamış olabilirsiniz, hadi size iyi geceler.
hayatım erken kalksam bu seferde başka şey çıkartacak.. tatili bana zihir edecek yaa.. bu seferde kalkar başka şeye kulp bulur bu çiyann.
Ben sizin tatlınız, tuzlunuz değilim. Sizinle "sizli bizli" konuşuyorum farkındaysanız. Siz bir metnin sadece sonunu ele alıp onu yorumluyorsanız benim yapabileceğim hiçbirşey yok. Tavsiyem okuduğunu anlama metinleri üzerine çalışmayı deneyin. Az öncede gerekli açıklamayı yaptım ama o da anlamaya dayanıyor ne yazık ki. Karşılıklı münakaşaya girmek burada pekte hoşnut olduğum birşey değil. Zira evde kedicik olanlar burada ileri geri konuşabiliyor. Başkada cevap vermeyeceğim başka uğraş bulun lütfem, her yazdığım cümleyi size bakın " şair burada bunu demek istedi" diye anlatmak bir hayli yorucu.tatlim GELIN DEDIGIN TIRT YANI yazan sensin bir baskasi deil ah canim benim birde yazdiklarini okuduktan sonra savunmaya gecsen neyse
Ben sizin tatlınız, tuzlunuz değilim. Sizinle "sizli bizli" konuşuyorum farkındaysanız. Siz bir metnin sadece sonunu ele alıp onu yorumluyorsanız benim yapabileceğim hiçbirşey yok. Tavsiyem okuduğunu anlama metinleri üzerine çalışmayı deneyin. Az öncede gerekli açıklamayı yaptım ama o da anlamaya dayanıyor ne yazık ki. Karşılıklı münakaşaya girmek burada pekte hoşnut olduğum birşey değil. Zira evde kedicik olanlar burada ileri geri konuşabiliyor. Başkada cevap vermeyeceğim başka uğraş bulun lütfem, her yazdığım cümleyi size bakın " şair burada bunu demek istedi" diye anlatmak bir hayli yorucu.
Ben sizin tatlınız, tuzlunuz değilim. Sizinle "sizli bizli" konuşuyorum farkındaysanız. Siz bir metnin sadece sonunu ele alıp onu yorumluyorsanız benim yapabileceğim hiçbirşey yok. Tavsiyem okuduğunu anlama metinleri üzerine çalışmayı deneyin. Az öncede gerekli açıklamayı yaptım ama o da anlamaya dayanıyor ne yazık ki. Karşılıklı münakaşaya girmek burada pekte hoşnut olduğum birşey değil. Zira evde kedicik olanlar burada ileri geri konuşabiliyor. Başkada cevap vermeyeceğim başka uğraş bulun lütfem, her yazdığım cümleyi size bakın " şair burada bunu demek istedi" diye anlatmak bir hayli yorucu.
kızlar yardımınıza ihtiyaçım var ben artık neyapacağımı şaşırdım
3 hafta önce yaz için fethiyeye yer ayırtmıştım ama burgaza nişanlımın ailesinin evine geldik beraber. bize güzel tatil olsun hem düğün üstü para harcamayalım dedik.denizse bu da deniz diye. ilk birkaç gün her şeygüzeldi derken olanlar oldu. nişanlımın kuzeniymiş mersinden oğlan geldi. nişanlım önceden bahsediyor ama görmedim bu çocuğu hiç ben. neyse oğlan geldi ama o geldi geleli tatil bana zihir oldu. nasıl derler tam bir yılan(( kayınvalidemle şimdiden aramızı açtı ben artık ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin. ne yapıyor derseniz evde saat 8 oldumu herkez kalkıyor sofra hazırlanmaya başlanıyor biz 8 buçuk gibi oturuyoruz sofraya sonra masasını toplamasıydı etrafı toparlamasıydı hazırlanmasıydı derken 9-10 gibi denize gidiliyor gençler olarak. şimdi bu çocuk geldi sabah 6da kalkıyor hamurlar yoğuruyor lokma döküyor evi kokutuyor sabah sabah zaten onun yemek kokusuna uyanıyoruz sabahın köründe. lokma yapmasa kek yapıyor börek yapıyor kahvaltı sofrasına diziyor bunları. bana da habire laf çakıyor iyi uyudun mu abla lokma güzel olmuş mu abla diye. kayınvalideme baka baka yani... ben sabahın köründe kalkıp onun gibi milleti uyandırıp lokma dökmek zorundamıyım,,, ben zaten her işe koşuyorum evde, sabah sofrayı hazır ediyorum saatinde kalkıp. ben de dayanamadım dedim cihancığım dedim ne güzel sofra kuruyorsun ama bak sen oğlan çocuğusun gerek yok böyle koşturmana hem illa yapacağım diyorsanda 8de kalkarız beraber yaparız canım sabah erkenden kendinle birlikte ev halkınıda uyandırıyorsun canım benim dedim. aa 8 de kalkıp 10da mı edeceğiz kahvaltıyı abl sen de yani demez mi.... herkez bana bakıyor sofrada öyle deyince ne kayınvalidem ne nişanlım bana dstek çıkmadı hayret bir şeyy yani.. dün de biz denize giderken kalkmış ocağı cifliyor. sanki ben yapamam ona kaldı ciflemek. ben daha dün ciflemiştim cihancım gel hadi bak denize gidiyoruz dedim denizde yüzerek temizlenmez ev, abla sen git güzel güzel yüz dedi kaldım öyle gitsem mi gitmesem mi bilemedim dikildim kaldım kapıda. yani her şeyin bir zamanı var cif yapacak zaman var denize girlecek zaman var. yani bu çocuğun her lafı her hareketi bana batmaya başladı. evlilik üstü aramızı da bozacak. nişanlıma dedim dün bu çocuk bana bilenmiş ben ne yaptım dedim saçmalama çocuk o daha hem sana yardım ediyor daha ne istiyorsun nankörsün NANKÖR diyor. yaz sonuna kadar da kalacakmış anası babası nasıl yolluyorsa. ben artık ne yapacamı bilmiyorum ama tatil şimdiden zihir oldu....