kızlar yardımm tatil zehir oldu :((

bana bu cocukta biraz gaylik war gibi geldi yaptigi yemekler icin deil kadinsi gibi bi dili oldugu icin sanirim koparirdim o dili bukadar tahammul edemezdim
yok tatlım sevgilisi var hemde kızz 3 buçuk senedir birlikteymişler aman onuda pek tutuyorlar pek güzel pek hanım diyee... kızda iş olsa sinsi ruh hastasıyla birlikte olurmu hiçç.

Tövbe estağfurullah.Nişanlın da gözü olabilir mi
Sabah kalkıp börek yapan lokma döken erkek hiç görmedim göreceğimi de pek sanmam hadi gördüm diyelim ocağı temizleyen biri ı - ıhh imkansıza yakın yani ancak teleskopla bakmam lazım görmem için.

Kayınvalideciğinize ayıp olmasın diye ikili oynuyorsunuz burda çocuğa demediğinizi bırakmıyorsunuz birde yanlarında denesenize Sizi bi görsünlerde bugüne bugün gelin sandıkları neymiş bir öğrensinler. Vallahi şu dediklerinizden sonra iki kat iğrendim konuşmalarınızdan. Sinsiliği o çocuk yapmıyor ne yazık ki. Allahım inşallah en yakın zamanda nişanlınızada ailesinede gerçek yüzünüzü gösterir. Hasetlikten ölceksiniz yakında. Son birşey daha, malesef o çocuk o aileye sizden daha yakın. El olan, yabancı olan sizsiniz. Bugüne bugün gelin dediğiniz tırt yani.

siz Osmanlı lokması olan Saray lokmasını da, İzmir lokmasını da bilmiyorsunuz sanırım. Siz de bilmiyorsanız ögrenin.

Düzgün yazın tatlım sizde. eleştirilincede kızmayın hemen.
canım BEN onuda biliyorum onuda biliyorum siz bilmiyorsanız ÖRENİNNN.. bursada şerbetsiz yapılır ve lokma denirr pişi denmezzz :) :)

kadın olmaya mı özeniyor nedir?
birazgarip geldi çocugun hareketleri
belkide alışkın değiliz erkeğin ev işi yapması hamur yoğurması
bu işler i yapmak hoşuna gidiyor olabilir mi?
çokta takılma keyfine bak sen

canım ben de dua ediyorum bir gün elbet o çocuğun gerçek yüzünü hepsi görecek and içtimm yanii

tatlim sen yengenden fena darbe yemissin sanirim ondan bu kuyruk acinki gelinleri tirt yapmissin annende bi gelin hatirlatirim

Ayy bu oğlan kendisini kaynana sanıyor
O yaşta onca maharet öğrenmiş birde lafda sokuyor, kaynana değilde nedir

Kaç yaşında bu oğlan?

tatlim sen yengenden fena darbe yemissin sanirim ondan bu kuyruk acinki gelinleri tirt yapmissin annende bi gelin hatirlatirim
Haddinizi bilin konuşmalarınıza dikkat edin. Çok şükür annem, yengem, babannemle hiç kimseyle hiçbirimiz sorun yaşamadık. Yeri geldi yengem anneme kardeş, babannem anneme anne oldu. Hala da öyleyiz, sizi haklı çıkartmadığım için üzgünüm diyemeyeceğim gerçekten çok mutluyuz. Hemen gelin dedim diye laf söyleme telaşına düşüyorsunuz mazur görüyorum. Yazdıklarımı anlamamış olabilirsiniz, hadi size iyi geceler.

tatlim GELIN DEDIGIN TIRT YANI yazan sensin bir baskasi deil ah canim benim birde yazdiklarini okuduktan sonra savunmaya gecsen neyse

hayatım erken kalksam bu seferde başka şey çıkartacak.. tatili bana zihir edecek yaa.. bu seferde kalkar başka şeye kulp bulur bu çiyann.
o zaman bosver takma.. gercekten takinti olmus belli.. bir ogkan cocuuguna mi takacaksin ki sonucta akrabalarjnin yanin da gercek o ki senden daha yakin onlara kan bagiyla bagli..sen mukemmel olsan da onu sececeklerdir..o yuzden rahat ol.. hem bak her isi de hallediyormus he de gec

tatlim GELIN DEDIGIN TIRT YANI yazan sensin bir baskasi deil ah canim benim birde yazdiklarini okuduktan sonra savunmaya gecsen neyse
Ben sizin tatlınız, tuzlunuz değilim. Sizinle "sizli bizli" konuşuyorum farkındaysanız. Siz bir metnin sadece sonunu ele alıp onu yorumluyorsanız benim yapabileceğim hiçbirşey yok. Tavsiyem okuduğunu anlama metinleri üzerine çalışmayı deneyin. Az öncede gerekli açıklamayı yaptım ama o da anlamaya dayanıyor ne yazık ki. Karşılıklı münakaşaya girmek burada pekte hoşnut olduğum birşey değil. Zira evde kedicik olanlar burada ileri geri konuşabiliyor. Başkada cevap vermeyeceğim başka uğraş bulun lütfem, her yazdığım cümleyi size bakın " şair burada bunu demek istedi" diye anlatmak bir hayli yorucu.

O çocuğu çok simartmislar.ilerde çok zararını gorecekler emin olun. 15 yaşındaki bir lise öğrencisinden bahsediyoruz ya. Birinin dur demesi terbiye vermesi gerekiyor. Ben de lise ogretmeniyim. Lise 3 öğrencisi kız öğrencim erkek arkadaşıyla yan yana oturuyor ama ogrermenlerinden utanndıkları için sevgili olduklarını anlamayalim
diye arkadasim diye hitap ediyorlar. Bunun en başta ailesi çok pohpohlamis. Ben bu çocuktan bisey olacağını pek sanmıyorum. İnşallah ben yaniliyorumdur da.

he canim he ole

kendini bukadar yormasaydin tatlim anladim ben seni yorma kendini

Çocukta bi tuhaflık yok. Bizim Türk aileleri erkek çocuklarını işten güçten, yemekten, temizlikten uzak, beyler gibi paşalar gibi yetiştirdiği için tuhaf geliyor çocuğun hareketleri size, buradakilere, millete. Aslında doğru olanı yapıyor. Laf sokmasını kastetmiyorum tabi ki. Benim erkek arkadaşım yabancı mesela, o da böyle iş güç falan yapar, yemek yapmayı pek sevmez, ona çok ilgi duymuyor ama yaptığı zaman güzel yapıyor. Tek başına yaşadığı için yemek, temizlik, bulaşık, ütü elinden her şey geliyor. Tek başına yaşadığı için evin işleri ona bakıyor. Çocukluğunda ailesi ona özellikle anneye ev işleri konusunda yardımcı olmayı öğretmiş. Kimseden bişey beklemez öyle, bizdeki erkekler gibi değil. Tek yaşamasa da yine bu tarz şeylere yatkınlığı olacaktı çünkü ailesi öyle yetiştirmiş. Onlar sofrayı anne, baba vs hepsi birlikte kurup kaldırıyorlar mesela. Bizdeki aileler "sen oğlan çocuğusun, yapma" diyedursun elin oğlu evi senden benden daha iyi çekip çeviriyor. Çocuğa hemen gay damgası vurulmuş. Kimse kusura bakmasın da devir şimdi değişti, erkek de yardım edecek, erkek de yapacak elinden geldiğince. Gay olmakla ne alakası var? Alışmışsınız erkeklere hizmet etmeye. Ben hayatta bir erkek orada ayaklarını uzatıp tv izlerken ona yemek, çay vs hazırlamam. Ben temizlik yaparken o oturamaz öyle yayıla yayıla.

Başlarını okudum, hata sizde. Nişanlı biri olarak daha evlenmeden para harcanmasın diye aile tatiline katılmayacaktınız. Olsaydı iki bin üç bin gitseydi tatile de huzurunuz yerinizde olsaydı. Bak nişanlında nankör demiş, ben olsam bir gün daha durmazdım orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…