• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımm! Lila seramikler beyaza döner mi ? (resimli)

dmrts16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
155
1
26
Yalova
Merhaba hanımlar, evimin dekorasyonu için internetten beğendiğim mor renkte seramik dekoratif ürünler sipariş ettim. Gel gelelim siparişim gelince rengi beklediğimden çok daha açık geldi, lila gibi, bi türlü beğenemedim. Onları beyaza çevirsem çok güzel olacak, param ziyan olmasın :( Bu konuda bilgisi olan var mı, alttaki lila tamamen kapanır mı, bi yardım..Eki Görüntüle 709310 Eki Görüntüle 709311 Eki Görüntüle 709312

Ben de bu hallerine aldanarak aldım ama rengi böyle çıkmadı malesef, daha mat, daha açık :( Önerin için de teşekkürler canımm

spreyboyayla beyaza dönebilir bence denemek lazım alt taraf görünmeyen biyerde deneyin
kapanırsa heryerini boyarsınız

Olabiliyorsa iade edin 15 gun icinde ne alırsınız alın iade hakkiniz var. Boyayip bu sefer de hic istemediginiz bir sonucla karsilasabilirsiniz. İşte ozaman çöpe atmak zorunda kalirsiniz.

Bence de iade edin eğer daha önce boyama yapmadıysanız güzel olacağını sanmam. Ama yok beceririm diyorsanız seramik üzerine çatlatma veya dekupaj yaparak daha hareketlendirebilirsiniz.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Kargo beklediğimden daha sonra geldi, biz de o sırada şehirdışındaydık, iade süresi geçti maalesef ki. Çatlatma ve dekupaj daha önce hiç yapmadım, bi videolarını izleyeyim, inşallah yapabileceğim birşeydir :(

Back
X