Kızlar yardımm:( genital bölge damarlarında şişlik :(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
Kızlar hamileliğin son ayına girmek üzereyim ama son bi aydır genital bölge damarlarımda şişlik var bgn ilk defa çatı muayenesi olacağım için mecburen ağdaya gittim ve kız mutlaka doktoruna sor dedi varmı böle bişi yaşayan. Bebeğe zararı olurmu doğumu etkilermi çok korktum

ben bir arkadaşımdan duymuştum onunda öyle olmuştu doktor kontrolüne gidiyordu sürekli varis demiş doktor.

varistir büyük ihtimal. doktoruna danış canım. geçmiş olsun.

Offf ya çok korktum gerçekten doğumdan snra geçecek bişeymi acaba sorcam yarın doktoruma teşekkürler

Evet o bölgede varis olabilir.Çatı muayenesi olurken doktora sorun bence.

Çatı muayenem yarın olcak ondan da çok korkuyorum zaten ama bu varis olayı daha çok korkuttu beni

Geçmiş olsun canım doğum yaptıktan bir iki gün sonra geçiyor :) bende de vardı aynı sorun yumurta kadar da bir Şişliğim vardı ama gitti şükür :)

Geçmiş olsun canım doğum yaptıktan bir iki gün sonra geçiyor :) bende de vardı aynı sorun yumurta kadar da bir Şişliğim vardı ama gitti şükür :)
Yaaa cevap verip içimi rahatlattığınız için sağolun korkutucu ama geçtiyse ne güZel peki bu durum normal doğum yapmanıza engel oldumu

Yaaa cevap verip içimi rahatlattığınız için sağolun korkutucu ama geçtiyse ne güZel peki bu durum normal doğum yapmanıza engel oldumu
Olmadı canım iki tane bebeğim var normal oldu ikisi de :) sen rabbine güven Herşeyin yolunda gitmesi dileğimle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…