Sivilceli Ciltler kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

çikolataprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
269
1
Selam arkadaşlar benim cildim karma. yanaklarım kuruluktan tahriş olurken alnım burnum ve çenem sivilce dolu. Bana da önereceğiniz bişeyler varmı 25 yaşındayım bıktım artık bunlardan. doktorun verdiği ilaçlarda işe yarasada ilaç bititkten sonra eski haline dönüyo ne olur yardım edin :KK43:senağlama

benim de alnımda çok sivilce var yıllardır kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim ama hiç biri kesin sonuç vermedi sivilcede gerçekten kesin sonuç ruaccutane şimdi aknetrent adıyla piyasada bende bunu kullanmaya başladım 2. ayımdayım ama tabi yan etkileri oldukça fazla diyebilirim ciltte dudakta kuruma yorgunluk kandaki yağ oranında artış falan ama bunu zaten ayda bir kontrole gittiğinde doktor tahlillerle kontrol ediyor ama ben sadece ciltte ve dudakta kuruma ile karşılaştım inş. başka bir yan etkisi olmaz doktora falan danışıp başla istersen sivilcede kesin çözümmüş ama tabi bütün etkilerini öğren ondan sonra kullanmaya karar ver

Canım strese girme lütfen stres dahada artıyor bu kanıtlanmış,sivilcelere tavsiyeye gelince öncelikle elini hiç sürme sıkmaya kalkma da iz kalmasın sivilce gider.Saraçoğlunun bir formülü var belki birçoğunuz biliyorsunuzdur maydonuz limon kürü yapılması ve hazırlanması çok kolay

Ayrıca benim tavsiyem bu kürü yaptıktan sonra ayrıca aç karnına limonu soyarak limonu sıkarak değil soyarak günde 6-7 tane limon yemen.İnşallah düzelecektir

X