Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var

letitbee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
694
314
23
Arkadaşlar merhaba 1.5 yıldır gebelik planlıyoruz ama olmadı eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi neyse adetime 7 gün var dün ilişki sonrasında bi baktım kanama olmuş normalde benim adetim ağrılı başlar mutlaka ağrısız başladığını hiç bilmem ve adetim düzenlidir hiç bu kadar erken olmadım ilişkiden sonra lekelenme geldi ve sonrasında hiç bişey yok ağrım vs de yok sizce bu neden olabilir

Lekelenmenizin rengi ve miktarı önemli bence. Çünkü regle 1 hafta kala tam yerleşme kanaması olabilecek zamanlar.. Onun üzerinde Bi durun tutuyorsa öyle değerlendirebilirsiniz. Yok öyle değilse ilişkiye bağlı Bi seferlik bişey olabilir, ya da progesteron eksikliği vardır ondan lekelenme olabilir bunlar ilk aklıma gelenler başka bir şey de olabilir tabi. Takip etmek lazım

çok teşekkür ederim cevabın için kırmızı değildi gelen leke çok afedersin akıntıyla birlikte ilk regl başlarkan açık bi renkti bakalım bekleyeceğim yoksa doktora giderim ilk defa başıma böyle bişey geliyor

Her ayın dengesi birbirinden farklı oluyor malesef bazen anlamak imkansız oluyor zor işler.. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır

Her ayın dengesi birbirinden farklı oluyor malesef bazen anlamak imkansız oluyor zor işler.. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır
inşallah herkesin gönlünce olsun çok bi umudum yok benim sadece neden böyle bişey oldu onu merak ediyorum gebelikten pek bi umudum kalmadı bi hastalığın habercisi vs değildir inşallah onun için telaş yaptım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…