Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var hamilelik olabilir mi :(

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
271
33
13
25
Merhabalar öncelikle ilişki 27 Mart aradan baya gün geçti biliyorum ama hala bi ümit çevremden duyduklarımdan ilk ayımda regl olup 2.ayımda gebeliğimi öğrendim diyenler için bu merakım ovulasyon testiyle takip etmediğim için bilmiyorum yumurtlama gününe mi denk geldi normalde 18 nişanda regl olmam gerek ama 13-14 de lekelenmem oldu ve regl denebilirmi bilmiyorum kırmızı gördüm evet ama normalde dolu dolu 6-7 gün geçiririm ama şuan 3-4.gün de neredeyse bitti denecek kadar az ve kırmızı değil açık bir renk ve ped her zaman kahverengi leke gibi oluyor ilk gün sanırım çok geldi sonra kesildi gibi oldu normalde düzenlidir ama iki aydır garip oluyorum tabi ilişki üzerinden 3 hafta geçti geç döllenme olabilir mi yada çıkmamış olabilir mi kanda negatif gördüm bu süre içerisinde bir iki defa idrar testlerim silik görünüyordu gebeliği en geç ne zaman anlayabiliriz uzun yazdım biraz kusuruma bakmayın şimdiden okuyanlara çok teşekkür ederim 🥹💐❤️

2 haftaya kadar gec döllenme normal kabul goruyorken 3 haftayi bulan geriden gelmeleri bebek gelisim ve sagligi açısından olumsuz kabul ediyorlar diye biliyorum..
Iki aydir adet duzeninizde degisiklik söz konusuymus..Bunun icin kontrole giderek yumurtalik kisti vb olasiklara baktirmaniz gerekebilir..

2 haftaya kadar gec döllenme normal kabul goruyorken 3 haftayi bulan geriden gelmeleri bebek gelisim ve sagligi açısından olumsuz kabul ediyorlar diye biliyorum..
Iki aydir adet duzeninizde degisiklik söz konusuymus..Bunun icin kontrole giderek yumurtalik kisti vb olasiklara baktirmaniz gerekebilir..
Gebelik yoktur mu diyorsunuz yani yarın sabah test yapsam varsa çıkarmı bende pek artık ümitli değilim ama çevremden gebeyken hamile olanları duyduğum için sormak istedim sizlere de

Içinizden geliyorsa tabiki yarin test yapın ama şu surecte dr kontrolunuzude ihmal etmeyin..
Var mi yok mu acaba düşüncesi kadın için yorucu oluyor, aklınız o konuya cok takılmamış oldugunda daha çabuk gebe kalınıyor, vücut ve zihin kendini rahat hissetmeli..

Içinizden geliyorsa tabiki yarin test yapın ama şu surecte dr kontrolunuzude ihmal etmeyin..
Var mi yok mu acaba düşüncesi kadın için yorucu oluyor, aklınız o konuya cok takılmamış oldugunda daha çabuk gebe kalınıyor, vücut ve zihin kendini rahat hissetmeli..
Evet ya içimden çok geliyor hatta bu sefer gerçekten oldu demiştim hissetmiştim geçen Salı günü kanım negatif çıktı yine aklım çok fazla takılıyor bu sefer düşünmicem diyorum ama olmuyor sizce Salı gününden sonra pozitif görme ihtimalim varmıdır

Gormeyebilirsiniz..Acaba sorusunu o gune kadar erteleyin düsünmeyin..

Back
X