Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama olmadikca , gaaaayeetttde normal. Rahimin genisliyoo , bebek buyumeye yerlesmeye basliyoo, idrar torbamizda rahimin altinda baskilanip sık sık Idrar var hissi olusuyo. Farkindaysan sık gidersin cok azdir Idrar.Sen cook sıkısmıs gibi hissedersin halbuki.Kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim burada bahsetmiştim hatta ama kasık ağrım karım ağrım çok fazla bir de sürekli tualet ihtiyacı oluyor normalmi sizce tedirginim biraz![]()
Ya teşekkür ederim yarın ilk muaneme gitcem ama korkuyorum acaba sıkıntılı bi durummu diyeKanama olmadikca , gaaaayeetttde normal. Rahimin genisliyoo , bebek buyumeye yerlesmeye basliyoo, idrar torbamizda rahimin altinda baskilanip sık sık Idrar var hissi olusuyo. Farkindaysan sık gidersin cok azdir Idrar.Sen cook sıkısmıs gibi hissedersin halbuki.
Korkma gùlùm. Allah yar ve yardimcin olsun...Ya teşekkür ederim yarın ilk muaneme gitcem ama korkuyorum acaba sıkıntılı bi durummu diye
Amin canım sağolCnm arkadaş doguru söylüyor korkma hiç bişey yoktur çok şükürrabbim sag salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah kuzum
![]()
Hayırlı olsun:) kaç haftalık gözüküyor hamileliginiz ? doktor kontrolüne 6 haftadan önce gitmeyin diyorlar ben de hamileliğimi yeni öğrendim çok kararsizim ne zaman gideceğim konusundaKızlar hamile olduğumu yeni öğrendim burada bahsetmiştim hatta ama kasık ağrım karım ağrım çok fazla bir de sürekli tualet ihtiyacı oluyor normalmi sizce tedirginim biraz![]()
Ben bu gün gittim çok minik daha anlatılmaz bir heycandı hala içim kıpır kıpırHayırlı olsun:) kaç haftalık gözüküyor hamileliginiz ? doktor kontrolüne 6 haftadan önce gitmeyin diyorlar ben de hamileliğimi yeni öğrendim çok kararsizim ne zaman gideceğim konusunda
Canım kaç gün oldu adet gecikeli değerin baya yüksek çıkmış maşallahBen bu gün gittim çok minik daha anlatılmaz bir heycandı hala içim kıpır kıpırhaftaya kontorolümde belli olcak dedi bana kaç haftalık olduğunu
hatta kese görünmedi alt taraftan birşey soktu vajinama kamera gibi çok panik yaptım ama kese göründü
![]()
Beş gün gecikti yüksek çıkması iyi mi yani normalmiCanım kaç gün oldu adet gecikeli değerin baya yüksek çıkmış maşallah![]()
5 güne göre yüksek ama demekki erken döllenmis canım yada hamile kalıp üstüne görme yasamissndr belkiBeş gün gecikti yüksek çıkması iyi mi yani normalmi![]()
Benim betahcg 1000.00 cıktı. Sizce kaç haftalıktır?Beş gün gecikti yüksek çıkması iyi mi yani normalmi![]()
sanırım 3 hafta senin için googledan baktımBenim betahcg 1000.00 cıktı. Sizce kaç haftalıktır?
Ya kimisi 5 haftalık diyor kafam iyice çorba oldu5 güne göre yüksek ama demekki erken döllenmis canım yada hamile kalıp üstüne görme yasamissndr belki
canım ben tecrübesizim bşraz hiç bilmiyorum
sanırım 3 hafta senin için googledan baktım![]()