kizlar yardiminiza ihtiyacim varrr

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
28
Ben 2.5 senede acik ogretm lisesini btrfm uni. hazrlaniyorum hemsirelik yada paramediklik istiyorm ama evliyim cocugum var baska sehire gitmem imkansiz illaki oturdugum yerdeki universtyi kazanmam lazim hadi kazandim diyelim kpss ye girdigim zaman kazanirsam atamam baska sehirlere olurmu yani kisacasi benim oturdugum yerde univer.gtmem lazim vee meslegimi oturdugum sehirde yapmam lazim esim hayatta gelmez benmle ayrilmamiza sebep olur zar zor izin aldim okumak icin bu mumkunmu cooooook istiyorum lutfen yardimci olun ha birde bu arada sozelciyim ogretmenlikte dusunuyorum ama uzaga gdemem ne yapacagimi sasirdim

Canm öncelikle hırsına hayran kaldım. Düşündüklerinin hepsini gercekleştirebilirsin.yeter ki kararlı ol ve neyi istediğini bil
Sozelcigim diyorsun hemşirelik düşünüyorsun o zaman sayısal derslere ağırlık vererek ilerle.yok öğretmenlikte olur diyosan yolunu da ona göre ciz hangi alanı düşünüyorsan.yeter ki işte istediğin mesleklerin özel lerin de de çalışma imkanın var.

Tesekkur ederim canim yasadigim zorluklar bunlari gerektiriyor evldim icin allaha buyuk konusmayayim ama ozel sektorle isim olmaz devlette calismak istiyorum herkes yapamaz gozuyle bakiyor bu beni daha cok hirslandiriyor :)

Şimdi ilk önce x üniversitesinde o bölümün sıralamasına bak . O puanı almak için kaçar net yapman gerektiğine bak . tercih dönemi sadce kendi bulunduğun ildeki univerteleri yazarsan sorun çıkmaz
Iki tane universite var hemsirelik mf den aliyor isim biraz zor ama imkansiz degil kafama koydum arkadasim

yaparsın canım neden yapmayasın ki . İstedikten sonra gerisi teferruat
Aynen canm rabbim nasip ederse alicam meslegimi bir kadinin kendi ayaklari uzerinde durmasi şart gercekten ozel sektorlerde hele birde işciysen ezip geciyorlar rutbene gore muamele yapiyorlar herseyden once evladmin benle gurur duymasini istiyorum benim cektiklerimi cekmesin istiyorum rabbim herkesn yardmcisi olsun inanmak başarmanin yarisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…