- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
bence badyshop gibi biyerden kokulu duş jelleri falan oluyor ya paketli sevimli öyle birşey düşün hırka risk beğenir mi beğenmezmi belli değil sonuçta duş jelin herkes kullanır:)
İlla kıyafet şart mı ?
kadının fiziki özellikleri önemli değil.giyim risklidir bence dijital çerçeve alabilirsiniz ,ofiste masasında kullanabileceği birşeyler olabilir bence.kristal masa üstü için kalemlil falanda olabilir.
Evine güzel bir aksesuar alabilirsiniz.
Ne biliyim harika şamdanlar var..
kıyafet biraz riskli.. olur olmaz . yeni girmişsin zevkini tarzını tam bilmiyorsun
Mesela bizde çekiliş yapmıştık. İş arkadaşım bana harika bir tablo aldı (küçük)
çok hoşuma gitmişti. Bir keresindede hırka almıştı o olmadı.. giyemedim. değiştirme kartı vardı .. baya sonra değiştirdim.
Güzel bir şal alın ya da şık bir makyaj çantası gibi bir şey alın .Hırka da güzel ama samimi değilsiniz ki .iyi bir hırka çok pahalı olur .Siz bilirsiniz
bence bir şal yada fular güzel olur. yada kırmızı renkli hoş süslü kokulu mumlar falan
akseesuar. canta. cüzdan. vs. gibi şeyler al bence. giyim baya riskli bişi
aynen kıyafet olayına girme aksesur daha risksiz
ben de şal fikrine katılıyorum çok hoş şeyler var, bayan genelde nasıl giyiniyor bi bakarsınız ona uygun bir şal alırsınız. ya da çoğu kozmetik mağazasında böyle hoş küçük hediyelik kutular hazırlanıyor, ufak ufak ama her şey oluyor içinde onlar da çok şirin bence:) çok tanımadığınız biri için risk almamış olursunuz
Bulabilirsem güzel olabilir :)Masaüstü akbaryumlar var . İçine makas kalemlik vs ofis malzemeleri konuluyo değişik ve hoş.
Bu olabilir mesela
Bayan=kozmetik di mi :) ama tercih ettiği markalar olabilir o da riskli değil mi?Bence kıyafet alma canım illaki istiyorsan bi aksesuar filan olabilir. Ama yılbaşı için kozmetik ürün satan yerlerde sepet icinde hediyelikler oluyor bence çok hoş bi hediye olabilir. Bayan ne de olsa :))
Şık bir çerceve olabilir evet tesekkurler:)çerçeve alabilirsin herzaman beğenilir:)
Bulursun masaüstü akvaryum yaz çıkarBulabilirsem güzel olabilir :)
Bayan=kozmetik di mi :) ama tercih ettiği markalar olabilir o da riskli değil mi?
Şık bir çerceve olabilir evet tesekkurler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?