• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var...

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhaba hepinize.
İş değiştirdiğimi önceki konularımda bahsetmiştim. Sorumu kısa tutayım sizleri de bunaltmayayım.
Yeni yıl için sadece bayanlar arasında çekiliş düzenlendi. Bana İnsan kaynakları bölümünden iş görüşmesinde gördüğüm kadın çıktı. Yeni girdiğim için kimsenin zevkini bilmiyorum o nedenle ne hediye alacağıma karar veremedim. Bahsettiğim kadın biraz balık etli, hafifce göbekli bir kadın. Ben hırka almayı düşündüm ama sizlerinde fikirlerini almak istedim. Bana öneri de bulunabilir misiniz?

bence badyshop gibi biyerden kokulu duş jelleri falan oluyor ya paketli sevimli öyle birşey düşün hırka risk beğenir mi beğenmezmi belli değil sonuçta duş jelin herkes kullanır:)

kadının fiziki özellikleri önemli değil.giyim risklidir bence dijital çerçeve alabilirsiniz ,ofiste masasında kullanabileceği birşeyler olabilir bence.kristal masa üstü için kalemlil falanda olabilir.

Evine güzel bir aksesuar alabilirsiniz.
Ne biliyim harika şamdanlar var..
kıyafet biraz riskli.. olur olmaz . yeni girmişsin zevkini tarzını tam bilmiyorsun

Mesela bizde çekiliş yapmıştık. İş arkadaşım bana harika bir tablo aldı (küçük)
çok hoşuma gitmişti. Bir keresindede hırka almıştı o olmadı.. giyemedim. değiştirme kartı vardı .. baya sonra değiştirdim.

Güzel bir şal alın ya da şık bir makyaj çantası gibi bir şey alın .Hırka da güzel ama samimi değilsiniz ki .iyi bir hırka çok pahalı olur .Siz bilirsiniz

bence bir şal yada fular güzel olur. yada kırmızı renkli hoş süslü kokulu mumlar falan ;)

ben de şal fikrine katılıyorum çok hoş şeyler var, bayan genelde nasıl giyiniyor bi bakarsınız ona uygun bir şal alırsınız. ya da çoğu kozmetik mağazasında böyle hoş küçük hediyelik kutular hazırlanıyor, ufak ufak ama her şey oluyor içinde onlar da çok şirin bence:) çok tanımadığınız biri için risk almamış olursunuz

bence badyshop gibi biyerden kokulu duş jelleri falan oluyor ya paketli sevimli öyle birşey düşün hırka risk beğenir mi beğenmezmi belli değil sonuçta duş jelin herkes kullanır:)

İlla kıyafet şart mı ?

kadının fiziki özellikleri önemli değil.giyim risklidir bence dijital çerçeve alabilirsiniz ,ofiste masasında kullanabileceği birşeyler olabilir bence.kristal masa üstü için kalemlil falanda olabilir.

Evine güzel bir aksesuar alabilirsiniz.
Ne biliyim harika şamdanlar var..
kıyafet biraz riskli.. olur olmaz . yeni girmişsin zevkini tarzını tam bilmiyorsun

Mesela bizde çekiliş yapmıştık. İş arkadaşım bana harika bir tablo aldı (küçük)
çok hoşuma gitmişti. Bir keresindede hırka almıştı o olmadı.. giyemedim. değiştirme kartı vardı .. baya sonra değiştirdim.

Güzel bir şal alın ya da şık bir makyaj çantası gibi bir şey alın .Hırka da güzel ama samimi değilsiniz ki .iyi bir hırka çok pahalı olur .Siz bilirsiniz

bence bir şal yada fular güzel olur. yada kırmızı renkli hoş süslü kokulu mumlar falan :KK66:

akseesuar. canta. cüzdan. vs. gibi şeyler al bence. giyim baya riskli bişi :KK14:

aynen kıyafet olayına girme aksesur daha risksiz

ben de şal fikrine katılıyorum çok hoş şeyler var, bayan genelde nasıl giyiniyor bi bakarsınız ona uygun bir şal alırsınız. ya da çoğu kozmetik mağazasında böyle hoş küçük hediyelik kutular hazırlanıyor, ufak ufak ama her şey oluyor içinde onlar da çok şirin bence:) çok tanımadığınız biri için risk almamış olursunuz

kızlar cevaplarınız için teşekkürler. Duş jeli de sanki olmaz gibi. Sonuçta ne tür kokulardan hoşlandığını da bilmiyorum. Off ne zor şeymiş bu ya. Hediye alımından da hiç anlamam hele bir de tanımadığım birine alacaksam :KK17:
Şal güzel olabilir. Ya da masası için şık birşey de güzel olabilir evet. Kadının üzerinde sürekli uzun hırkalar gördüğüm için aklıma ilk o gelmişti :rolleyes:

Bence kıyafet alma canım illaki istiyorsan bi aksesuar filan olabilir. Ama yılbaşı için kozmetik ürün satan yerlerde sepet icinde hediyelikler oluyor bence çok hoş bi hediye olabilir. Bayan ne de olsa :))

Masaüstü akbaryumlar var . İçine makas kalemlik vs ofis malzemeleri konuluyo değişik ve hoş.
Bu olabilir mesela
Bulabilirsem güzel olabilir :)

Bence kıyafet alma canım illaki istiyorsan bi aksesuar filan olabilir. Ama yılbaşı için kozmetik ürün satan yerlerde sepet icinde hediyelikler oluyor bence çok hoş bi hediye olabilir. Bayan ne de olsa :))
Bayan=kozmetik di mi :) ama tercih ettiği markalar olabilir o da riskli değil mi?
çerçeve alabilirsin herzaman beğenilir:)
Şık bir çerceve olabilir evet tesekkurler:)

Back