_Gzd_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 9 0 0 İstanbul 12 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #1 slm kzlar ben 3 parfüm arasında kararsız kaldım kulananlar yardımcı olursa sevinirim 1.escada sentiment 2.ralp lauren safari 3.lancome tresor şimdiden teşekkürler
slm kzlar ben 3 parfüm arasında kararsız kaldım kulananlar yardımcı olursa sevinirim 1.escada sentiment 2.ralp lauren safari 3.lancome tresor şimdiden teşekkürler
_Gzd_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 9 0 0 İstanbul 12 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #2 senağlama hç kullanan yokmu
SummerMiss Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 700 2 96 İstanbul 12 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #3 tresor değilde onun yeni verisyonu tresor in love var o harika
_Gzd_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 9 0 0 İstanbul 12 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #4 Summer .!.: tresor değilde onun yeni verisyonu tresor in love var o harika Genişletmek için tıkla... tşk ederm cnm denicem
Summer .!.: tresor değilde onun yeni verisyonu tresor in love var o harika Genişletmek için tıkla... tşk ederm cnm denicem
porcelain Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 118 0 46 İstanbul 13 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #5 escada sentimenti bilmiorum ama tresor da safari de bende var. safariyi pek kullanmadım sevmedim cok ama tresor güzel tavsiye ederim
escada sentimenti bilmiorum ama tresor da safari de bende var. safariyi pek kullanmadım sevmedim cok ama tresor güzel tavsiye ederim
Z zelixsx Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2007 232 0 96 Antalya 14 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _Gzd_ #6 Ben Lancome kullanmıştım.İlk sıktığında çok ağır gibi kokuyo.Fakat ilk yarım saat iççinde koku çok değişiyo ve oturmaya başlıyo.Çiçekli ve pudralı bi koku.Şekerli değil, sıcak da değil.Bahar ayları için ideal bi koku bence.Kalıcılığı da güzel.
Ben Lancome kullanmıştım.İlk sıktığında çok ağır gibi kokuyo.Fakat ilk yarım saat iççinde koku çok değişiyo ve oturmaya başlıyo.Çiçekli ve pudralı bi koku.Şekerli değil, sıcak da değil.Bahar ayları için ideal bi koku bence.Kalıcılığı da güzel.