kızlar yardımınıza ihtiyacım var:(

chocolate88

Rabbime şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
943
454
36
merhaba benim yüzümde küçük benler vardı esmer tenliyim cok ta fazla belli olmuyordu ama bu yaz gecince günes lekesi gibi duran benim koyulastı (benmi onu da bilmiorum bir kahverengi leke)
Çok üzülüyorum o kadar kafamı takıyorum ki psikoloğa bile gitmeyi düsündüm lazerle aldırmak sacma gelior cünkü büyük değil et beni de değil ama takıyorum kafama işte. ne olur yardım edin bir krem filan var mı rengini açıltacak, kabarık bir ben değil.güneş lekesi yok eden kremmi kullanmalıyım? Burnumda :sm_confused:da kahverengi lekeler var ben olacak gibi.bir krem olsa keske bir bilginiz varsa yardım ederseniz duacınız olurum ne olur:KK43:
basınızı agrıttım ama cok dertliyim kendimi hiç begenmemeye basladım:KK43:

siyah helile yağı diye bişe benlere ii geliomus kullanan var mı ya da bilen nerde bulunur)

Son düzenleme:
cnm bi doktora görünsen daha iyi olur bence...her duyduğun kremi de kullanma derim daha kötü olabilir...

kesinlikle ve kesinlikle dermatoloğa git.
benler konusunda aşırı titizim ben, ben olan ya da olma ihtimali olan birşeye ne krem sürerim ne de elimle oynarım, bence çok çok rahatsız etmiyorsa lazer de yaptırma kesinlikle.
psikolojik boyutuna gelince, çok takma tatlım yaa, yok ben yok sivilce herşeye kafamızı takıyoruz, olduğundan 3 5 kat daha kötü görüyoruz onları aynaya bakınca. yerimseniben

X