- 14 Ağustos 2022
- 1
- -3
- 16
- 42
- Konu Sahibi Ayminberna
İkinci evliliğim 16 sene oldu ben 42 eşim 44 yaşında eşim çok narsist ve hayat müşteriktir olayında hiç yanımda olmaz ilk yılkar şiddet hakaret küfür çoktu birkaç yıl sabrettim demiştik dedirtmek istemedim sonraları düzeldi ama kibri cimriliği bitmedi beni hiç anlamaz başımı omzuna yasladıgımı hatırlamam çalışıyorum ama borçlar beraber ödenir bana gelince sorun olur onun maaşının yarısını alıyorum ben ama onda hiç para olmaz bana verdiğini bile borçla verir ki verdiğiyle hep eve alışveriş yaparım. Hiç aktivitemiz yok at yarışj futbol ve dövüş horozu hastası birlikte güzel anılarımız yok beş parmagı geçmez aşırı monoton bir çay içemeye bile çıkmayıZ hep bir bahanesi olur okadar soğudum ki birkaç kez boşanmadan döndük ayrılamamamın sebebi ona acıyor olmam ben gidince çaresiz kalıcak kimsesi yok eli ayağı tutuyor tabi ama banka postane pazar çarşı hastane mobil işlemler dahil beceremez yapamaz herşeyi bana yaptırır özel işlerinde beni yanında götürür ben gidersem halledebilir işlerini ama okadar bencilki işten eve gelince sigarasını bile almaya beni yollar gece 11 de bile yollar ve o bu evlilikte sadece işten gelip tv başına uzanır yemek için kalkar ve uyumak için beynim vücudum okadar yorgun ki anlatamam hiç enerjim yok hergn mutsuzum bana akıl verin bu arada çocugumuz yok