Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

retcoocc0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
59
42
38
Kızlar merhaba ben bir kaç aydır gecikmeli bir şekilde adet oluyordum mesela aralık ayından örnek vereyim önce yakın tarih olduğu için 10 aralıkta başlaması gereken adetim başladı 14 aralıkta başladı ondan önce de yine üç dört gün gecikmeli adet oluyordum.bu ayda ise korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve 27 aralıkta ve suan normalde 13 ocakta adet görmeye başlamış olmam gerekiyordu ya da 14 ocakta çünkü tam 30 günde bir adet olurum normalde bundan bir kaç ay öncesine kadar böyleydi.Suan tarlusal kullanmaya başladım iki gündür ama herhangi bir etki etmiyor.Bazen belimde sızlama oluyor kasıklarımda sızı oluyor göğüslerim ağrıyor sivilcelendim ama adetim yok sizce hamile miyimdir kızlar daha test almadım korkuyorum çünkü çocuk suan için istemiyoruz yeterli maddi ve manevi kaynaklara sahip değiliz belki benle aynı sorunları yaşayan vardır diye yargılamayın lütfen ilk kez korunmasız bir ilişki yaşadık ve durum böyle oldu

Test yapıp sonra tarlusal kullansaydınız keşke. Korunmasız ilişkiniz olmuş ihtimal var çünkü . Doktora görünebilirsiniz

Test yapıp sonra tarlusal kullansaydınız keşke. Korunmasız ilişkiniz olmuş ihtimal var çünkü . Doktora görünebilirsiniz
Ya kesinlikle öyle ama işte herkes kist falan vardır belki dedi düzensiz oluyormuşsun bir kaç aydır o yüzden kullanmaya başladım bende

Ya kesinlikle öyle ama işte herkes kist falan vardır belki dedi düzensiz oluyormuşsun bir kaç aydır o yüzden kullanmaya başladım bende
Öyle diyenler ultrasonla size bakmadığına göre . Bi doktora görünmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…