• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardiminiza ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Niloss_tk

Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
453
Puanlar
103
Merhaba bayanlar. Ben 2 ay önce düsük yaptim 9 haftalikti gecen ay normal regl oldum ve bitince korunmayi biraktim.
Bu ay ise BAT 1 Temmuz fakat dün avuc ici kadar kahverengi leke geldi,ped taktim bugune kadar 3 damla falan geldi.
Sorum şu ; dusukten sonra ki aylarda boyle olmasi normal mi ? Yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi ? Yarin test yapayim mi yani beklenen Bat tarihinde ?

Yap bacım muhtemelen gebesin.
Kürtajdan sonra olmuyor öyle şeyler. İki sefer oldum.

Merhaba bayanlar. Ben 2 ay önce düsük yaptim 9 haftalikti gecen ay normal regl oldum ve bitince korunmayi biraktim.
Bu ay ise BAT 1 Temmuz fakat dün avuc ici kadar kahverengi leke geldi,ped taktim bugune kadar 3 damla falan geldi.
Sorum şu ; dusukten sonra ki aylarda boyle olmasi normal mi ? Yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi ? Yarin test yapayim mi yani beklenen Bat tarihinde ?
Geçmiş olsun. Ben de kürtaj oldum bir ayı geçti hala lekeler geliyor anlamadım adet mi oldum, hala kürtajın etkisi mi. Senin nasıl oldu? İnş hamilesindir bu arada.

Geçmiş olsun. Ben de kürtaj oldum bir ayı geçti hala lekeler geliyor anlamadım adet mi oldum, hala kürtajın etkisi mi. Senin nasıl oldu? İnş hamilesindir bu arada.
Sanada gecmis olsun canim benim dusukten sonra 2 kere rahim temizleme oldu kurtaj gibi tam 32 gun sonra normal adet oldum 8 gun surdu yogundu, bu ay 2 gun az az leke iste kafam karisti

Back