Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Video,slayt işinden iyi anlayanlar bi el atsın

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
arkadaşlar nişanlıma yıldönümü hediyesi olarak video hazırlamak istiyorum.Bi keresinde gezerken iki çocuk geldi arkadaşımız için sürpriz video yapıyoz yardım eder misiniz dedi.kocaman bi aşk şiiri vardı ve her satırı farklı kişilere okutup kaydediyolardı daha sonra birleştirip slayt yapcaklarmış.o dikkatimi çekmişti anlatabildim mi bilmiyom ama onu nasıl yapabilirim ya.:44:

bunu nişanlıma doğum gününde bende yapmak istiyorum.. nasıl olduğuna dair fikrim yok ama araştırıyorum bulursam yardımcı olmaya çalışırım canım yada bilen varsa anlatsın..

Canım benim bi ödevim için o şekilde bı video hazırlamıştık.
2 şer 3 er dakikalık ayrı ayrı çekip en son bilgisayarda bir programda birleştiriliyor diye biliyorum.
Birleştirme işlemini bi arkadaş halletmişti çok bilmiyorum ama netten bakarsan programı falan bulabilirsin.
Kolay gelsin :)

canımmm biraz daha detay vermeden bırakmam seni

Canım bilgisayarda bulunan movie maker programından birleştiriliyormuş.
Ayarlardan videoları kesebilme şansın da varmış.
O programı incele biraz, daha net bilgi edinirsin diye düşünüyorum.

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…