Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,nikel alerjimle başım dertte

boylesine

her şey güzel olacak.
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
9.726
343
148
kızlar öncelikle selamlar.
uzun yıllardır ellerim sıkıntılıdır. deterjan asitli gıdaları fln elleyemiyorum. son bir yıldırda içten gelen kaşıntı sonucu kabarmalar oluyo, kan oturyodu artık parmaklarıma. en son yama testi yaptılar ve nikel alerjisi teşhis ettiler. ve yasaklı listesi çok kötü bütün metal eşyalar yasak , gıdalarda bi sürü yasak ( mercimek, ıspanak, badem, fıstık , soya, çikolata, kakao... ).
nası idare edeceğimi bilmiyorum, düşünün kapı kolu, musluk, anahtar, tel toka, çantadaki demirler.. bunun gibi günlük hayatta kullandığımız herşey. alternatif fikirlerinizi bekliyorumm cidden zor durumdayımmm

Comic Sans MS]konu çok önce açılmış ama, baya durumun zor canım benimde allerji rinitim var yaz ayların da baya zorluyor beni.. bide bu aralarda kloraklar bılaşık deterjanları falan ellerimi kaşıntı yapıyor böyle acı acı kaşınıyor ellerim bende bılaşık yıkarken eldiven takıyorum artık napayım.. ben eskiden parfün dür dedorant tır sıkamazdım şimdi az da olsa sıkıyorum önceden hemen hapşırırdım zamanla düzelmeye başladım.. bi ara bende çok çikolata yiyince allerji oldum sonra, bi süre yemedim geçti gitti..
peki doktor tedavi filan önermedi mi? ilaç falan cnm?

Son düzenleme:

doktorun tedavisi metale dokunmaa
bide ilaç verdii ömür boyu kullancam sanırımm krem verdii. onu sürüyorumm
ama tamamen geçmezmişş
çok geçmiş olsun sanada canımm.. çok teşekkür ederimm yazdığın içinn

inş belli bi zaman sonra geçer cnm.. allahım herkese şifa versin dermansız hastalık vermesin..

Slm benimde cikti dr ayni seyleri banada soylefi yesil yaprakli sebzeler bile yasak birde metylizotiazolin gb birseyede cikti sen hangi kremi kullaniyorsun ben simdi gunde bir bardak suya bir cay kasigi eczanefen aldim ingiliz karbonati diye onu iciyorum sanki fayda goruyorum bir dene istersen cok zor Allah kolaylik versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…