• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar:)Yardımınıza ihtiyacım var.Bana yardım edebilir misiniz saç rengi konusunda?

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
a_xSBy.jpg

Kendi doğal saç rengim ilk fotoğraftaki,daha ilk kez boyatacağım saçımı
ve ikinci fotoğraftaki gibi istiyorum.Tenim açık renk yakışır mı ikinci fotoğraftaki renk?
Ve hangi markanın hangi rengi bu renk?Şimdiden teşekkürler:82:

işte anladım seni değişiklik istiyorsun ozaman dediğim gibi yap yaa uçlarını boya sarıya yada enseden boya bence çok harika duruyor bak bi konu var ben boyadım mahvoldu saçlarım resimli kooydum bi bak istersen

işte anladım seni değişiklik istiyorsun ozaman dediğim gibi yap yaa uçlarını boya sarıya yada enseden boya bence çok harika duruyor bak bi konu var ben boyadım mahvoldu saçlarım resimli kooydum bi bak istersen

Aaaa inanmıyorum yaa nasıl olmuş öyle.Üstler bir de aradaki bazı perçemler açık renk gerisi koyu.
Keşke kuaförde boyatsaydın.Acaba iki rengi karıştırdın diye mi öyle oldu?Bence daha fazla kendin
uğraşma tatlım.Git bir kuaföre o yapsın,profesyonel sonuçta

o kadar param yo kkkiiii
Hımm anladım tatlımm keşke hiç boyamasaymışsın napacaksın iş işten geçti artık
Toplasan saçlarını biraz öyle idare etsen çünkü belli olmaz o kadar
Aradan belli olanlar da zaten röfle gibi duruyor.Toplayınca üst kısmı pek belli olmaz
Saçının üst kısmını kabartırsın biraz renge değil de saç şekline dikkat çekersin

Back